Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 13 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Beyler farkettiniz mi bugün kulübün paylaştığı hiçbi idman fotosunda damdoyu görmedim. Kendi de instagramdan bavulunu toplayıp giderken fotosunu paylaştı

Yorum

• Forvetlerden memnun değildir inanmıyorum. Ndoye gitmeli kesinlikle.
      Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Dame doyu istemiyoruz diye twitterımı ayaklandırmamız gerekiyor illa. Anlamıyorum ki.

Yorum

• İlk olarak Full HD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yüzlerce kisi antreman yerine gidip Ersun bey ile konusacak yada baska türlü aktif bir sekilde rahatsiz olduklarini dile getirecek.Eminin ki Ersun bey bizim Ndoye yi istemedigimizi bilmiyordur.Is biraz taraftara düsüyor ha Ersun gene de istedigini oynatirsa ozaman hüsrana ugrariz.
          Sen Almanyada böyle bir sey yapabilir misin? Misal Hoffenheima git Teknik Direktörüne x futbolcuyu oynatma diye baski yap komikmis gercekten.
          No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Dame doyu istemiyoruz diye twitterımı ayaklandırmamız gerekiyor illa. Anlamıyorum ki.
            Adam zaten satis listesinde, alici yoksa napalim 2 milyon euro cebine koyup kapinin önüne mi koyalim ?
            No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• damdoy güçsüz .. hugo bitirici değil .. bize forvet oğlu forvet adam lazım

Yorum

• ndoye 5 maçta 1 gol atar ...
                hugo 3 maçta 1 gol ....

Yorum

• İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Aman Allah ım.. Damdooooyyyyy
                  Normalde transfer stratejisi denilip geçilir de işte söz konusu Ersun Yanal olunca iki defa düşünmek gerekiyor. Malum geçen sezon Rodallega beklenirken Dame N'doye'un süre aldığı maçların haddi hesabı yok.
                  Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Adam zaten satis listesinde, alici yoksa napalim 2 milyon euro cebine koyup kapinin önüne mi koyalim ?
                    Ne farkedecek ? Kalsa da zaten 1.7 milyon euro almayacak mı ? Bu adam kadro da diye kazanamadığımız ve kaybettiğimiz maçlardan da 1.5 trilyon para kaybedeceğiz.

Yorum

• Damdoyun fizik falan gayet müsait, background da hiç fena değil iyi işler yapmış oynadığı takımlarda, hele kophenagda iken alınması için buralarda kampanyalar başlatılmıştı, hatta kap bildirimi oldu sonra transfer yattı falan filan her neyse işte. Yahu noldu da bu takıma gelip o lanet imzayı atınca bu kadar kötü olabildi aklım almıyor. Millet o kadar yaşlı, modası geçmiş golcü alıyor iş yapmaz diyorsun ama adamlar çıkıyor takır takır atıyor gollerini bizdekine bakıyorsun tam Allahlık çıkıyor. Valla ben bu kadar kısmetsiz bir takım ne gördüm ne tanıdım. Birşeyler yapmak lazım. Okutmak mı lazım kurşun mu döktürmek lazım bilmiyorum.
                      Allah yar ve yardımcımız olsun !!!

Yorum

• Peki Yattara sike yapilan sezonda neden top oynamadi adam gibi?

Gece gece aklima geldi.
                        Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                        Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Beyler farkettiniz mi bugün kulübün paylaştığı hiçbi idman fotosunda damdoyu görmedim. Kendi de instagramdan bavulunu toplayıp giderken fotosunu paylaştı
                          Muharrem Baskan Istanbul'a cagirmis. Hocanin istegi ile 3 senelik yeni sözlesme yapilacakmis. Kendisi yazdi Instagram'da.

:P
                          Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                          Elazığ'lı.

Yorum

• Ndoye ilk defa trabzonspor ile yaz kampi yapiyor. Bu sene de sozleşmesi bitiyor. Artik iyi araştirip 24, 25 yaslarinda bizi uzun sure goturecek, ya da yuksek bonssrvis getirecek bir oyuncu bulmamiz lazim. idareten olmuyor.

Yorum

• Burak dönersem sadece Galatasaray'da oynarım açıklaması var gelmezzzz
                              Forvetten memnunum diye bişey yok her sezona bir bölgede de eksik başlama Hoca
                              Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Cengiz Ünder - Roma söylentileri dolaşıyor. Bonservis 13 M €. İyi para.

Anlaşma gereği bu paradan 3,9 M €'su Altınordu'ya gidiyor. Onlar için muazzam bir para.
                                En son Faruk BERBER tarafından düzenlendi; 12.07.2017, 00:50.
                                BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

Yükleniyor...
                                X