Başakşehir taraftarı söz vermiş 30 bin kombine 100 bin forma alacaklarmış.. O yüzden böyle transferler yapıyorlarmış. Kusura bakmayında bu kadroyla onlarla bile yarışamayız. 5 yada 6 ıncı oluruz iyi ihtimal.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 13 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Transfer döneminin bitmesine daha 1 ay var. Transfer olmamasi mümkün değil. Başkana sürekli transferler nerde diye atar yapilinca o da sinirlenip kombineler, formalar nerde diye atar yapmiştir, yanlişa düşmüştür. Kombine alin transfer yapacağiz diye bir durum yok. Bana hesap soruyorsunuz, siz neden görevinizi yapmiyorsunuz gibi bir durum var.
Bu işler hep böyle, çabuk vazgeçen, küstüm oynamiyorum diyen bir taraftarimiz var. İkinci yari iki deplasmandan galibiyetle dönülmese antep maçi cehenneme dönerdi. Başari görmeden kimse adim atmaz. Taraftarla takişmaya gerek yok. Ayrica böyle davranmalarinin da çok sebebi var. Daha herşeyimiz hazir sorunsuz yeni sezona giriyoruz dediğimiz olmadi. Insan sürekli ayni şeyleri yaşayinca tepkileri artiyor. Hesap sorma hakki var taraftarin ama bunu kötüye kullanan haddini aşan da çok insan var.
Adam diyor ki 5 transferle uğraşiyoruz olmazsa son anda gündeme giren bir oyuncu almayacağiz. Bu ne demek? Transferler bitmedi demek. Bir hafta sonra başliyor herkes anlaştik dedin niye gelmedi oyuncular yalancisin diye. Para olmayinca görüşüp duruyorsun işte, bezdirme taktiği kullaniyorsun. Oyuncu da gelmek istiyorsa pazarliklar sürüp gidiyor böyle. Başka türlü olsa kucka transferi yapilmazdi ki en zoru bu transferdi fiyatlara klübün tutumuna bakinca.
Son olarak yayina bağlanip ince eleyip sık dokuyoruz demesin yöneticiler. Başka cümle yok mu türkçe'de? Bu nasil bir kabizliktir. Bunu duyduğumuzda otomatik olarak işlerin sarpa sardiğini anliyoruz artik. Bu klişeyi kullanan adamlar aksiyon içinde olamaz.En son artvints tarafından düzenlendi; 20.07.2017, 19:21.
Yorum
-
Su adamlardan Tunay ve De Costa haric hepsi bizde ilk 11 oynayacak kalitede.
Ki adamlar da alternatif olarak aldilar onlari.
Sercan dikmeye yazdim doğru diyor.
Tekrar paylaştı hadi inşallah diyelim.
Bu transfer de olursa Visca büyük takimda taraftara karşı oynamak istediği için olur [emoji23]
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR
Yorum
-
Ciddiyetsiz ezik yalancı başkan profili..
Şuana kadar sıfır başarımız var son iki dönemde..
Ersun Yanal istifa ederse şaşırmam balon başkana güvendi oda..
Taraftar ve başkan çatışmaşı devasa boyuta ulaştı, artık inanmıyor kimse başkana çünkü boş konuşuyor hayal satıyor..
Bir insan ancak bu kadar yalan konuşabilir daha stadın 4 tribününe sponsor stada sponsor bulamamış forma bomboş sonra o koltukta otur boş boş ne işe yarıyorsun farkımız ne ?
Sadri Şener gelsin transfer yapmasa bile kabulüm ben yalan konuşan başkan ezik profil çizen başkan istemiyorum..
Yorum
-
basakin transferleri hep ayni cengiz istinade sadece.ligte istanbul takimlarda oynamis artiklari topluyor yabancilardada belli menejerler ile calsiyorlar.para sorunu zaten yok isler sponsorluk üzeri dönüyor orada.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Arkadaşlar eğri oturup doğru konuşalım. Transferde yere göğe sığdıramadığımız Başakşehir'in aldığı oyunculardan kaç tanesini takımımızda görmek isterdiniz. Dürüst olalım. Gerçekten merak ediyorum. İsimlere bakalım: chedjou, clichy, inler, elia, tunay, mevlüt, da costa ve kerim frei. Geçmiş sayfalarda buradakilerden bir ya da birkaçı hariç hepsi hakkında olmadık şeyler söylendi. Ama gel gör ki bu adamları Başakşehir alınca nasıl oluyorsa adamlar harika transfer yapmış oluyorlar. Bizim taraftarı anlamak gerçekten çok zor yaaaaaaaaaaaa....
Yorum
-
Kucka kimseyi heyecanlandırmadıda ondan kime kombine almıyor sayın baskan .Trabzonspor sampiyon besiktastan cokta fazla gol yemedi Trabzonsporun asıl sorunu kısır hucum hattı attıgı gol cok az Trabzonsporun asıl transferi 10 numara ve gercek bir golcuydu siz ısrarla serdar tascı yok medel yok kucka ya kuckanın okaydan nekadar fazlasi oldugunu gorecez gol pası verebiliyor mu?Dikine yarıp gidebiliyor mu???????ne kadar gol atar??????Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
İlk olarak kayseride_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar eğri oturup doğru konuşalım. Transferde yere göğe sığdıramadığımız Başakşehir'in aldığı oyunculardan kaç tanesini takımımızda görmek isterdiniz. Dürüst olalım. Gerçekten merak ediyorum. İsimlere bakalım: chedjou, clichy, inler, elia, tunay, mevlüt, da costa ve kerim frei. Geçmiş sayfalarda buradakilerden bir ya da birkaçı hariç hepsi hakkında olmadık şeyler söylendi. Ama gel gör ki bu adamları Başakşehir alınca nasıl oluyorsa adamlar harika transfer yapmış oluyorlar. Bizim taraftarı anlamak gerçekten çok zor yaaaaaaaaaaaa....Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
Yorum
-
Insan istedigi takimi tutabilir. Basaksehir taraftar olmak isteyeni hic bir zaman geri cevirmez.
Yorum
-
Cok adam alma baskan bırak su defans olayını alsaydın burakla viscayı bukadr basiitti bu is.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
Yorum
-
İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBero olcay gibi iki tane sağ açığın var hala visca diye sağ açık alıyorsun.... Ersun başkanı iyi keklemiş herhalde..
Bu takıma bir forvet bir de hızlı stoper bu sene için yeterAyşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
Yorum
-
İlk olarak kayseride_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar eğri oturup doğru konuşalım. Transferde yere göğe sığdıramadığımız Başakşehir'in aldığı oyunculardan kaç tanesini takımımızda görmek isterdiniz. Dürüst olalım. Gerçekten merak ediyorum. İsimlere bakalım: chedjou, clichy, inler, elia, tunay, mevlüt, da costa ve kerim frei. Geçmiş sayfalarda buradakilerden bir ya da birkaçı hariç hepsi hakkında olmadık şeyler söylendi. Ama gel gör ki bu adamları Başakşehir alınca nasıl oluyorsa adamlar harika transfer yapmış oluyorlar. Bizim taraftarı anlamak gerçekten çok zor yaaaaaaaaaaaa....
Kerim (iyi bir yedek)
EliaEn son Fatih Takır tarafından düzenlendi; 20.07.2017, 19:33.Hayat sınav ise “Trabzonspor” yazar çıkarım.
Yorum
Yorum