Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 13 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Çok zor belki onaziyi satarız veya bir şeyler olur bilemedim şimdi.sıkıntılı bir durum.
    İlk olarak yatmaztara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bonservis için 5,6 milyon euromuz kaldıysa ki öyle düşünüyorum. FM'de bir tane iyi adam zor alınır Pereira gibi 3 tane daha mucizevi taşa ihtiyacımız var
    "Annuit cœptis"

Yorum

• Bu kulüp ya İho gibi harvurup harman savurursak batar ya da kulübü küçültüp hedefsiz bırakırsak.Trabzonspor her sene kafaya oynasın( ilk 3) ve oturmuş bir kadrosu olsun evelallah hiç bişey olmaz.
      ÜNALKARAMANSPORLU..

"
      Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Stoper kalsın. Ben 10 numara, sağ kanat ve forvet oyuncusu istiyorum. Şampiyonluk bunlarla geliyor.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          finansal tablo ariyorsan hepsi burda
          https://www.kap.org.tr/tr/sirket-bil...gi-ticaret-a-s
          Aynen forumda zaten herkes bu tabloları inceliyor. Herkes birer finans, muhasebe uzmanı.
          Ben de incelemiyorum elbette. Ama sadece transferlerin maaliytlerine baktığımızda çok da büyük bir fark göremiyorum. Üstelik maaş bütçesinin düşürülmesi, sponsorluklar vs. birçok konuda yönetimin olumlu işler yaptığı aşikar. Olumlu gidişatı görmezden gelip; durup durup transfer maaliyetlerine sallamak da sıktı artık.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            duysam ne olacakki abi

geldikten 6 ay sonra aynisini diyebilecekmisin
            hic izlemediniz bir adami istatistikleri ve videolarinlan degerlendiriyorsunuz

ben karekterinide, oyununuda burada anlattim
            karekterini gösterdi bile, oyunuda farkli cikmayacak...
            Ronaldo gelse 6 ay sonra ne olacağı belli olmaz,
            bakarsın dokular tutmaz ben oynamıyorum diyebilir,
            tüm transferler kendi içerisinde risk taşır,
            bunları biliyorum ve diyorum ki,
            inşallah gelir,
            gelirse yanıldığını göreceksin.
            Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak serkanholep tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              kimse sözleşme imzalamayacağı belli olan ekici kalitesindeki adama 4-5 vermez

fb başkanı 2 milyon teklif ettiğini söyledi

ama bizim geçmişte selçuktan başlayan oyuncu isterse gider izlenimini yok etmek için başkan vermedi. 6 ay seve seve oturdu yerinde

ben hiç pişman olmam ekici için
              Ekici ile anlasip "Oyuncu kalmak istiyor ama gelen tekliflere acigiz deseydik." ve "Gitmek istiyorsan Besiktasa gideceksin, baska yer olmaz." demeseydik bence 4-5 olmasada o dönemki en kaliteli oyuncumuzu 3,5a okuturduk. Profesyonel yönetim bunu gerektirir arti üstüne biraz da pazarlama taktigi serpersin.

+Selcuk bizim iznimizle gitmedi yanlis hatirlamiyorsam, bonservissiz gitti sözlesmesi bitmisti.

İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Nasıl okutacaktın 4 5 e ?
              Üstte dedigim gibi .

İlk olarak munzevil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              aç gezeriz kuyruğu dik gezeriz
              Aynen öyle abi, kendimizi avutuyoruz anca racon kestik diye , adam gitti takir takir oynuyor malesef.
              En son OzcanHan61 tarafından düzenlendi; 10.07.2017, 13:53.

Yorum

• UEFA'nın bize getirdiği uygulama maaş bütçesiyle ilgili, batmayız merak etmeyin, men de yemeyiz, önemli olan tribünleri doldurmak forma satmak başarı yakalamak. Gereken bölgelere en kaliteli isimler alınmalı. Tüm bu korkuların sebebi şampiyon olabileceğimize inanmamaktan kaynaklı sanırım. Ama biz gidip forma almazsak biz gidip Akyazı'yı her maç doldurmazsak zaten şampiyonluk gelmez. Hava yakalamak çok önemli. 2. devredeki o takım bile 8-10 maç müthiş gidebildi mesela, şimdi daha iyi takviyelerle neden olmasın.
                En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 10.07.2017, 13:55.
                2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Trabzonspor'da rota Aaron Hunt’a çevrildi!

100720170938565699988_2.jpg

Junuzovic’ten olumsuz yanıt alan Trabzonspor, rotasını Aaron Hunt’a çevirdi… Başkan Muharrem Usta 30 yaşındaki 10 numara için hafta içi Almanya’ya uçacak ve Hamburg ile masaya oturacak.

ZLATKO’DAN OLUMSUZ YANIT

TRABZONSPOR’DA 10 numara arayışları devam ediyor… Juraj Kucka’yı alarak büyük sükse yapan Bordo-Mavililer, forvet arkası için de Zlatko Junuzovic’i düşünüyordu… Ancak Avusturyalı oyuncu, yaptığı açıklamada, "Werder Bremen’de mutluyum. Trabzonspor’a gitmek istemiyorum” dedi. Zlatko’nun bu açıklamasıyla şoka uğrayan Bordo-Mavililer, vakit kaybetmeden listede ikinci sırada yer alan Aaron Hunt’a rotayı kırdı.

BAŞKAN BİZZAT YÖNETECEK

ALMAN oyuncu için bu hafta girişimler başlayacak… Transferde vakit kaybetmek istemeyen Başkan Muharrem Usta’nın Kucka transferinde olduğu gibi Hunt’ta da görüşmeleri bizzat kendisi yapacağı belirtildi. Sözleşmesi önümüzdeki sezon bitecek olan 30 yaşındaki futbolcu için Bordo-Mavililer’in Hamburg’a 1 milyon euro bonservis teklif edeceği öğrenildi. Karadeniz ekibi, Hunt’a ise 2 milyon eurodan 2+1 yıllık sözleşme önerecek.

TAM BİR JOKER

İKİ sezon önce Wolfsburg’dan 3.5 milyon euroya Hamburg’a transfer olan Hunt, geçtiğimiz yıllarda Beşiktaş ve Galatasaray’ın da gündemine gelmişti. 30 yaşındaki oyuncu geçtiğimiz sezon birkaç kez sakatlık yaşasa da 22 mücadelede forma giydi. Bu karşılaşmalarda 4 gol atan Hunt, 2 de asist yaptı. Alman yıldızın ana mevkii 10 numara olmasına rağmen olmasın orta sahanın her bölgesinde oynayabiliyor olması transferi cazip kılıyor.

Güneş
                  7

Yorum

• gökhan inler adım adım bize geliyor gibi bir izlenim oluştu çünkü yavaş yavaş sosyal medyada dillenmeye başladı. ekici hesabı bu şekilde kapatılacak gibi. yusuf bu hesaba dahil değildir. artık kaça satabilirsek. bakalım tahminim tutacakmı?

Yorum

• Değerli arkadaşlar,

Yıllardır forumda (bunun altını çizerek söylüyorum) transfer takip etme (sayfa yenileme konusunda uzmanlaştım) tecrübeme dayanarak ifade etmek isterim ki; içimden bir ses bugün herhangi bir transfer, ve özellikle de forvete yönelik bir transfer, gerçekleşmeyecek diyor.

Yorum

• İlk olarak OzcanHan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ekici ile anlasip "Oyuncu kalmak istiyor ama gelen tekliflere acigiz deseydik." ve "Gitmek istiyorsan Besiktasa gideceksin, baska yer olmaz." demeseydik bence 4-5 olmasada o dönemki en kaliteli oyuncumuzu 3,5a okuturduk. Profesyonel yönetim bunu gerektirir arti üstüne biraz da pazarlama taktigi serpersin.

+Selcuk bizim iznimizle gitmedi yanlis hatirlamiyorsam, bonservissiz gitti sözlesmesi bitmisti.

Üstte dedigim gibi .

Aynen öyle abi, kendimizi avutuyoruz anca racon kestik diye , adam gitti takir takir oynuyor malesef.
                        Okutamazdın hocam, çünkü adamlar maksimum 2.5 milyon verebiliyorlardı. Nani' den aldıkları bonservis' ten o kadar para kaldı kasalarında. Ve oyuncu satmadan, bonservis verebilme gibi bir lüksleri yoktu. Yani sattıkları kadar alabiliyorlardı, hala da durumları o şekilde.

Yorum

• Şimdi size reçeteyi yazıyorum. Onaziyi satıyoruz yerine bonservisi elinde gökhan inleri alıyoruz. Yaptığımız kar ile eduardo vargas'ı tigresten alıyoruz. Medeli de alıyoruz. Damdoyu bedava gönderip onun maaşını da sağ kanat ve 10 nuumara oynayacak birine veriyoruz.

Yorum

• Bu 8Taş Yusufu alıp bize para vereceklerini sanmıyorum. Fikret Cimrisi hayatta bonservis vermez. Daha niye oyalanıyoruz anlamıyorum. Bursaya 1bucuk 2 Milyona verelim gitsin işte.
                            TRABZONSPOR
                            https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

• İlk olarak OzcanHan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

sikecilerin uefa ffp ye göre ekiciye max. 2.4m€ verme hakki vardi o dönem
                              %15 vergiyide hesapladin mi ffp yaptigi gibi 2m€ gecmeleri imkansizdi, istersen dünyanin en büyük pazarlikcisi ol senin yüzünden avrupadan men almayi göze alamazdilar
                              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Opta Moting'in verilerini paylaşmış. Bir transfer durumumu söz konusu bize veya başka bir Türk takımına. Bilgisi olan.

Yorum

Yükleniyor...
                                X