Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 13 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Battıkça batacagız

Yanlışımız FB,GS ve BJK nin yaptıgı yanlışları yaparak her yıl dahada dibe vurmamız.
    4 takımdan biri şampiyon olacak ve şamp ligine giderek o yıl harcadıgı paranın buyuk bolumunu kurtaracak
    geriye kalan 3 takımın geliri giderinin yarısı kadar olamayacagı için çöktükçe çökecek

Bizim dogrumuz,Atletico Bilbao modelini uygulamak idi,ancak ondanda yıllar önce vazgeçildi
    bu kadar masraf yapıldı hala onuda bunuda alalım diye saldırıyoruz
    şampiyon olamazsak ne olacak ,alın kagıdı kalemi bir hesap yapın

battıkça batıyor Lig takımları

Yorum

• halil sanlinin lafiyla sözüyle 'batiyoruz' falan yazanlar Trabzonspor forumundan ciksin. kendilerine iho forum falan kursunlar. Kasıyor.
      Fatih Tekke

Yorum

• Benedetto ne oldu arkadaşlar ???

.
        *
        * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak Ermanusta tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Battıkça batacagız

Yanlışımız FB,GS ve BJK nin yaptıgı yanlışları yaparak her yıl dahada dibe vurmamız.
          4 takımdan biri şampiyon olacak ve şamp ligine giderek o yıl harcadıgı paranın buyuk bolumunu kurtaracak
          geriye kalan 3 takımın geliri giderinin yarısı kadar olamayacagı için çöktükçe çökecek

Bizim dogrumuz,Atletico Bilbao modelini uygulamak idi,ancak ondanda yıllar önce vazgeçildi
          bu kadar masraf yapıldı hala onuda bunuda alalım diye saldırıyoruz
          şampiyon olamazsak ne olacak ,alın kagıdı kalemi bir hesap yapın

battıkça batıyor Lig takımları
          Ki olamayacağıza göre seneye 2 yıl avrupa dan men garanti diyorum şahsen.

Yorum

• İlk olarak HIZIR_IR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            halil sanlinin lafiyla sözüyle 'batiyoruz' falan yazanlar Trabzonspor forumundan ciksin. kendilerine iho forum falan kursunlar. Kasıyor.
            beni kast ediyorsan,batış kelimesini Bütün Türk super lig takımları için kullandım

Yorum

• ...Göztepe, daha önce prensip anlaşmasına vardığı Gaziantepspor'un Cezayirli forveti Nabil Ghilas'ın da işini bitirdi.

Isini bitirmis, nasil yani öldürmüsler mi? Aklima kötü kötü seyler geliyor.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Taşçı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ki olamayacağıza göre seneye 2 yıl avrupa dan men garanti diyorum şahsen.
                FIFA başvurusu olumlu sonuçlanırsa alacağımız tazminatlar bizi düzlüğe çıkarır. İşin o tarafını yöneticiler düşünüyor ve ona göre hareket ediyor mu bilmem
                Not Important..

Yorum

• İlk olarak necmiati61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  FIFA başvurusu olumlu sonuçlanırsa alacağımız tazminatlar bizi düzlüğe çıkarır. İşin o tarafını yöneticiler düşünüyor ve ona göre hareket ediyor mu bilmem
                  İnş kardeşim.. Biz yine de elinizden gelen maddi desteği sağlayalım da, geri piyango niyetine.

Yorum

• Bild'in haberine göre Bremen Junuzovic'in sözlesmesini yenilemek istiyor ve maasini 2,6 brütten 1,6 - 1,8 brüte indirmek istiyor. Bence pesini birakmayalim cok uygun bir maasa ayarlayabiliriz. Acaba bizi neden ret etti orasini anlamis degilim, Bremende sözlesmeyi iyilestircek bütce yok.

Yorum

• İlk olarak sezai tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      junuzoviç ne bilim çok ahım şahım bir şey değilmiş gibi geldi. bonservisene 4 ile 5 arası verirsekte zarar ederiz gibi düşünüyorum. Umarım iyi birini bulurlar.
                      sneijder alıştığı için türkiye ye birde bonservisi alırsa tadından yenmez.
                      Sezo yetenek olarak kıyaslanmaz tabi şınayder ile yunus ama yapacakları katkı da tam tersi oranda kıyas kabul etmez gel sen bu abine inan
                      geleceği görebilir mi bir insan,ben görüyorum
                      şınayder bize gelsin takımı mikser gibi karıştırır.

Selçuk duymasın da eğer Yunus gelirse şahane bir transfer olur,
                      tabi maliyeti mantık çerçevesinde olacaksa,
                      uçuk rakamlar olursa öte dursun.
                      Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Bayraktaroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        gerçekten bir faydası yoktu şikebahçeye. En iyi bursa da oynadı şenol güneş zamanında yanlış hatırlamıyorsam tartışmada yaşadılar bjk için iyi olabilir ama şenol ister mi?
                        Şenol Güneş: "Burak Yılmaz ve Volkan Şen konusunda olumsuz değilim"

Şenol Güneş: "Burak ve Volkan gündeme gelirse konuşurum. Teknik olarak olumlu bakarım ama şu an kimi alacağımızı ben de bilmiyorum"

Yorum

• Batıyoruz borç şu kadar diyenlere şunu anlatmaya çalışıyorum: Batacaksak, Ibanez yüzünden batacağız, Mas yüzünden değil, ya da Aytaç yüzünden başımıza taş yağacak, Kucka yüzünden değil
                          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Şenol Güneş: "Yusuf Erdoğan yetenekli,Trabzonspor onu neden bırakıyor bilmiyorum,düşünebiliriz, her iki kanatta da oynuyor."
                            Boşver hocam niye bırakıyoruz,bir şeyler ateşle al senindir.

Yorum

• "Trabzonspor'da Medel’den yanıt gelmeyince ibre Gökhan İnler’e yöneldi. Beşiktaş ile yollarını ayıran 33 yaşındaki orta sahanın da Bordo-Mavili ekibe sıcak baktığı öğrenildi" (Habertürk)

Alalim yedek te otursun lazim olur.

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Şenol Güneş: "Yusuf Erdoğan yetenekli,Trabzonspor onu neden bırakıyor bilmiyorum,düşünebiliriz, her iki kanatta da oynuyor."
                                Boşver hocam niye bırakıyoruz,bir şeyler ateşle al senindir.
                                Öyle dediyse şimdi "satılamaz" diye buralar ayağa kalkar. Satılsın diyenler bile karar değiştirebilir

Yorum

Yükleniyor...
                                X