Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 12 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Yavuz KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Benim yazdığıma bak senin verdiğin cevaba bak. Beni neden azarlıyorsun anlamadım.
    Ersun hocanın prensleri olduklari için doğal olarak bazı oyuncuların takımda kalabileceğini belirtiniz ben de bunun üzerinden teknik heyete ve yönetime yönelik bir eleştiri yapmak istedim yani size karşı bir şey olsun diye yazmadim.

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      "Fellaini'yi alan insan gözüme gözükmesin" - Albert Einstein

"M'Bia'yı almayan adamın gözümde elektron kadar değeri yoktur." - K.W.Heisenberg.
      ''MBia'yı bu takıma tekrar getirirseniz önce kendimi sonra sizi yakarım'' - Ertan Eldeş.
      Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ''MBia'yı bu takıma tekrar getirirseniz önce kendimi sonra sizi yakarım'' - Ertan Eldeş.
        Aman Ertan Abi yemişim Heisenberg'i sana bir şey olmasın
        "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

En son Anıl C tarafından düzenlendi; 26.04.2017, 13:28.
          Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
          Elazığ'lı.

Yorum

• ...
            En son Anıl C tarafından düzenlendi; 26.04.2017, 13:28.
            Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
            Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              "M'Bia'yı almayan adamın gözümde elektron kadar değeri yoktur." - K.W.Heisenberg.
              Stephane Mbia:

2.2 Milyon Euro
              7.8 Milyon Euro (24.9 milyon TL) garanti para
              5 bin Euro Maç başı ayrıca 5 bin euro 1 günlük gecikme faizi
              15 günlük gecikmeye serbest kalır maddesi
              850 bin euro ödeme için Trabzonspor'u FIFA'ya şikayet etme tehditi.

İşte istediğin Mbia kardeşim...
              Haddini bilen merttir. Vatan bölünmez tektir. Cumhuriyet içinde cumhuriyet kuran 'Namerttir.' Ne Mutlu Türk'üm diyene!..

Yorum

• İlk olarak tRaiNer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Stephane Mbia:

2.2 Milyon Euro

Eee ne var bunda? Bunların hepsini biliyorum. Hatta birinci ağızdan da duydum. Ama o sözleşmeyi veren kim? Hakkını istemek ne zamandan beri ayıp oldu? Arkasında duramayacağın sözleşmeye imza atmayacaksın. Bizim yönetimimiz bunu yaptı. Şimdi arkasında durabileceğin bir sözleşme yapar imza artırırsın kabul etmezse de gelmez yani bu kadar basit.
                "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• oynatan oyuncu lazım, leiva, mbia çok da önemli değil, ucuza oynatılması gereken oyuncu tipi, tabi ekstraları var ama sınırları da var bu oyuncuların. oyun kurucu lazım.

Yorum

• İlk olarak cewat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Uğur için bu kadar, ''Almazlar, o parayı vermezler vs.'' gibi yazı okudum ki, dedim herhalde 10 Milyon Euro teklif ettikleri yazıyor bir yerde..

Türkiyenin en büyük kulüplerinden birinde sürekli 11 oynayan ve şimdiden bir sezona 5 gol sığdırmış yaşı çok fazla olmayan bir oyuncudan bahsediyoruz arkadaşlar. 3 milyon Uğur için gayet normal bir rakam ve Kiev zaten daha iyilerini almakta çok çok zorlanır.. Haber doğrudur yanlıştır bilemem ama öyle olmayacak bir şey yok ortada.

Bu arada pekte beğenmem Uğur'u ve buna rağmen yazıyorum bunları.
                    Yönetim Uğur'a git demedikçe Uğur orada iyi paralarda kazanacak olsa da takımdan ayrılacağına ihtimal vermiyorum. Hele ki ailen varsa öyle liglerde risk almak tehlikeli. Yeniden düzen kurmak zor. Zamanında aynısını Tolga Seyhan yaptı. Kariyeri tepetaklak oldu. Ki Uğur artık kaptanlık dahi yapıyor. Uğur, Trabzonspor'u sahiplenmiş biri. Daha iyi bir orta saha ile performansının artacağına inanıyorum. Her zaman diyorum. Çağlar Söyüncü ve Ömer Toprak ile en iyi yerli 3 stoperden biri kendisi.
                    En son Anıl C tarafından düzenlendi; 26.04.2017, 13:46.
                    Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak tRaiNer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Stephane Mbia:

2.2 Milyon Euro

Mbia ayarında birini bugün getir, aynı sözleşmeyi o da isteyecektir. Farkında değilsiniz sanırım ama Türkiye'nin ekonomik durumu dışarıdan bakıldığında çok güvenilmez durumda.
                      Elazığ'lı.

Yorum

• mbia ya verilen para bizi aşti...ama sorun mbia gibi kaliteli oyuncular degil..zarar etmeden satabildik onu..

sorun aykut demir, Sefa yilmaza, Muhammet demir gibi vasat oyunculara verilen inanilmaz paralar...
                        Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• Taraftarın Mbia istemesinin sebebi Mbia'nın çok iyi olmasından değil, duydukları yokluğun ayak seslerinden.
                          Rakipte Atiba gibi biri olunca ilk akla gelen Mbia oluyo doğal olarak. [MENTION=43669]artvints[/MENTION]'nin de dediği gibi oyun kuran, oynatan tarztan biri getirilebilse Mbia falan unutulur gider.
                          Elazığ'lı.

Yorum

• Ndiayeyi alıp gel başkan tüm dertler bitsin...
                            S.V.A.K.O
                            FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak cewat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Uğur için bu kadar, ''Almazlar, o parayı vermezler vs.'' gibi yazı okudum ki, dedim herhalde 10 Milyon Euro teklif ettikleri yazıyor bir yerde..

Türkiyenin en büyük kulüplerinden birinde sürekli 11 oynayan ve şimdiden bir sezona 5 gol sığdırmış yaşı çok fazla olmayan bir oyuncudan bahsediyoruz arkadaşlar. 3 milyon Uğur için gayet normal bir rakam ve Kiev zaten daha iyilerini almakta çok çok zorlanır.. Haber doğrudur yanlıştır bilemem ama öyle olmayacak bir şey yok ortada.

Bu arada pekte beğenmem Uğur'u ve buna rağmen yazıyorum bunları.
                              tarihimizde satimda rekor ücret 3,75 milyon€ defans oyuncusunda, tolga seyhan
                              3,5m€ stepanov, 3,7 m€ ogün

yani star oyuncularimizi bu fiyata satmisiz, bu pozisyonda

ugur futbolundan cok karekterinlen öne cikiyor

bence gayet iyi teklif, hatta ilk teklif bu düzeydeyse 4 milyonda verirler diye düsünüyorum
                              birde vida takasina inanmiyorum, uguru isteyen vidayi satmistir

ben kadro mühendisligini yapsam uguru satardim, ondan gelen paranin 2 milyonunu serdara imza parasi olarak yatiririm
                              yüksek imza parasi verince serdarida 1,5-1,7 m€ bandinda yilliga ikna ederdim
                              yedeginede geri kalan paraylan takib edilen isvecli johanson u alirdim

akbasida gönderdimmi maas ve bonservis giderlerinde max 1m€ ele alarak ligin en saglam stoper hattini kurmus olursun...
                              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Serdari bayernde iken seyrettim orada tabiki beklenti çok büyük ondan dolayı farklı da yorumlamış olabilirim bilemiyorum ama bana biraz ağır bir oyuncu gibi geldi.Fransayi iyi tarayıp suratli,supurucu bir stoper alabilirsek bizim için çok iyi olur.Hizli bir stoperin yanında Serdar ya da Durica sıkıntı yasamaz.Fransa altyapılı stoperler genel olarak kuvvetli ve hızlı oluyorlar oradan alacağımız kaliteli bir stoper bize çok şey katacaktır.

Yorum

Yükleniyor...
                                X