Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 12 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Aman Ertan Abi yemişim Heisenberg'i sana bir şey olmasın
    Sağol Fatihim,
    NBiayı getirme bana bişi olmaz

İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Baba evet çok ürkütücü bakıyor ama ben gecekondu çocuğuyum tırsmam,baş gelirim bununla,gücüm yetmezse parayı çok sever bu parayla ikna ederim
    Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Fatih Birinci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bence Tony Adamsi alalim kanki 😀

Gesendet von meinem SM-G930F mit Tapatalk
      Hahah kardeşim Adams Granada'yı küme düşürdü ama bu haliyle gelse yine oynar ŞaKa bi yana Terry tecrübesiyle yeter
      "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        oynatan oyuncu lazım, leiva, mbia çok da önemli değil, ucuza oynatılması gereken oyuncu tipi, tabi ekstraları var ama sınırları da var bu oyuncuların. oyun kurucu lazım.
        MBia'yı adam olmadığı için istemediğim gibi bir de bu sebepten istemiyorum.
        Kesinlikle ihtiyacımız olan oyuncu tipi değil,sadece defansif yönü kuvvetli oyuncu ile anca ve anca şu an Onazi ile olduğumuz gibi oluruz 1 tık üstü olamayız.
        Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yönetim Uğur'a git demedikçe Uğur orada iyi paralarda kazanacak olsa da takımdan ayrılacağına ihtimal vermiyorum. Hele ki ailen varsa öyle liglerde risk almak tehlikeli. Yeniden düzen kurmak zor. Zamanında aynısını Tolga Seyhan yaptı. Kariyeri tepetaklak oldu. Ki Uğur artık kaptanlık dahi yapıyor. Uğur, Trabzonspor'u sahiplenmiş biri. Daha iyi bir orta saha ile performansının artacağına inanıyorum. Her zaman diyorum. Çağlar Söyüncü ve Ömer Toprak ile en iyi yerli 3 stoperden biri kendisi.
          Zaman zaman bariz hataları da olsa, yerli kalitesini arttırmamız lazım dedğimiz bu süreçte, yedek kalmayı sıkıntı etmeyecek ve takum içi huzuru bozmayacak, Trabzonspor'u benimsemiş bir Uğur kıymetlidir. Katılıyorum sana renktaş..

Yorum

• İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Serdari bayernde iken seyrettim orada tabiki beklenti çok büyük ondan dolayı farklı da yorumlamış olabilirim bilemiyorum ama bana biraz ağır bir oyuncu gibi geldi.Fransayi iyi tarayıp suratli,supurucu bir stoper alabilirsek bizim için çok iyi olur.Hizli bir stoperin yanında Serdar ya da Durica sıkıntı yasamaz.Fransa altyapılı stoperler genel olarak kuvvetli ve hızlı oluyorlar oradan alacağımız kaliteli bir stoper bize çok şey katacaktır.
            Stopere ben zenci istiyorum mesela. Fizikli, atletik, boylu poslu, hızlı, döşü kaslı, hava toplarında etkili, geriden oyunu başlatacak, rakibi çatır çatır silkeyecek, rakipten topu söküp alacak, hırslı, güneşin altında pırıl pırıl parlayan kapkara bi stoper zenci istiyorum.
            En son Anıl C tarafından düzenlendi; 26.04.2017, 15:11.
            Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
            Elazığ'lı.

Yorum

Stopere ben zenci istiyorum mesela. Fizikli, atletik, boylu poslu, hızlı, döşü kaslı, hava toplarında etkili, geriden oyunu başlatacak, rakibi çatır çatır silkeyecek, rakipten topu söküp alacak, hırslı, güneşin altında pırıl pırıl parlayan kapkara bi stoper zenci istiyorum.
              djiboliji
              Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Valbuena bize uyar diyecektim geçen, sonra araştırdım biraz, hem yaşı, hem parası (Yanılmıyorsam 4-4,5 milyon € kazanıyor senelik), hem de Lyon'da oynaması yüzünden vazgeçmiştim, gazeteler feybe'ye yazıyor. Kiralık gibisinden. Adamın zaten 2018'de sözleşmesi bitiyor ne kiralığı. Fakat uygun bir fiyat olursa, oyuncu da isterse gelmesini isterim. Bayağı yardımcı olur.

Neden Valbuena? Hızlı, çevik, pasör, asist ve gol yapabilen, zeki...
                Mükemmel olur ama çok çok zor.
                Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Yedek kulübesine bakıldığında surat astırmayacak bir kadro oluşturulmalı.

Yedekten gelip maçın gidişatını değiştirebilecek ve oyunu tutan oyuncumuz yok.

Yorum

Yönetim Uğur'a git demedikçe Uğur orada iyi paralarda kazanacak olsa da takımdan ayrılacağına ihtimal vermiyorum. Hele ki ailen varsa öyle liglerde risk almak tehlikeli. Yeniden düzen kurmak zor. Zamanında aynısını Tolga Seyhan yaptı. Kariyeri tepetaklak oldu. Ki Uğur artık kaptanlık dahi yapıyor. Uğur, Trabzonspor'u sahiplenmiş biri. Daha iyi bir orta saha ile performansının artacağına inanıyorum. Her zaman diyorum. Çağlar Söyüncü ve Ömer Toprak ile en iyi yerli 3 stoperden biri kendisi.
                    Uğur'un her ne kadar performansı artsa da potansiyelinin en tepesi bile Durica gibi bir oyuncu yapmaz onu maalesef. Gerçekten çok karakterli ve inanılmaz bir bağlılığı var. Takımda kalmasını isterim ve eminim onunla şampiyon olabiliriz. Ama bu Türkiye ligi için ve diğer oyuncularla birlikte sistemin çok iyi kurulmuş olmasıyla geçerli olabilecek bir durum. Kötü bir takımda oda çok kötü görünecektir, orta halli bir takımda 3 haftada bir muhakkak eleştiri alacaktır. Uğur böyle bir oyuncu bence ve gitmesi kalması çok şey değiştirmeyecektir. Şöyle de bir şey var, Uğur şuan ki hedefleri ve durumları doğrultusunda bence Kiev'de 11 oynayabilir..

Karakter olarak kalması iyi olabilir. Yedek bile olsa o bağlılığını kaybetmeyecek bir oyuncu çünkü kendisi.

İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    tarihimizde satimda rekor ücret 3,75 milyon€ defans oyuncusunda, tolga seyhan
                    3,5m€ stepanov, 3,7 m€ ogün

yani star oyuncularimizi bu fiyata satmisiz, bu pozisyonda

ugur futbolundan cok karekterinlen öne cikiyor

bence gayet iyi teklif, hatta ilk teklif bu düzeydeyse 4 milyonda verirler diye düsünüyorum
                    birde vida takasina inanmiyorum, uguru isteyen vidayi satmistir

ben kadro mühendisligini yapsam uguru satardim, ondan gelen paranin 2 milyonunu serdara imza parasi olarak yatiririm
                    yüksek imza parasi verince serdarida 1,5-1,7 m€ bandinda yilliga ikna ederdim
                    yedeginede geri kalan paraylan takib edilen isvecli johanson u alirdim

akbasida gönderdimmi maas ve bonservis giderlerinde max 1m€ ele alarak ligin en saglam stoper hattini kurmus olursun...
                    Selçuk yanlış anlamışsın beni, ben gitmesin o paraya demiyorum hatta aksine hemen satarım bende Demek istediğim Uğur'a o paraların verilmesi hiç abes değil. Yani Uğur için 3 milyon teklif geldiğine inanmamazlık veya şaşırma durumum olmaz benim şahsen diyorum.

Ayrıca eğer Uğur yurt dışına giderse Çağdaş Atan gibi bir kariyer çizgisi oluşabilir diye düşünüyorum.

İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Anıl sana bir oyuncu önereyim izle. Tam bahsettiğin niteliklerde sayılır ancak gelişimini daha tamamlamamış bir oyuncu. Eksik yönleri çok önemli ve eğer onları düzeltemezse yeteneğine ve kariyerine yazık edecek oyunculardan. Ama 1.90 üzeri boyuna rağmen öyle bir hızı var ki, deli ediyor koşarak geçmeye çalışan rakibi. Yatıyor, zıplıyor, kayıyor vs. bir şekilde alıyor topu ve acayip şekilde topla güzel çıkıyor aynı Durica gibi ama daha hızlısı. İşte olayda buradan sonra çıkıyor Her şeyi harika yaparken bir pas atıyor 7 sülale sövüyorsun. Yada öyle uzun tutuyor ki topu kaybetmesi ile çok tehlikeli pozisyonlara girebiliyor rakibi. He birde gittikten sonra bazen geri dönmeyi unutup yerini boş bırakıyor. Çok zevkli izlemesi. Kimpembe gibi bir oyuncu daha çıkabilir Fransa'dan eğer kendini geliştirirse..

Toulouse takımından Issa Diop

Edit: Oyuncu daha 19 yaşında..
                    En son cewat tarafından düzenlendi; 26.04.2017, 16:23.
                    Sadece Trabzonspor..

Yorum

• Issa Diop Fransızların yeni wonderkidi gelecekte çok önemli yerlere gelecek.Üst düzey bir stoper olacağını düşünüyorum.

Hayal ettiğim stoper ikilisi profili : Diop-Kimpembe

Fransadan oyuncu almak gerçekten çok zor Mas gibi bir adam alıp elçi yapmak lazım yoksa gerçekten oradan oyuncu alınmıyor Ongueneyi bile fransa ikinci liginden alamadık adam Almanya ikinci ligine transfer oldu Stuttgartda oynuyor.

Fransadan aklıma gelen yine bir başka stoper daha var.Nice takımının 18 yaşında ki stoperi Malang Sarr da mesela potansiyeli yüksek olan bir oyuncu ama onu da almamız tabiki mümkün değil.
                      En son Onur Erçetin tarafından düzenlendi; 26.04.2017, 16:54.

Yorum

Meşazını aldım Onur kardeşim
                        Sende Vida için Gelmez diyor musun @tonya55 kardeşim
                        vida olayı paraya bakar ama düsün besiktas alamadı 4,2 milyona mitrovici vidaya bütcesi yetmedi. yani paramız yoksa vida diye yola cıkarsak tornavida ile döneriz.
                        En son tonya55 tarafından düzenlendi; 26.04.2017, 17:57.

Yorum

Issa Diop Fransızların yeni wonderkidi gelecekte çok önemli yerlere gelecek.Üst düzey bir stoper olacağını düşünüyorum.

Hayal ettiğim stoper ikilisi profili : Diop-Kimpembe

Fransadan oyuncu almak gerçekten çok zor Mas gibi bir adam alıp elçi yapmak lazım yoksa gerçekten oradan oyuncu alınmıyor Ongueneyi bile fransa ikinci liginden alamadık adam Almanya ikinci ligine transfer oldu Stuttgartda oynuyor.

Fransadan aklıma gelen yine bir başka stoper daha var.Nice takımının 18 yaşında ki stoperi Malang Sarr da mesela potansiyeli yüksek olan bir oyuncu ama onu da almamız tabiki mümkün değil.
                          bu adamlar ancak avrupa kupasında oynadıgımız takım olur eslesme olursa öyle gelir.bu oyuncular bizim ülkeye getirecek güc yok.

Yorum

• İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bu adamlar ancak avrupa kupasında oynadıgımız takım olur eslesme olursa öyle gelir.bu oyuncular bizim ülkeye getirecek güc yok.
                            Fransaya bir ekip gönderelim oradan hiç geri dönmesinler amatöre kadar izlesinler siyahi hızlı süpürücü stoper özlemimiz artık son bulsun
                            En son Onur Erçetin tarafından düzenlendi; 26.04.2017, 18:13.

Yorum

Fransaya bir ekip gönderelim oradan hiç geri dönmesinler amatöre kadar izlesinler siyahi hızlı süpürücü stoper özlemimizi artık son bulsun psikolojimiz bozuldu artık
                              Jean-Kevin-Duverne-RC-Lens-04.jpg kevin duverne Lens de oynuyor. adam adamı celtic marsilya Lille istemeyen yok yani bize yar etmiyorlar daha 19 yasinda amatöre kadar izlemeliler dedigin gibi fransa 2 3 ligi daha gercekci olur.ligue 1 den iyi oyuncu almamız cok zor.gene Lens de enzo ebosse var daha 17 yasında oda cok yetenekli stoper ileride adından söz ettirecek.
                              En son tonya55 tarafından düzenlendi; 26.04.2017, 18:17.

Yorum

Fransaya bir ekip gönderelim oradan hiç geri dönmesinler amatöre kadar izlesinler siyahi hızlı süpürücü stoper özlemimiz artık son bulsun
                                fransizlari bir türlü vermiyorlar

onun icin amerika bence daha mantikli

cesar montes, formiliano gibi stoperlerin fransizlardan pek eksigi yok
                                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

Yükleniyor...
                                X