Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 12 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Anladim. Ben Tolgay'a bir türlü isinamiyorum. Gelmesini de hiç istemiyorum. Artistin teki. Gelirse N'diaye'yi almadigimiza pisman olur muyuz sence?
    Sonucta arada ekonomik olarak ucurum var. Biz burada bol keseden yaziyoruz ama bonservisli adam almayiz buyuk ihtimalle. Bonservissiz bize gelebilecek en iyi oyunculardan secim yapacagiz. Cok da yapacak birsey yok.
    En son artvints tarafından düzenlendi; 26.04.2017, 22:11.

Yorum

• İran liginde Mehdi Taremi diye bir forvet var gecen sezondan beri takip ediyorum, İslam Slimani'nin hizli versiyonu.
      Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Basaksehir iyi to oynuyor ama amator kaleci yakacak. Adebayor pili bitik dedik adam oynuyor.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
        Aga böyle bizim ligte takımların diploma sınavı Avrupa maçları. Orda görücem bunları ben seneye
        Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
        Elazığ'lı.

Yorum

• başkanın halil şanlıya verdigi ropörtajı okumayan varsa okusun, ozelliklede giray bulak okur umarım,

başkan özetle ibanez, suk ve ramili transferden sorumlu yöneticinin aldirdigini (nevzat aydından bahsettigini tahmin ediyorum) ayni kışinin sezon başı rodellaga transferine engel olduğunu, bu kişinin niyetinden şuphesi olmadigini ama transfer işini beceremedigini bu yüzden elinden yetkisini aldigini, devre arası transferlerin tamamini ersun hocanin izledigini söylemiş,

haftaya giray bulak yine çikar bunlari başkan söylememiş gibi yaz transferlerini ersun hoca yaptı devre arasi transferlerini yönetim yaptı hoca değil yönetim başarili diye ağlamalara devam eder yine,

Yorum

• Fellaini olayıda hikaye bugün ayrılmaya kalksa premier league takımlarının cogu atlar.bizim kanata visca gibi bir adam ihtiyac var.

Yorum

• Başkanın röportajı kendi çizgisi dışında olmuş.

"Ben aldım, ben ikna ettim, ben yaptım ". Çok fazla "ben" vurgusu var. Belki gazete onu ön plana çıkardı, bilemiyorum ama başkanın tarzı böyle değildi. Bu Fiko nun tarzı.

Hem hâlâ yönetiminde olan birisini açıkça eleştirmesi de garip.

Yakında erken seçim ile yönetim kadrosunda degisiklige gidilebilir sanki.

Yorum

• Sezon başında Rodallega'yı keşke getirseymiş başkan. Hiç yoktan 5-6 puan fazla alırdık. Suk gol atacak diye verem olduk.

Yorum

• Okay'ın yanına Yazıcı'nın stilinde , fiziğinde ve mümkünse daha tecrübeli biri gelmeli.

Yorum

• İlk olarak Saint Castillo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Okay'ın yanına Yazıcı'nın stilinde , fiziğinde ve mümkünse daha tecrübeli biri gelmeli.
                    Bence de daha delici, topla driplingi olan, takımı öne çıkaracak adam gerekli eğer Okay ve Yazıcı 11 olacaksa. Aksi halde çok durağan bir orta saha olur.

Yorum

• İlk olarak Özkan Şentürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Başkanın röportajı kendi çizgisi dışında olmuş.

"Ben aldım, ben ikna ettim, ben yaptım ". Çok fazla "ben" vurgusu var. Belki gazete onu ön plana çıkardı, bilemiyorum ama başkanın tarzı böyle değildi. Bu Fiko nun tarzı.

Hem hâlâ yönetiminde olan birisini açıkça eleştirmesi de garip.

Yakında erken seçim ile yönetim kadrosunda degisiklige gidilebilir sanki.
                      Nevzat Aydın'ın Trabzonsporluluğunu tartışmam. Hatta medyaca maddi durumundan ötürü senden, benden daha Trabzonspor'lu havası var. Lakin iş hayatının gazı ile Trabzonspor'da yöneticiliği çok hafife aldı. Bi masada oturupta 3-5 maç izlemekle hallolacak zannetti. Daha sonra acemilikleri hüsranla sonuçlanınca kişisel iş hayatı zarar görmesin diye daha da çabalayacağı yerde hoop attı kendini yönetimde hemen geri plana. Zaten neyden sorumlu olduğu da belli değil şu an. Ortada takılıyo bi nevi. Bence ilk yarının sonlarında tamamen istifa edecekti ama belki Usta engelledi Trabzonspor'un kamuoyunda zarar görmemesi için. Ancak başkanında dediği gibi resimdeki şu 3 kişi bile yeterli. Gerisi profesyonel kadrolar. Ilgilenilmesi gereken konular da belli zaten(altyapı, tesisler, tsclup, transfer komitesi, reklamcılık gibi)

Şu kısımda dikkat çekici..
                      “1461 Trabzon’un küme düşmesi çok fazla abartılmamalı. Bazı bilinmeyen şeyler var. Bunları söyleyip kafaları da çok fazla karıştırmak istemiyorum. Sadece şu kadarını söyleyeyim. Bir baktım ki 1461 Trabzon için 50 milyon(trilyon) para gitmiş. Ve yine baktım ki 50 trilyon bize külfeti olan takımdan, bugüne kadar bir tane futbolcu A takıma kazandırılmamış! O zaman 1461 Trabzon ne işe yaramış oldu?
                      Bildiğin Yusuf Erdoğan'ı atmış çöpe Her ne kadar Arsin'den gelmiş olsa da adını 1461 ile duyurdu.

Birde Caceres transferine de değinmemiş. Usta'nın o transferi istediği basında çıkmıştı. Acaba kimler engelledi yönetimde?

Ayrıca Basketbol takımının neden bu hallerde olduğu da konuşulmamış. Buna da bir açıklama getirmeliydi.
                      En son Anıl C tarafından düzenlendi; 27.04.2017, 00:44.
                      Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                      Elazığ'lı.

Yorum

• ..
                        En son Anıl C tarafından düzenlendi; 27.04.2017, 00:37. Sebep: Çift mesaj
                        Elazığ'lı.

Yorum

• Tunay & Yusuf Erdoğan
                          Büyük takas olur mu?
                          Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                          Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Muharrem Usta'da da Nevzat Aydın'da da bilumum bütün başarılı iş adamlarında da ego ve bilmişlik vardır.Bu işi rast gitmiş ve başarısızlık görmemiş her kişide vardır hemen hemen.Başarısızlığa uğramadıkları için ben bilirim, ben yaparım duygusu hakim olur. Mesela yapılan ama tutmayan transferlerde bile başarısız olunduğunu kabul etmiyor Nevzat Aydın, başkanda da var bu.Şöyle düşünüyorlar biz doğrusunu yaptık ama olmadı, faklı sebebpler yüzünden tutmadı, yoksa biz yanlış yapmadık!

Koç, Sabancı gibi şirketler olsun sair futbol camiasının içine gitmiş büyük şirketler olsun hepsi kendi şirketlerinde alanında en başarılı kişileri göreve getirmek istersen kendileri özellikle futbol kulüplerinde söz sahibi olduklarında işi ehline vermek yerine kendileri yapmayı seçerler.Çünkü futbol kulüpleri onların egolarını tatmin etme, stres atma ve onlar için bir oyun alanıdır.
                            O yüzden bu düzeydeki kişilerin söylemlerine çok fazla takılmamak gerekiyor.

Yorum

• İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Tunay & Yusuf Erdoğan
                              Büyük takas olur mu?
                              tunay serbest
                              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hayallerde yaşıyor bazı Hamsikler.
                                Ronaldo gelip penaltı atacak yazsam beğenirdin:ddd

Yorum

Yükleniyor...
                                X