İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 12 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBasaksehir iyi to oynuyor ama amator kaleci yakacak. Adebayor pili bitik dedik adam oynuyor.
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiBazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
başkanın halil şanlıya verdigi ropörtajı okumayan varsa okusun, ozelliklede giray bulak okur umarım,
başkan özetle ibanez, suk ve ramili transferden sorumlu yöneticinin aldirdigini (nevzat aydından bahsettigini tahmin ediyorum) ayni kışinin sezon başı rodellaga transferine engel olduğunu, bu kişinin niyetinden şuphesi olmadigini ama transfer işini beceremedigini bu yüzden elinden yetkisini aldigini, devre arası transferlerin tamamini ersun hocanin izledigini söylemiş,
haftaya giray bulak yine çikar bunlari başkan söylememiş gibi yaz transferlerini ersun hoca yaptı devre arasi transferlerini yönetim yaptı hoca değil yönetim başarili diye ağlamalara devam eder yine,
Yorum
-
Başkanın röportajı kendi çizgisi dışında olmuş.
"Ben aldım, ben ikna ettim, ben yaptım ". Çok fazla "ben" vurgusu var. Belki gazete onu ön plana çıkardı, bilemiyorum ama başkanın tarzı böyle değildi. Bu Fiko nun tarzı.
Hem hâlâ yönetiminde olan birisini açıkça eleştirmesi de garip.
Yakında erken seçim ile yönetim kadrosunda degisiklige gidilebilir sanki.
Yorum
-
İlk olarak Saint Castillo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOkay'ın yanına Yazıcı'nın stilinde , fiziğinde ve mümkünse daha tecrübeli biri gelmeli.
Yorum
-
İlk olarak Özkan Şentürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkanın röportajı kendi çizgisi dışında olmuş.
"Ben aldım, ben ikna ettim, ben yaptım ". Çok fazla "ben" vurgusu var. Belki gazete onu ön plana çıkardı, bilemiyorum ama başkanın tarzı böyle değildi. Bu Fiko nun tarzı.
Hem hâlâ yönetiminde olan birisini açıkça eleştirmesi de garip.
Yakında erken seçim ile yönetim kadrosunda degisiklige gidilebilir sanki.
Şu kısımda dikkat çekici..
“1461 Trabzon’un küme düşmesi çok fazla abartılmamalı. Bazı bilinmeyen şeyler var. Bunları söyleyip kafaları da çok fazla karıştırmak istemiyorum. Sadece şu kadarını söyleyeyim. Bir baktım ki 1461 Trabzon için 50 milyon(trilyon) para gitmiş. Ve yine baktım ki 50 trilyon bize külfeti olan takımdan, bugüne kadar bir tane futbolcu A takıma kazandırılmamış! O zaman 1461 Trabzon ne işe yaramış oldu?
Bildiğin Yusuf Erdoğan'ı atmış çöpeHer ne kadar Arsin'den gelmiş olsa da adını 1461 ile duyurdu.
Birde Caceres transferine de değinmemiş. Usta'nın o transferi istediği basında çıkmıştı. Acaba kimler engelledi yönetimde?
Ayrıca Basketbol takımının neden bu hallerde olduğu da konuşulmamış. Buna da bir açıklama getirmeliydi.En son Anıl C tarafından düzenlendi; 27.04.2017, 00:44.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
Muharrem Usta'da da Nevzat Aydın'da da bilumum bütün başarılı iş adamlarında da ego ve bilmişlik vardır.Bu işi rast gitmiş ve başarısızlık görmemiş her kişide vardır hemen hemen.Başarısızlığa uğramadıkları için ben bilirim, ben yaparım duygusu hakim olur. Mesela yapılan ama tutmayan transferlerde bile başarısız olunduğunu kabul etmiyor Nevzat Aydın, başkanda da var bu.Şöyle düşünüyorlar biz doğrusunu yaptık ama olmadı, faklı sebebpler yüzünden tutmadı, yoksa biz yanlış yapmadık!
Koç, Sabancı gibi şirketler olsun sair futbol camiasının içine gitmiş büyük şirketler olsun hepsi kendi şirketlerinde alanında en başarılı kişileri göreve getirmek istersen kendileri özellikle futbol kulüplerinde söz sahibi olduklarında işi ehline vermek yerine kendileri yapmayı seçerler.Çünkü futbol kulüpleri onların egolarını tatmin etme, stres atma ve onlar için bir oyun alanıdır.
O yüzden bu düzeydeki kişilerin söylemlerine çok fazla takılmamak gerekiyor.
Yorum
-
İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTunay & Yusuf Erdoğan
Büyük takas olur mu?"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayallerde yaşıyor bazı Hamsikler.
Yorum
Yorum