Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 12 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kronik Sakatlik: Tıbbi tedavi ve rehabilitasyona rağmen hastalığın, sakatlığın veya herhangi bir özrün giderilememesi sonucunda rahatsızlığın süreklilik arz etmesidir. Kişinin çalışma kapasitesi ve fonksiyonlarının engellenmesine neden olan, sürekli bakım ve tedavi gerektiren hastalıklardır.

Bu bilgi isiginda Caceres'in sakatlik gecmisine bakildiginda bu tip bir yargiya varmak bence mumkun degil.
    Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
    You'll Never Walk Alone...
    https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

• İlk olarak farozlufatih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yusuf Erdoğan'ı beğenmeyenlere bir sorum olacak Castillo için ne düşünüyorlar çok merak ediyorum..
      Bal yapmayan ari

Yorum

• Yusuf Erdoğan ı beğenenlere bir şeyler sormak ben de isterdim ama son yıllarda oyuncu profilimiz o kadar düşük ki adamlara bir şey de diyemiyorum. Koyunun olmadığı yerde keçiye abdurrahman çelebi derler misali işte
        ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

• Eger tutarsa ve takım olabilirsek

onur
          pareira
          caceres
          durica
          mas
          okay
          bero
          castillo

ben bu adamları direk 11 yazarım.Ayrıca medjani,yazici,yusuf,olcay,abdulkadir gibi cok saglam yedekler var.

Geriye ilk 11 3-4 A kalite adam almak ve alternatif kadroyu 3-4 adam ile saglamlastırmak kalıyor.

Bunu 2 sesona yaymalıyız.
          ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak omondoles tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Castillo da ilk yarıda pek bir şey göstermedi ama oynadığı süre içerisinde teknik biri olduğunu ve futbol aklının olduğunu anladık. Yusuf erdoğanın futbol aklı devekuşununki ile aynı.

Loading %61..
            yusufun bencede ozellikle mental olarak buyuk eksikleri var.Lakin bitiricilik konusunda castillo dan cok onde.Castillo final pas veya vurus konusunda gercekten cok kotu.Eger ilerleme kaydedemezse verdigimiz para heba olur.

Yorum

• İlk olarak omondoles tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Castillo da ilk yarıda pek bir şey göstermedi ama oynadığı süre içerisinde teknik biri olduğunu ve futbol aklının olduğunu anladık. Yusuf erdoğanın futbol aklı devekuşununki ile aynı.

Loading %61..
              Akıl mı? Aklı ile oynadığı için 18 puan topladı takım bu 18 puanın kaçında pay sahibi idi bu castillo?
              Her şeyin kolayını isteseydim bende Trabzonsporlu olmazdım. Trabzonsporlu doğduk; öyle öleceğiz.

Yorum

• Eger sadece forvet alınacaksa

----------------onur-------------

pareira-----caceser----durica-----mas

--------------medjani--------------------

-------okay--------------bero-----------

castillo----------forvet-----------olcay

eldeki ideal 11 bana gore boyle.

Yorum

Yusuf Erdoğan'ı beğenmeyenlere bir sorum olacak Castillo için ne düşünüyorlar çok merak ediyorum..
                  Adam Bursa maçında Yusuf'un kariyerinde kazanamadığı kadar ikili mücadelede adam geçti =)
                  --------------------------------------------------------------------------

Yorum

• 5. olsak Avrupa ya gidemiyoruz, ilk 4 zaten %90 belli. Ama şöyle bir durum olabilir, kupada final oynayacak 2 takım eğer ilk 4 içinde yer alıyorsa, kupa bileti ligde 5. sırada olan takıma kalıyor. Tabii bu ihtimalde üst turda Bjk-Şb ve Başakşehir-Gs eşleşmeleriyle ortadan kalktı. Yaw dün Gümüşhane yi yensek o kupa bizdeydi çok emindim, bu sene kupa kaldıracağımıza inanıyordum üst turlardaki rakipler finale kadar çerez olacaktı. Gümüşhane yi Kızılcabölük ü yenememek nedir bu nasıl işkencedir ? Şu saatten sonra 10 tane yıldız gelse ne olacak Avrupa ya gidemiyoruz hiç heyecan yapamıyorum.
                    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Transfer Dosyası - 12 -

İlk olarak farozlufatih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Akıl mı? Aklı ile oynadığı için 18 puan topladı takım bu 18 puanın kaçında pay sahibi idi bu castillo?
                      Yanlışınız var. İlk yarıdaki takım akılsızlar ve yeteneksizler topluluğuydu.

Castillo ile ilgili fikrimi yazdım. Adamda yetenek, futbol aklıda var. Çalışıp son vuruşları geliştirmesi lazım. Bende castilloyu yeterli bulmuyorum.

Loading %61..
                      En son omondoles tarafından düzenlendi; 19.01.2017, 11:07.

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Adam kronik sakatlığın ne olduğunu bilmiyor, her asıl tendonu kopana kronik sakat diyor, ki büyük ihtimal Caceresın TM de sakatlık geçmişini harıl harıl araştırırken, hangi kulüplerde oynamış, bu adama kaç milyon euro harcanmışlar bu adamın yaşı kaç onlara hiç bakma gereği duymamıştır bile.
                        Asil tendonun Kopmasi kronik mi dedim ben???? Adamin kas problemleri var dedim Bu yönetim senin gibi taraftarlari iste böyle bitmis futbolcularla uyutuyor..
                        adam juventusta barcelona oynamissa eskidendi.. en iyi örnek malouda..
                        Adam 30yasina girecek agir sakatlikan sonra sence nasil oynar?? Trabzonspor icin canla basla mi mücadele edecek??? Bakalim 1 sene oynamadiktan sonra form tutsbilecek mi Adamin kendisi bile teklif aldigina sasirmistir

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
                        1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• cheikh ndoye,pabon,tosic,kaddouri hemde sıfır bonservis ile.Takımın cehresi bir anda degisir.

Yorum

• İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Caner ile onurun sakatlıklarını aynı kefeye koymamak gerek, bir de onur hatırladığım kadarı ile oynamadığı dönem para almadı, Cacares bunu yaparmı,öyle anlaştıysak süper tabi
                            Yaw kardeşim nasil bir mantık bu adsm hali sahada mi sakatlanacak da parasını kesmesini bekliyorsun, şu TR de yaşayan herkesi 3 aylığına Almanya ya falan davet etmek lazım, modern dünyada yaşam hangi kurallara göre belirleniyor, falan iyice bir öğretmek lazım. Ben hayatımda bu kadar duyguları ile hareket eden bir taraftar topluluğu görmedim.
                            No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

Castillo ' da beyin var. Bu farkta futbolda çok şey ifade ediyor. Çokta kolay adam geçiyor yusufun adam geçmesi için yalnızca dripling yapmış olması gerekiyor yoksa bire birde çok kötü bir futbolcu. Sadece driplingi iyi olan birine önereceğim tek spor kısa mesafe koşucusu olmasıdır okadar.

Yorum

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kimsenin dikkatini çekmemesi ilginç
                                Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                                Real Madrid
                                Manchester United
                                twitter.com/TSerdarSx

Yorum

Yükleniyor...
                                X