Gene ayni hata yapiyoruz.iyi fiyat veriyorsalar satin oyuncuyu.Colman Yattara vs aynisi odu adamlar kafadan bitirdi bizi.3.5-4 mio veriyorsalar yolanabilinir Ugur.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 12 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Ugur un menajeri teklifi dogrulamis ama Ugur istemedigi icin dikkate almamislarmis..
Ugur mevcut yetenekleriyle imkansızı basararak zaten Trabzonspora gelmis ve buradan daha iyi bir yerde oynayamayacağını o da cok iyi biliyor..
Gerci imkansizi o degil bu kadar gereksizi bir arays toplayanlar basardi ama yavas yavas hepsinden temizlenecegiz insallah.
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefransizlari bir türlü vermiyorlar
onun icin amerika bence daha mantikli
cesar montes, formiliano gibi stoperlerin fransizlardan pek eksigi yok
Colon'da oynayan German Conti'yi çok beğeniyorum tarz olarak Cesar Montes'e çok benziyor. Değeri sürekli yükselen bir oyuncu ama pek fazla dikkat çekmiyor. Sözleşmesi seneye bitiyor yoklamak lazım.DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Yorum
-
İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCesar Montes biraz zor. Meksika liginde bile kendisine 10 milyon verebilecek takımlar var. Orada piyasa biraz karıştı ilginç işler oluyor.
Colon'da oynayan German Conti'yi çok beğeniyorum tarz olarak Cesar Montes'e çok benziyor. Değeri sürekli yükselen bir oyuncu ama pek fazla dikkat çekmiyor. Sözleşmesi seneye bitiyor yoklamak lazım.
Yorum
-
İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUgur un menajeri teklifi dogrulamis ama Ugur istemedigi icin dikkate almamislarmis..
Ugur mevcut yetenekleriyle imkansızı basararak zaten Trabzonspora gelmis ve buradan daha iyi bir yerde oynayamayacağını o da cok iyi biliyor..
Gerci imkansizi o degil bu kadar gereksizi bir arays toplayanlar basardi ama yavas yavas hepsinden temizlenecegiz insallah.
Kalsın takımda. Iyidir UğurBazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevida olayı paraya bakar ama düsün besiktas alamadı 4,2 milyona mitrovici vidaya bütcesi yetmedi. yani paramız yoksa vida diye yola cıkarsak tornavida ile döneriz.
Yorum
-
İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenimde beklediğim gibi. Ne işi var Ukrayna'larda, Kiev'lerde.
Kalsın takımda. Iyidir Uğur
Yorum
-
İlk olarak orhanunal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületarihi kazık yediler mitrovicten.tabata ile yarışır.vidayı alsalardı sanırım namağlup şampiyon olurlardı.uefayı da alırlardı.
Yorum
-
İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülejack wilshereı alsak. iyi olur. sanırım gidecek.
Yorum
-
İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülelimanı birde 2 3 tane ilceyi üstüne yaparsan kulübünede 20 milyon euro versene gene düsünür.muhtemelen astronomik bir rakama çine gidecek gibi duruyor.hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
-
İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCesar Montes biraz zor. Meksika liginde bile kendisine 10 milyon verebilecek takımlar var. Orada piyasa biraz karıştı ilginç işler oluyor.
Colon'da oynayan German Conti'yi çok beğeniyorum tarz olarak Cesar Montes'e çok benziyor. Değeri sürekli yükselen bir oyuncu ama pek fazla dikkat çekmiyor. Sözleşmesi seneye bitiyor yoklamak lazım.
--------------------------------------------
İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülejack wilshereı alsak. iyi olur. sanırım gidecek.
---------------------------------------------
Uğur Demirok'un menajeri Uğur Avadan, dolaylı yollardan Ukrayna temsilcisi Dinamo Kiev'den bir ilgi söz konusu. (Futbol Arena)
"Yurt dışından bir ilgi geldiğinde futbolcuyla paylaşmanız gerekiyor." Avadan, "Ben de konuyu Uğur'a ilettim.En son selcuk tarafından düzenlendi; 26.04.2017, 19:18."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence gelir oğuzhandan daha yetenekli ama sakatlık sorunu var. burada daha düşük tempoda oynar.20 milyon euro falan hikaye.
Yorum
Yorum