Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 12 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gene ayni hata yapiyoruz.iyi fiyat veriyorsalar satin oyuncuyu.Colman Yattara vs aynisi odu adamlar kafadan bitirdi bizi.3.5-4 mio veriyorsalar yolanabilinir Ugur.
    çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Ugur un menajeri teklifi dogrulamis ama Ugur istemedigi icin dikkate almamislarmis..

Ugur mevcut yetenekleriyle imkansızı basararak zaten Trabzonspora gelmis ve buradan daha iyi bir yerde oynayamayacağını o da cok iyi biliyor..

Gerci imkansizi o degil bu kadar gereksizi bir arays toplayanlar basardi ama yavas yavas hepsinden temizlenecegiz insallah.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        fransizlari bir türlü vermiyorlar

onun icin amerika bence daha mantikli

cesar montes, formiliano gibi stoperlerin fransizlardan pek eksigi yok
        Cesar Montes biraz zor. Meksika liginde bile kendisine 10 milyon verebilecek takımlar var. Orada piyasa biraz karıştı ilginç işler oluyor.

Colon'da oynayan German Conti'yi çok beğeniyorum tarz olarak Cesar Montes'e çok benziyor. Değeri sürekli yükselen bir oyuncu ama pek fazla dikkat çekmiyor. Sözleşmesi seneye bitiyor yoklamak lazım.
        DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
        ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Cesar Montes biraz zor. Meksika liginde bile kendisine 10 milyon verebilecek takımlar var. Orada piyasa biraz karıştı ilginç işler oluyor.

Colon'da oynayan German Conti'yi çok beğeniyorum tarz olarak Cesar Montes'e çok benziyor. Değeri sürekli yükselen bir oyuncu ama pek fazla dikkat çekmiyor. Sözleşmesi seneye bitiyor yoklamak lazım.
          cesar montes atletico sevilla yapar.

Yorum

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ugur un menajeri teklifi dogrulamis ama Ugur istemedigi icin dikkate almamislarmis..

Ugur mevcut yetenekleriyle imkansızı basararak zaten Trabzonspora gelmis ve buradan daha iyi bir yerde oynayamayacağını o da cok iyi biliyor..

Gerci imkansizi o degil bu kadar gereksizi bir arays toplayanlar basardi ama yavas yavas hepsinden temizlenecegiz insallah.
            Benimde beklediğim gibi. Ne işi var Ukrayna'larda, Kiev'lerde.
            Kalsın takımda. Iyidir Uğur
            Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
            Elazığ'lı.

Yorum

• M. City'nin kiralık olarak gönderdiği 37 futbolcusu varmış haberi okurken şok oldum...

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                vida olayı paraya bakar ama düsün besiktas alamadı 4,2 milyona mitrovici vidaya bütcesi yetmedi. yani paramız yoksa vida diye yola cıkarsak tornavida ile döneriz.
                tarihi kazık yediler mitrovicten.tabata ile yarışır.vidayı alsalardı sanırım namağlup şampiyon olurlardı.uefayı da alırlardı.

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Benimde beklediğim gibi. Ne işi var Ukrayna'larda, Kiev'lerde.
                  Kalsın takımda. Iyidir Uğur
                  3 veya 4.stoper olarak kalıp ayda yılda bir oynayacaksa ben de cani gönülden kalsin isterim

Yorum

• jack wilshereı alsak. iyi olur. sanırım gidecek.
                    hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak orhanunal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      tarihi kazık yediler mitrovicten.tabata ile yarışır.vidayı alsalardı sanırım namağlup şampiyon olurlardı.uefayı da alırlardı.
                      gücleri yetmedi rakitsky istediler ondada adamlarla cingene pazarlıgı yapinca 30 milyon euro cevabını aldılar.mitrovic vasat stoper.

Yorum

• İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        jack wilshereı alsak. iyi olur. sanırım gidecek.
                        limanı birde 2 3 tane ilceyi üstüne yaparsan kulübünede 20 milyon euro versene gene düsünür.muhtemelen astronomik bir rakama çine gidecek gibi duruyor.

Yorum

• İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          limanı birde 2 3 tane ilceyi üstüne yaparsan kulübünede 20 milyon euro versene gene düsünür.muhtemelen astronomik bir rakama çine gidecek gibi duruyor.
                          bence gelir oğuzhandan daha yetenekli ama sakatlık sorunu var. burada daha düşük tempoda oynar.20 milyon euro falan hikaye.
                          hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

neden olmasin

--------------------------------------------
                            İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            jack wilshereı alsak. iyi olur. sanırım gidecek.
                            ona birde sigara bayii almaliyiz
                            ---------------------------------------------
                            Uğur Demirok'un menajeri Uğur Avadan, dolaylı yollardan Ukrayna temsilcisi Dinamo Kiev'den bir ilgi söz konusu. (Futbol Arena)

"Yurt dışından bir ilgi geldiğinde futbolcuyla paylaşmanız gerekiyor." Avadan, "Ben de konuyu Uğur'a ilettim.
                            En son selcuk tarafından düzenlendi; 26.04.2017, 19:18.
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• başkan getir fellainiyi

Yorum

• İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bence gelir oğuzhandan daha yetenekli ama sakatlık sorunu var. burada daha düşük tempoda oynar.20 milyon euro falan hikaye.
                                sezon bası besiktas istediginde ertem sener söylediginde millet dalga gecmisti yakında messi gelecek dersin demisti komik olma.

Yorum

Yükleniyor...
                                X