Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 12 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bence gelir oğuzhandan daha yetenekli ama sakatlık sorunu var. burada daha düşük tempoda oynar.20 milyon euro falan hikaye.
    Bu adamları İngiltere liginden koparmak çok zor. Yıllardır bu böyle.
    DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
    ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• takıma Weiss ile başlayıp 5-6 Slovak dolduruyoruz
      3 yıl sonra Hamsik vatan hasretiyle Slovakya'ya dönmek ister
      ama ligin kendisini tatmin etmeyeceğinden
      tak 2. anavatan Trabzon
      Hamsik ligi domine ediyor
      ve kariyerine 3 Süper Lig şampiyonluğu katıyor

Euro 2024
      Türkiye yarı finalde Slovakya ile oynuyor
      yer Akyazı
      Hamsik'in (35) son büyük turnuvası
      ricasıyla Trabzon taraftarı delice Slovakya'yı destekliyor
      1-0 ile turluyor Slovaklar
      dönemin TFF başkanı Fatih Terim maç Trabzon'da oynanmasa tur atlardık diyor[...]

to be continued
      En son castillo61 tarafından düzenlendi; 26.04.2017, 20:21.

Yorum

• renktaslar ariyorum bulamiyorum ? Transfer dönemi ne Zaman baslicak ve ne Zaman bitecek
        BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• Ntvspor'da mehmet ayan trabzonspor ekici konusunda cok karli cikmistir dedi. Bunlar gecenlerde baskanla sohbet etmislerdi. Tolgay'i da aldik heralde, hoca da cok istiyordu zaten.

Yorum

• Çoğu futbolcu Ukrayna'dan kaçmak isterken Uğur'un oraya gitmesi çok zor. Ortalık karışık orada, adam ne diye huzurunu bozsun.

Yorum

• Cengiz asti helal olsun.

Yorum

• Basaksehir iyi to oynuyor ama amator kaleci yakacak. Adebayor pili bitik dedik adam oynuyor.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• cengiz engeç 2 yıl sonra avrupada iyibir takıma gider.

Yorum

• İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    takıma Weiss ile başlayıp 5-6 Slovak dolduruyoruz
                    3 yıl sonra Hamsik vatan hasretiyle Slovakya'ya dönmek ister
                    ama ligin kendisini tatmin etmeyeceğinden
                    tak 2. anavatan Trabzon
                    Hamsik ligi domine ediyor
                    ve kariyerine 3 Süper Lig şampiyonluğu katıyor

Euro 2024
                    Türkiye yarı finalde Slovakya ile oynuyor
                    yer Akyazı
                    Hamsik'in (35) son büyük turnuvası
                    ricasıyla Trabzon taraftarı delice Slovakya'yı destekliyor
                    1-0 ile turluyor Slovaklar
                    dönemin TFF başkanı Fatih Terim maç Trabzon'da oynanmasa tur atlardık diyor[...]

to be continued
                    Hayallerde yaşıyor bazı Hamsikler.
                    "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Son durumunu bilmiyorum ama Weiss ucururdu bu takımı

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ntvspor'da mehmet ayan trabzonspor ekici konusunda cok karli cikmistir dedi. Bunlar gecenlerde baskanla sohbet etmislerdi. Tolgay'i da aldik heralde, hoca da cok istiyordu zaten.
                        Nerden vardın bu kanıya?

Yorum

• İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Nerden vardin bu kaniya?
                          Hocanin istemesine mi? Hocanin onceki doneminden, ayagina kadar gitmisti.
                          En son artvints tarafından düzenlendi; 26.04.2017, 21:54.

Yorum

Hocanin istemesine mi? Hocanin onceki doneminden, ayagina kadar gitmisti.
                            Yok. Tolgay'ı transfer ettiğimizi nerden anladın? Onu sordum.

Yorum

• İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yok. Tolgay'i transfer ettigimizi nerden anladin? Onu sordum.
                              Yazdim ya, mehmet ayan trabzonspor cok karli cikmistir ekici konusunda dedi programinda, ustune bada basa. Baskanla gorusup sohbet ettiklerini biliyoruz. Buradan cikarim yaptim.
                              En son artvints tarafından düzenlendi; 26.04.2017, 22:02.

Yorum

Yazdim ya, mehmet ayan trabzonspor cok karli cikmistir ekici konusunda dedi programinda, ustune bada basa. Baskanla gorusup sohbet ettiklerini biliyoruz. Buradan cikarim yaptim.
                                Anladım. Ben Tolgay'a bir türlü ısınamıyorum. Gelmesini de hiç istemiyorum. Artistin teki. Gelirse N'diaye'yi almadığımıza pişman olur muyuz sence?

Yorum

Yükleniyor...
                                X