İlk olarak Antonio tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 12 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
takıma Weiss ile başlayıp 5-6 Slovak dolduruyoruz
3 yıl sonra Hamsik vatan hasretiyle Slovakya'ya dönmek ister
ama ligin kendisini tatmin etmeyeceğinden
tak 2. anavatan Trabzon
Hamsik ligi domine ediyor
ve kariyerine 3 Süper Lig şampiyonluğu katıyor
Euro 2024
Türkiye yarı finalde Slovakya ile oynuyor
yer Akyazı
Hamsik'in (35) son büyük turnuvası
ricasıyla Trabzon taraftarı delice Slovakya'yı destekliyor
1-0 ile turluyor Slovaklar
dönemin TFF başkanı Fatih Terim maç Trabzon'da oynanmasa tur atlardık diyor[...]
to be continued
En son castillo61 tarafından düzenlendi; 26.04.2017, 20:21.
Yorum
-
İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületakıma Weiss ile başlayıp 5-6 Slovak dolduruyoruz
3 yıl sonra Hamsik vatan hasretiyle Slovakya'ya dönmek ister
ama ligin kendisini tatmin etmeyeceğinden
tak 2. anavatan Trabzon
Hamsik ligi domine ediyor
ve kariyerine 3 Süper Lig şampiyonluğu katıyor
Euro 2024
Türkiye yarı finalde Slovakya ile oynuyor
yer Akyazı
Hamsik'in (35) son büyük turnuvası
ricasıyla Trabzon taraftarı delice Slovakya'yı destekliyor
1-0 ile turluyor Slovaklar
dönemin TFF başkanı Fatih Terim maç Trabzon'da oynanmasa tur atlardık diyor[...]
to be continued
"...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNtvspor'da mehmet ayan trabzonspor ekici konusunda cok karli cikmistir dedi. Bunlar gecenlerde baskanla sohbet etmislerdi. Tolgay'i da aldik heralde, hoca da cok istiyordu zaten.
Yorum
-
İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNerden vardin bu kaniya?En son artvints tarafından düzenlendi; 26.04.2017, 21:54.
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocanin istemesine mi? Hocanin onceki doneminden, ayagina kadar gitmisti.
Yorum
-
İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok. Tolgay'i transfer ettigimizi nerden anladin? Onu sordum.En son artvints tarafından düzenlendi; 26.04.2017, 22:02.
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYazdim ya, mehmet ayan trabzonspor cok karli cikmistir ekici konusunda dedi programinda, ustune bada basa. Baskanla gorusup sohbet ettiklerini biliyoruz. Buradan cikarim yaptim.
Yorum
Yorum