Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 12 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ibrahimovicinde dizini freddy fu ameliyat edecekmis. (onurun 2 ameliyatinida yapan cerrah)
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Haber doğruysa eğer Domagoj Vida ile takas yapalım yıllardır aradığımız kaliteli hızlı stoperi bulmuş oluruz.
      Uğur ancak karakteriyle iyi bir yedek olabilir o da 4.stoper olur ancak...Sanmıyorum ama insallah doğrudur golcü bir stoper isteyebilirler Ugurcum penalti falan derken 5 gol atti sonucta Vida iyi stoper yasi da uygun keske olsa.

Yorum

• Uğur 3 milyon
        Onazi 6-8 milyon
        Onur 6-8 milyon

15-19 milyon fahiş para

Okay'a 5 milyon veren varsa -ki yok- onu da sat gitsin
        25 milyona ligi toz duman edecek kadro kurarız

ne yaptın takımı dağıttın, sil baştan kadro demeyelim
        uyum fasa fisosu süper lig için geçersizdir
        yeterki sağlam bir omurga oluştur
        mümkünse bütün takımın ayağı pasa yatkın olsun
        (bkz. 2012 galatasaray)

------------------Ospina

Joao-----Caceres--------Durica------Mas

-----------Kucka---------Bibras

Cafu--------------Ricky----------Olcay/Castillo

-----------------Doumbia

evet rüyadan uyandım nerede kalmıştık

Okay ön libero
        Olcay sağ açık
        Tolgay 8 no...
        En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 26.04.2017, 08:20.

Yorum

• Teklifin dogruluguna inanmiyorum. Fena olmazdi. Böyle birsey yoksada kalsin. Iyi bir yedek. Mustafa akbas ve zeki yavru gibi faydasizlar 1461 Trabzona gönderilmeli. Düstük zaten sacma bir lige. Orada siritmazlar.

Yorum

• Yerel basındaki fellaini haberine inanan varmı ?? Adamın maaşı ortada oynadığı lig ortada oynadığı takım ortada ki bizim o mevki için alıcağımız adam kesinlikle fellaini olmamalı bize adam yiyen zenci lazım onazinin yerine yada bugün haberlerde çıkan 10 numara alınmalı ama fellaini nedir

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ibrahimovicinde dizini freddy fu ameliyat edecekmis. (onurun 2 ameliyatinida yapan cerrah)
              Dünyaca ünlü bir Operatör Doktor herhalde?

Yorum

• John Terry'nin sözleşmesi sezon sonu bitiyor 1-2 sene daha oynar Durica'nın yanına düşünülebilir ölüsü yeter Süper Lig'e, tecrübesiyle bile takıma çok şey katar.
                "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• uğur demiroktan ne kadar kolay vazgeçtiniz

yerine gelecek belli olmadan kimse gitmesin ne uğur ne onazi hele okay hiçbir yere gidemez.
                  EN IYISI BIZIZ:

Yorum

• İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Haber doğruysa eğer Domagoj Vida ile takas yapalım yıllardır aradığımız kaliteli hızlı stoperi bulmuş oluruz.
                    Meşazını aldım Onur kardeşim
                    Sende Vida için Gelmez diyor musun [MENTION=50434]tonya55[/MENTION] kardeşim
                    Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                    Elazığ'lı.

Yorum

• Takımın oynadığı futbolu beğenmeyen bir benmi varım arkadaşlar , sadece sonuca oynayan bir trabzonspor izliyoruz sanki genelde goller kornerlerden geliyo

1-0 lık skorlarda ağırlıkta genel olarak , 2010-2011 de oynanan futbolla bugünkü futbol arasında fersah fersah fark bulunmakta , ve gömlek olarak 3 gömlek fark var desek yeridir.

Önümüzdeki sezon değişmesi gereken bir düzen var bence lyon gibi hızlı top yapan bir trabzonspor izlemek istiyoruz bireysel yeteneklerin önplana çıktığı bir trabzonspor var
                      En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 26.04.2017, 08:27.

Yorum

• Arkadaşlar bakıyorumda u.demirok dinamo kiev haberlerine inananlar var dinamo kievin bu profilde bi oyuncuyu alacağına ihtimal vermem

dünyanın sayılı zengin ve iyi takımlarından dinamo kiev böyle bi yanlış transfer yapmaz bence
                        En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 26.04.2017, 08:26.

Yorum

• İlk olarak BurakYılmaz20 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          arkadaşlar bakıyorumda u.demirok dinamo kiev haberlerine inananlar var dinamo kievin bu profilde bi oyuncuyu alacağına ihtimal vermem

dünyanın sayılı zengin ve iyi takımlarından dinamo kiev böyle bi yanlış transfer yapmaz bence
                          Zengin olsa ne yazar kadrosu belli bir takım o kadar iyi bir takım olduğunu düşünmüyorum birde Ukrayna'da sıkıntılar var çok iyi topçuları getiremezler.
                          En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 26.04.2017, 08:27.
                          Biz dar sokaklarında
                          Dinmeyen yağmurunda

Yorum

• İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Dünyaca ünlü bir Operatör Doktor herhalde?
                            evet,
                            iki dizindede capraz baglari kopmusda bu seviyede devam futbol oynayan kac futbolcu var
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Elimizdeki futbolcularımız değerli bunu atlamayalım...Sonuç olarak bu seriyi yakalayan onlar.
                              Dahada iyi olmak için 4 net transfere ihtiyaç var.Bekleri de yedekleyip;Akbaş ve Zekiden kurtulmak lazım.
                              Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                John Terry'nin sözleşmesi sezon sonu bitiyor 1-2 sene daha oynar Durica'nın yanına düşünülebilir ölüsü yeter Süper Lig'e, tecrübesiyle bile takıma çok şey katar.
                                Bence Tony Adamsi alalim kanki 😀

Gesendet von meinem SM-G930F mit Tapatalk

Yorum

Yükleniyor...
                                X