Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İnsanlar balık hafızalı gerçekten futbolcular sayfasına gidin geçmişten Jaja'nın sayfasını okuyun adamı niye gönderdik düzensiz hayatı ve saha da umursamaz tavırları yüzünden saha da yürüyen hallerini ne çabuk unuttuk iki bilek hareketine mi kandiniz gidelim her hangi bir top cambazini transfer edelim iki hareket yapsın efsane olsun.Jaja yeteneklerine ihanet eden bir futbolcu mücadele etmeyen futbolcu dönemi bitti uyanın

Yorum

• Duyum deyince olgun kardesi arar oldu gozlerimiz dun geceki yazdiklarindan sonra gun boyu telefon elimden dusmedi

Yorum

• Yakında szmek i de geri getirir yönetim )

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
        Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• Sizce başkan bitmiş Jaja'yı alır mı ? Bence almaz
          Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• İlk olarak Dip.Ing.Mag. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yakında szmek i de geri getirir yönetim )

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
            ah ziya ah bitirdi adamı

Yorum

• Onur, Bosingwa, Mustafa, Aykut, Güray, Aytaç, Mehmet, Adrian, Jaja, Muhammet, Cardozo
              Böyle iyi mi beyler?
              Hasan Yılmaz bunu paylaştı kaldırdı sonra yoksa ?

Yorum

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                arkadaşlar gözünüzü seveyim ne jaja sı adam bitmiş okey dönüyor
                Kesinlikle katılıyorum renktaş. Belçika, Hollanda gibi liglerde iş yapar ama... Ordan alemlere akar bolbol
                Samsun, Trabzon, Rize elele Istanbula yok vize

Yorum

• özer oyanayacağına jaja oynasın anasını satayım jaja fatih atikten fazla maaş almaz

Yorum

• Jaja için Lokerene 590 bin euro teklif yaptığımız söyleniyor.
                    Adalet,Eşitlik,Özgürlük..
                    Komünar..

Yorum

• Benim gorusum bosingwanin gelmesine itirazim yok cunku adamla sozlesme durumlarimiz var arada sikintilar vardi yani kisaca sorun vardi bir sekilde halledildi trabzonsporumuzun lehine olacak sekilde.artisi ne olur iyi oynarsa zati sikinti yok.cavandanin performansinin artmasina sebep olabilir hic olmazsa yada satisinin onu acilir.ama jajanin durumu ayni degil.gelirse ne katki yapar bilinmez ama ndiaye yi almak masraflida olsa gelecek adina daha mantikli olacaktir

Yorum

• İlk olarak ensarusta tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Benim gorusum bosingwanin gelmesine itirazim yok cunku adamla sozlesme durumlarimiz var arada sikintilar vardi yani kisaca sorun vardi bir sekilde halledildi trabzonsporumuzun lehine olacak sekilde.artisi ne olur iyi oynarsa zati sikinti yok.cavandanin performansinin artmasina sebep olabilir hic olmazsa yada satisinin onu acilir.ama jajanin durumu ayni degil.gelirse ne katki yapar bilinmez ama ndiaye yi almak masraflida olsa gelecek adina daha mantikli olacaktir

Yorum

• olcay çakır yabancı ön liberoyla ilgileniyor yönetim dedi...
                          atom olmasın...

Yorum

• Bosingwa ile özel sözleşme durumu yüzünden geri sönmesine fazla negatif değil, ama normalde giden oyuncuyu geri almaya karşıyım. Ayrıldığın kızla bir sürü sonra yine birleşmek gibi birşey. Patlak vermesi an meselesi

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
                            https://twitter.com/Alika87

Yorum

• Jaja işi ciddiyse 2010 kadrosunu topluyoruz galiba

Teofilo'yu da alalım sonra sağ beke göbekli fırtına Serkan ,Sola hırvatı ortasahaya Sinsi ve meşum bakışlı züppeyi getirdik mi işlem tamamdır.
                              Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• eğer sezon sonu luce gelme ihtimali varsa hala ki takip ettiğim kadarıyla var, o zaman hiçbir yabancı futbolcuya yatırım yapmamalıyız şu aşamada. paraları biriktirelim luce harcasın. adam fm oynar gibi oyuncu yetiştiriyor. muhammet mükemmel transfer, yaşı ortada, yaptıkları ortada, aldığı paranın ne kadar az olduğu ortada, üstelik de trabzonlu. güray aciliyet taşıyan bir transferdi ve gidenleri hesaba katarsak bedavaya oynuyor. bosingwa'yı da konuşmaya gerek yok, dünya çapında bir isim ve sakatlık dışında bir risk faktörü yok, zaten bonservissiz, düşük bir yıllık ücrete geldi.

bu arada hatırlatmakta fayda var arkadaşlar, sabri sarıoğlu yıllık 5.5milyon tl+50bin tl maç başı alıyor. iho takımda hiçbir zaman 18'lik kadroya giremeyecek adamlara 3-4 milyon lira yıllık garanti ücretler verirken sesi soluğu çıkmayan arkadaşlar güray neden 600 değil de 700 alıyor diye burayı geriyorlar. burada bugün hepimiz 3'ün 5'in hesabını yapıyorsak ve kulübün finansal geleceğini herkes özenle takip ediyorsa bu usta'nın başarısıdır. kaldı ki niye bu kadar insan ölü transfer muamelesi yapıyor güray'a bilmiyorum ama, ben bu adamdan çok umutluyum. kimsenin transfer gündeminde yokken herkes çok övmüş bu adamı internette, sözlüklerde. öve öve bitirememişler hatta. müthiş de golleri var, bileklerine çok hakim. 2010'da 4 yerinden ayağını kırıp futboldan 1.5 yıl uzak kaluyor ve bunun üzerine adam akhisar'da 3 yılda 108 tane maç oynamış. istikrarın da böylesi. bu transferi eleştiren arkadaşlar fenerli mi

Yorum

Çalışıyor...
                                X