jaja gelirse ndiayeye gerek kalmaz arkadaslar lütfen ndiaye veya jaja ne durumdalar geleceklermi??
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 11 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Denizi erkanı özeri izliyosunuz ama jajayı istemiyosunuz vallaquaresma da beşiktaşa geri döndü taraftar istemişti , şuana kadar da ilk gelişindeki gibi asi çocuk ayaklarında değil
jaja bu yıl daha fit gözüküyor , bence sezon sonuna kadar satın alma opsiyonlu kiralanabilir , maliyeti de düşük olurdu beğenirsek opsiyonu kullanırdık ne var bunda ? Yarım sezon daha zevksiz monoton bi oyun daha izlemektense biraz risk alır jajayı izlerim . Bu saatten sonra başka yabancı transferi zor
Yorum
-
İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemarin ile salihin de yıllıklarını düşmek lazımTrabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDoğru ama ben GS'nin Salih'i bedavaya bırakacağını düşünüyorum. Hami Hoca Salih'i beğeniyor ama Zeki Yavru döneceği için gerek yok da diyebilir...
Sent from my iPhone using Tapatalktrabzonspor
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDoğru ama ben GS'nin Salih'i bedavaya bırakacağını düşünüyorum. Hami Hoca Salih'i beğeniyor ama Zeki Yavru döneceği için gerek yok da diyebilir...
Hami de sene sonu kalmasın gitsin bir zahmet bunları isteyecekse zatenÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak TolgaTopçu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTransferde Hami "hoca"ya soruluyorsa yandık vallah
Yorum
-
İlk olarak mkambur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
İşte bunları izlemek istiyorum, müthiş harika enfes, kelimeler yetmiyor...
Yaw 3 yıldır Özer i izleyen taraftar şu adama hayır diyor. Quaresma 32 yaşında geldi Jaja daha 29 yaşında.Ligde bu adamı tutacak defans yok, 2011 de neyse o değişen bir şey yok. 33 yaşına kadar maksimum verimle oynar istanbullular yine salya akıta akıta izlerler. Bu adamla biz kolay kolay maç kaybetmeyiz, taraftarı da heyecanlandırır her açıdan muazzam transfer olur.
"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
İlk olarak hanzale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi hamiyle devam edilmez herhalde
Sent from my iPhone using TapatalkTrabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
sanırım bu saatten sonra sadece deniz ve ishak gider.. f. atik ile de sözleşme feshi olur.. başka da bir beklentiye girmemek lazım..
ama bence bir orta saha oyuncusu almak zorundayız..Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
hami bize tdş, aygüneş gibi süper yetenekleri kazandırabilir. esra ceyda kardeşler ve aygüneş fotoğrafları dün gibi aklımda vizyon bu işte bu vizyon.hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
Yorum