Salih,İshak,Deniz,Sefa,Erkan,Soner,Musa,Fatif,Alpe r,esteban... Bu kürek sapları gitmiyoda hala takımdaki 2-3 futbolcudan biri olan mbia gitti diye transfer başarısı oluyo ve seviniyoruz öylemi ??
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 11 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Berat Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAtik'in ne yükü var Fatih. Asgari ücretle çalışıyor adam. Sefa, Soner, İshak... Bunlar yük
Yorum
-
Luce bize ne alex texerialar bulur...
Yeni stadin resmini antrenman sahasini goren hangi topcu bu takima gelmeyecekmis sasarim....
.....
Bu takimda en yuksek maasi onur almalidir...
Gelecek top clas oyuncular...1.5/2 milyon alsin yeter....
......
Ikilimizi....aytac....okay
Yada aytac....ekici....yaparsak...
Bunlarin onune ndiayede gider aslinda....
Son 3 gun boyle bir surpriz olur bakarsiniz...
Seneye 85 li erkan ozerden birini de yollarsak...
Tas gibi genc takim oluruz...
Ersunda roma mi laziomu ne habwri cikario cok akilliya...
.....
Diyorum bi daha diyeyim...
Kucuk enistenin mesruiyetine giden yolda...
Yeni stadin acilisinda...
Sukse transferler gelecek...
Luce top atilisindan sonra...
Yanar buralar..."Ya uyursan, ve uykunda rüya görmeye başlarsan? ya, rüyanda cennete gidip garip ve güzel bir çiçek koparırsan? peki ya uyandığında o çiçeği elinde tutuyor olursan? Peki ya sonra?"
--------------------------Novalis--------------------------
Yorum
-
İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBerat ,Aklıma atik geldi o ara oynamadıkları için isimlerini bile anımsayamıyorum.Canımsın
Ben de futbolcu kadrosuna baktım. Soner'i görünce bu hala burada mı diyorum
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Sefaenes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSu Altinordu dako Caglar soyuncu nasil bir oyuncu
Köln,leverkusen,Bremen ve Wolfsburgun radarina takilmis
http://mobil.express.de/sport/fussba...koeln-23432766Mustafa Yumlu.
Yorum
-
ayrica bol keseden sallayan arkadaslar uefa ensemizde farkinda degilsiniz sanirim. maas bütcesini cekebildigimiz Kadar sagiya cekmeliyiz en bunu yaparken de bizimle kann uyusmazligi yasayan takimda aidiyet duygusu olmayan oyunculardan kurtuluyoruz sahsi kanaatim iyi yoldayiz. sabredin herseye olumsuz elestiri getirmeyin. yani ustanin da yaptiklarini begenmiyorsak kapatalim kulubu olsun bitsin, ya da baskan maskan secmeyelim atasinlar kayyum o yönetsin.Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...
Yorum
-
İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle4 mio. çok az...biz muhammet r 2.7 verdik... :/
mbia gelmiş 30 yaşına muhammet daha 23 yaşında emin ol muhammet kat be kat çıkartır verilen parayı mbia liderlik yapsın diye bu takımda idi liderliği bırak köstek ten başka ne işe yaradı ..
Yorum
-
Demirin bonservisi yuksek olabilir fakat yillik ucreti 1.2m di yanlis hatirlamiyorsam mbia 2.6m bide burda yazilana gore 2.2 imza parasi simdi bu adam gitti 4m geldi kardamiyiz zarardamiyiz burda yazilanlara gore zarardayiz deniyor ben bu adam yuzunden ve diger yuksek maas alan adamlar yuzunden avrupa defterini kapatmak istemiyorum ne kadar yuksek maas dusuk performans var ise gitsin bu adam ilk geldiginde neydi sonra ne oldu 2.6 lik ne yapti bjk maci disinda ? Bursa macini katletti hakemde yardim etti yapicak bisi yok maasi fazla idi gitti sevindim diyebilirim fakat yeri doldurulamazsa suankilerle zor işimiz bunuda unutmayalim.(cardozo maasina nazarin iyi idir cardozo varsa cardozo oynar fakat sezon sonu oda gidebilir)Bordo-Mavi
Yorum
-
İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Cavanda bey teşrif etmiş sonunda
Yorum
Yorum