Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Transfer yasağı gelecek diyor Gündem Trabzonspor
    8. Kuşatma

Yorum

• Renktaşlar bunun doğru olma ihtimali varmı ?
      GÜNDEM TRABZONSPOR ÖZEL : Kulübümüze transfer yapma yasağı geliyor..

Daha kötü olan ise çok çok önemli bir yöneticimizin verdiği bilgiye göre bu cezadan kaçış yok.
      Its Because You Got No Guts

Yorum

• 44 bin Euro ne ya? Bu kadar feda fazla

Yorum

• 44 Bin Euro ?
          ~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
          ~ Twitter : @emrhan61

Yorum

• Akakpo ile sezon sonuna kadar kiralık anlaşıldı.2015-16 sezonu için 44 bin EURO garanti ücret ve 1.500 EURO maç başı ödenecek.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              recep cok zayif kaliyor, kuruogulu daha eski formundan uzak, ogulcan daha nekadar rejenerasyon gecirecek?
              Recep zaten 4. stoper fazla forma şansı bulamayacak. Kuruoğlu yerine Abdullah Karmil daha iyi olurdu. Oğulcan'da artık son senesi olmalı bence nitekim bonservis bedeli ödendi zarar etmemek lazım.
              Mustafa Yumlu.

Yorum

• Pique yi felan mı bekliyodunuz şu mali tabloda... Takımda defans yok , Mbia defans oynatıyoduk. Seçenek olarak durur .

Başkan bir doğru hamle daha yaptı.

Pazartesi maça gidin arkadaşlar ... Destek zamanı
                Adalet er ya da geç yerini bulacak !!!

Yorum

• İlk olarak ÖmerGürkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Renktaşlar bunun doğru olma ihtimali varmı ?
                  GÜNDEM TRABZONSPOR ÖZEL : Kulübümüze transfer yapma yasağı geliyor..

Daha kötü olan ise çok çok önemli bir yöneticimizin verdiği bilgiye göre bu cezadan kaçış yok.
                  Niye transfer yasagi gelecek anlamak mumkun degil giderler onemli miktarda hafifletildi.su iki gun icinde daha da asagi cekilecek.mng yle 3 milyon euro sponsorluk imzalandi.subat ayinda stad isim hakki 100 milyon euro civarinda sozlesme durumu var.ne alaka arti mbiadan 4 milyon euro geldi arti cavandadan douglastanda biseyler gelebilir satilirsa.
                  En son ensarusta tarafından düzenlendi; 30.01.2016, 15:56.

Yorum

• yasak geliyor ise orta sahaya mücadeleci iki yönlü bir yabancı almalılar
                    çünkü güzel sadece başlangıcıdır dehşetlinin böyle dayanılmaz olduğuna göre
                    RİLKE

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Şimdi bu benzetmeyi yapacaktım Akakpo'da biraz Dany'lik var dikkat etmek lazım.
                      Valla aynı hataları yapıyorlar ben birazda bamba ya benzetiyorum
                      batuhan da gelebilir ama ben sene sonu alınması taraftarıyım
                      “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
                      HAMİ AYAZ

Yorum

• akakpo iyi oyuncu. bizde iş yapar. 44 000 euro çok düşük ücret bari 100 bin euro yapsın. adama erzak yardımıda yapsınlar.
                        hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Douglası yollamak gerek şimdi.
                          Transfer yasağı geleceğini ise düşünmüyorum. O iş o kadar kolay değil. En kötü Avrupa'dan bir yıl men yeriz ama transfer yasağı olmaz rahat olun.

Yorum

• O 1461'de kazandığı paradır aynen devam etmesi normal.
                            Mustafa Yumlu.

Yorum

• İlk olarak slmn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Recep zaten 4. stoper fazla forma şansı bulamayacak. Kuruoğlu yerine Abdullah Karmil daha iyi olurdu. Oğulcan'da artık son senesi olmalı bence nitekim bonservis bedeli ödendi zarar etmemek lazım.
                              1461 de stoper sorunu olacagını bende dusunuyorum.Mutlak suretle bir stoper transfer edilmeli.

En kotu batuhan o bolgede kullanılır ikinci devrede.
                              ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• transfer yasağında futbolcu gönderilebiliyor mu?
                                hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

Çalışıyor...
                                X