Transfer yasağı gelecek diyor Gündem Trabzonspor
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 11 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülerecep cok zayif kaliyor, kuruogulu daha eski formundan uzak, ogulcan daha nekadar rejenerasyon gecirecek?Mustafa Yumlu.
Yorum
-
İlk olarak ÖmerGürkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRenktaşlar bunun doğru olma ihtimali varmı ?
GÜNDEM TRABZONSPOR ÖZEL : Kulübümüze transfer yapma yasağı geliyor..
Daha kötü olan ise çok çok önemli bir yöneticimizin verdiği bilgiye göre bu cezadan kaçış yok.En son ensarusta tarafından düzenlendi; 30.01.2016, 15:56.
Yorum
-
İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞimdi bu benzetmeyi yapacaktımAkakpo'da biraz Dany'lik var dikkat etmek lazım.
batuhan da gelebilir ama ben sene sonu alınması taraftarıyım“Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
HAMİ AYAZ
Yorum
-
akakpo iyi oyuncu. bizde iş yapar. 44 000 euro çok düşük ücret bari 100 bin euro yapsın. adama erzak yardımıda yapsınlar.hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
-
İlk olarak slmn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRecep zaten 4. stoper fazla forma şansı bulamayacak. Kuruoğlu yerine Abdullah Karmil daha iyi olurdu. Oğulcan'da artık son senesi olmalı bence nitekim bonservis bedeli ödendi zarar etmemek lazım.
En kotu batuhan o bolgede kullanılır ikinci devrede.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
Yorum