Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Neettun da kapattiler tivitiruni

Renktaş Twitter'a girdim. Twitter'i onaylayın dedi. Onaylamak için hotmaile girdim. Hotmail'ide onaylayın dedi. Sorun beni aştı biraz. Anlamadım çıktım.
    Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
    Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak tahir61ayas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu yüksel şişman abartılmıyo mu bj k maçında attığı golle gündeme geldi başka bir şey yok ondan çok daha iyi seviyede olan Gökhan alsan Göksu alhas lar bugün ortada yok biraz acele ediyoruz bir golle hemen Trabzonspor'a onbir e yazılıyor lar
      1461 in maclarina kacirmamaya calisiyorum.Yüksel bjk macindan önce pek olumlu göremedim.O mactan sonraki maclarda 1461 deki sakatliklar yüzünden orta göbek de oynadi daha cok zamana ve tecrübeye ihtiyaci var.

Yorum

• İlk olarak tahir61ayas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu yüksel şişman abartılmıyo mu bj k maçında attığı golle gündeme geldi başka bir şey yok ondan çok daha iyi seviyede olan Gökhan alsan Göksu alhas lar bugün ortada yok biraz acele ediyoruz bir golle hemen Trabzonspor'a onbir e yazılıyor lar
        Tamamen şişirme. Bir arkadaş da söyledi. Biz 1461'in en iyi zamanında en iyi oyuncularını aldık, sonuç ortada. Şimdi Ptt'den düşecek takımdan takımı kurtaracak adam arıyoruz. Yok Batuhan'mış, yok Yüksel'miş. Emrullah'ı getirin bari kurtarsın bizi.
        8. Kuşatma

Yorum

• Sefa ve erkan indirimi kabul etmiş

Sent from my iPhone using Tapatalk
          trabzonspor

Yorum

• Başkan : Sefa ve Erkan'la anlaştık indirim konusunda önümüzdeki hafta açıklayacağız..
            I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Sefa feda yapacakmis Ndiaye isi yatti galiba
              Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Yürüyen Vizyon
                You Will Never Walk Alone
                Liverpool F.C

Yorum

• Hayret... Gerçekleşir inşallah..
                  Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• Baskan döktürüyor. Herkes feda'ya evet demis Sefa ve Erkan haric. Ama onlarda baskan'a söz vermes haftaya yeni fiyati indirilmis sözlesmeleri imzalanacakmis.

Futbolcu giderleri 120 milyondan 75 milyon'a inmis

Ishak ve Deniz gitti diyebiliriz baskan acikladi
                    .

Francesco
                    Totti

Yorum

• İlk olarak hanzale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sefa ve erkan indirimi kabul etmiş

sefa indirime gitmesin kendisi gitsin ! hatta erkanda öyle . sefa indirime gitse nolacak , ona verilen 1 kurus bile cok fazla .

Yorum

• Biri başkana söylesın İshak ile Deniz gitti
                        You Will Never Walk Alone
                        Liverpool F.C

Yorum

• Sefa 1 milyon indirim yapacaksa kalsın, futbolla alakası kalmamış..

Yorum

• Usta Bosingwa konusunda efsane bi iş yapmış.. Bosingwa'nın da katkısı büyük bu durumda borcu yarı yarıya indirilmesini kabul etmiş..
                            I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Şu sefa giderse varya Şampiyon olmuş gibi sevineceğim. Yeni Fedalar ne alemde acaba.

Sezon sonu kadroya 5 - 7 Transfer yapılacak tahminim. En kötü 1,5 Milyon Euro'dan anlaşsan. 9 Milyon Euro yapar yıllık.
                              Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                              Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Constantla anlaşmaya çalışıyoruz diyor

trabzonspor

Yorum

Çalışıyor...
                                X