İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 11 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Transfer Dosyası - 11 -
Bosingwa ile Medjani farklıydı. İHO tarafından sürekli kandırıldıkları için, maaşları ödemediği için gitmek zorunda kaldılar. Yeni başkan da yapılan bu hataları düzeltmek için çalışmalar yaptı. Bosingwa geri geldi, Medjani'nin durumu belirsiz. Diğer eski oyuncularımızı da bu vesileyle istemek bence çok yanlış.
Medjani'nin çok fazla para istediği iddaları var. Buna pek inanılmamış ama bence doğru olabilir. Medjani'nin paragöz birisi olduğunu, Trabzonspor'u sevmediğini düşünmüyorum ama takım içindeki kaosdan gruplaşmalardan bunaldığını düşünüyorum. Hele ki en son bir futbolcumuzla yaşadığı olaylar var ki çok fazla hakkı yenmişti. Çok para istemesi bundan olabilir. Medjani'yi haksız bulmuyorum, adam haklıdır. Burda görev başkana düşüyor. Medjani'ye güven vermeli. Şampiyon kadro da Medjani'yi de görmek istediğini, kulüp olarak büyük bir revizyona gidildiğini, bu revizyonla birlikte kaosun ve gruplaşmaların biteceğini ona anlatması lazım. Bu Muharrem Usta için çocuk oyuncağı bir iş. Bu işin peşine düşecek mi göreceğiz. Zira Medjani bizim için önemli bir oyuncu.En son bordomavi1 tarafından düzenlendi; 29.01.2016, 23:52.
Yorum
-
İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİşte bunları izlemek istiyorum, müthiş harika enfes, kelimeler yetmiyor...
Yaw 3 yıldır Özer i izleyen taraftar şu adama hayır diyor. Quaresma 32 yaşında geldi Jaja daha 29 yaşında.Ligde bu adamı tutacak defans yok, 2011 de neyse o değişen bir şey yok. 33 yaşına kadar maksimum verimle oynar istanbullular yine salya akıta akıta izlerler. Bu adamla biz kolay kolay maç kaybetmeyiz, taraftarı da heyecanlandırır her açıdan muazzam transfer olur.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Hamza tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHala Salih'ten Zeki'den bahsediyorsak sıkıntı var demektir. İkisi de asla bizim takımın topçusu olamaz. Hami Hoca'nın beğenmesine şaşırmıyorum o yüzden.Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePerformansına bağlı...
Yorum
-
İlk olarak zaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyko jaja kesin diyor ama ... adamlarin dedikleri cikiyor
Yorum
-
Bu listeden oyuncu maddi imkanlar içinde oyuncu transfer. Şimdi ki transfer politikasından cok daha başarılı olur.
Ben hepsini inceleyemedim. Misafirliğe gittik, kızların arasında kaldım ve can sıkıntısından oyuncu araştırmaya başladımdaha müsait olan arkadaşlar bi göz atsın o listeye.
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖzevlat grubu Zeki Yavru'yu öve öve bitiremiyor. Peki Zeki Trabzon'lu olmasa ve başka takımda olsa bonservis ödeyip transfer eder misiniz diyorum susuyorlar. Sorunumuz biraz da bu...8. Kuşatma
Yorum
-
İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence daha çok Uefa'dan gelmesi muhtemel cezalara bağlı.Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYabancı hoca açısından diyorsanız kariyer hedeflemeyen bir hoca takımının Avrupa Ligi'nde olup olmamasını çok fazla önemsemez...
Yorum
-
İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3 hafta sonra 30 oluyor [emoji41]
Hagi 31 yaşında kedilere geldi ve efsane oldu. Jaja bize en az 1 kupa kaldırtır bence."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
Yorum