Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Cemal Sağlam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hayır biz başvuru yapmamışız
    Allah Allah mersin başvuru yapmadı diye bize de eksiklikler var diye lisans çıkmadı yazıyorud haberde

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
    Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• İlk olarak Cemal Sağlam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      http://www.transfermarkt.com.tr/jony...spieler/228761

Bu elemanın sözleşmesi bitiyor. Hızlı ve istatistikleri iyi acaba alabilir miyiz ?
      Az sonra bir arkadaş "15 milyon piyasası var, Milan ve Arsenal ilgileniyor. Hayal görmeyin" diyecek.
      Sadece Trabzonspor..

Yorum

• İlk olarak Dip.Ing.Mag. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Allah Allah mersin başvuru yapmadı diye bize de eksiklikler var diye lisans çıkmadı yazıyorud haberde

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
        Sonradan başvuru yapmayan kulüpler içince adımız geçti haberin detayları gelince
        22.05.2011-dost-düşman belli oldu, bugün geleceğin ilk günü...

Yorum

• İlk olarak cewat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Az sonra bir arkadaş "15 milyon piyasası var, Milan ve Arsenal ilgileniyor. Hayal görmeyin" diyecek.
          Kesin
          22.05.2011-dost-düşman belli oldu, bugün geleceğin ilk günü...

Yorum

• yko ts'ya göre yönetim yasin öztekinin menejeriyle masaya oturacakmis. bu yönetimde vizyon denen sey yok haber dogruysa.

Yorum

• .......................arda
              ...semih....mücahit...m.yeşil....abdullah kasap
              ................abdülkadir.....sefa akgün
              ....oğuzhan acar........................savaş
              ...............doğukan....cafer tosun

telaşa gerek yok az sabredin 5 sene sonra şampiyon takım.arada küme düşme olabilir ama hemen çıkarlar

Yorum

• Kulübün ekonomik durumunun çok kötü olduğu söyleniyor eğer gerçekten böyleyse gelecek sezon satışlardan elde edeceğimiz parayla maliyeti uygun oyuncularla aşırı bonservis vermeden sezona girebiliriz.

Satacağımız oyunculardan 15 milyon euro civarı alabilirsek ;

Serdar Taşçı = Bedelsiz
                Bastos = Bedelsiz
                Kaminski - Bedelsiz
                Eren = Bedelsiz
                Vukcevic = 3.5 milyon
                Bennasser = 3.5 milyon
                Ndiaye-Umar = Takas(Uğur+Sefa)+1 milyon
                Visca = Takas(Yumlu+Yusuf)+1 milyon
                Mostafa Fathi = 2 milyon
                Armin Hodzic = 4 milyon

Toplam = 15 milyon Euro

AS TAKIM

----------------------------Onur--------------------------------

Cavanda--------Bastos---------Serdar--------------------Eren

----------------Y.Bennasser---------N.Vukcevic----------------

E.Visca----------------------M.Ekici----------------------M.Fathi

-----------------------------A.Hodzic---------------------------------

YEDEK TAKIM

-----------------------------Esteban--------------------------------

Semih--------------Akakpo---------Kaminski----------------Güray

------------------------Okay-----------Aytaç------------------------

Umar--------------------------Ndiaye----------------------------Yazıcı

-------------------------------Muhammet------------------------------

As takım disiplinli,ortasahada iyi pas yapabilecek bir üçlü,kenarda skor yükünü çekebilecek bir kanat oyuncusuyla diğer kenarda top kullanma becerisi yüksek diğer kanat oyuncusu,forvette ise hem havadan hem de yerden etkili son vuruşları iyi yapabilecek bir forvet oyuncusundan oluşturulmuştur.

Takımın uyumuna göre sistem değiştirilebilir mesela Ekicinin yerine gole daha yakın olabilecek forveti çiftleyebilecek bir oyuncu yani Ndiaye düşünülebilir.Genel olarak iyi pas yapan,duran toplarda etkili,disiplinli bir takım oluşturmak istedim ama gol atmakta zorlandığımız maçlarda Ndiaye ya da yedekten başka oyuna alınarak gol sorunu çözülebilir.

Yorum

• Başkan çok olumsuz bir tablo çizdi ekonomik anlamda. Söyledikleri yüzde 100 doğru ama insanlar çözüm ve başarı bekliyor. İşi çok zor

Yorum

• İho ya 3 yıl sabreden bu camia usta ya 3 yıl güvenmek zorunda çünkü bu işi usta yapmazsa kimsenin yapabileceğini düşünmüyorum.borçlarla uğraşmaktan adamlar farklı şeyler yapamiyorlar zannedersem.bu iho denen zati kulübe nasıl başkan seçtiler çok merak ediyorum.aklıma geldikce deliriyorum.
                    Ama gec te olsa ustayı başa getirdik bu adam bu işi başaracak bence renktaslarim baskana destek vermemiz lazim kulübede seneye insaallah trabzonda üniversite okumaya başlayacağım ve kombine almayı planlıyorum lütfen herkes elini tasin altina koysun başka Trabzonspor yok.
                    Biz dar sokaklarında
                    Dinmeyen yağmurunda

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      .......................arda
                      ...semih....mücahit...m.yeşil....abdullah kasap
                      ................abdülkadir.....sefa akgün
                      ....oğuzhan acar........................savaş
                      ...............doğukan....cafer tosun

telaşa gerek yok az sabredin 5 sene sonra şampiyon takım.arada küme düşme olabilir ama hemen çıkarlar

Hocam altyapımızı yeterince takip edemiyorum hangi oyunculardan umutlusunuz ?

Yorum

• Tüm sorunların temelinde eğitim yatıyor. Almanya 3,5 milyon Türk'ten yüzlerce yetenekli ve başarılı futbolcu çıkarabiliyor da biz 80 milyondan çıkaramıyorsak sebebi eğitim sistemidir. Altyapı palavrası almış başını yürüyor. Kazara bir, iki gol atan başımıza yıldız kesiliyor misal Mustafa Yumlu Beşiktaş'a attığı golle yıldız oldu halen de yıldız!!! Tabii ne hikmetse bizden aldığı paranın yarısını bile başka yerde alamıyor. Dün 1461 maçını izledim stadyumda bizim takımdan kimin ayağına top gelse topla Messi'den fazla oynadı ta ki tokadı yiyene kadar. Bizim bütün oyuncuları toplasan rakipten Şevki ÇINAR'ın yarısı etmez.

Yorum

• İlk olarak gökhants1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hocam altyapımızı yeterince takip edemiyorum hangi oyunculardan umutlusunuz ?
                          ben de takip edemiyorum ama ismini duyduklarım milli takıma gidenler, arada videoda denk gelenler, isminden bahsettirenler bunlar. wyscout'tan aldığım hesaplarda alt yapı oyuncularımızla ilgili videolara baktım hep. birkaç oyuncu ile ilgili az da olsa görüntü vardı.

çok ortasaha var.stoper, bek ismi duymuyoruz pek.kaleciler de ismini duyurdular. en büyük yıldız adayımız abdülkadir. en sevdiğim oyuncu tipi davranış olarak. bütünüyle takımın faydası için oynamaya çalışan, yetenekleri fazla olmasına rağmen koşmaktan mücadele etmekten basit pas yapmaktan gocunmayan bir oyuncu. bu yaşta bu olgunluk takdire şayan. daha çok maç izlemek lazım tabi. çevik, çabuk, teknik izlemesi keyifli.inşallah fiziksel olarak bir sıkıntı yaşamaz.emre gibi diyeceğim de vazgeçtim neyse.

sefa da sürekli olarak milli takıma gidiyor. o da sol ayaklı otasaha ama savunmanın önünde oynuyor milli takımda. gelişimine bakmak lazım birşey söylemek zor.

cafer tosun değişik bir tip. ortasaha ve hücumda oynuyor. ağır gözüktüğü için bizim millet sevmeyebilir ama alan bilgisini geliştirirse hücumda etkili bir oyuncu olabilir. ben severim hücumda müller tipi fizikli topsuz oynayan oyuncuyu. ama çok daha çakal, ısrarlı güçlü olması gerekir.en çok çalışması gereken oyuncu. boyun uzun önlibero yapalım demezlerse birşeyler çıkabilir.ama az izledim, bu kadar izlemeye sağlıklı yorum yapmak doğru değil.

savaş ve oğuzhan aynı jenerasyonun oyuncusu.fiziksel olarak gelişmekte geç kalmışlar.bireysel oynayan oyuncular. oğuzhan'ı herkes biliyor zaten. o da abdülkadir gibi yeteneklii ama tam tersi bireysel oynayan bir oyuncu. öyle de yararlı olabilir ama demek ki sıkıntılar var çıkış yapamadı. kaybolması üzer beni.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ben de takip edemiyorum ama ismini duyduklarım milli takıma gidenler, arada videoda denk gelenler, isminden bahsettirenler bunlar. wyscout'tan aldığım hesaplarda alt yapı oyuncularımızla ilgili videolara baktım hep. birkaç oyuncu ile ilgili az da olsa görüntü vardı.

çok ortasaha var.stoper, bek ismi duymuyoruz pek.kaleciler de ismini duyurdular. en büyük yıldız adayımız abdülkadir. en sevdiğim oyuncu tipi davranış olarak. bütünüyle takımın faydası için oynamaya çalışan, yetenekleri fazla olmasına rağmen koşmaktan mücadele etmekten basit pas yapmaktan gocunmayan bir oyuncu. bu yaşta bu olgunluk takdire şayan. daha çok maç izlemek lazım tabi. çevik, çabuk, teknik izlemesi keyifli.inşallah fiziksel olarak bir sıkıntı yaşamaz.emre gibi diyeceğim de vazgeçtim neyse.

sefa da sürekli olarak milli takıma gidiyor. o da sol ayaklı otasaha ama savunmanın önünde oynuyor milli takımda. gelişimine bakmak lazım birşey söylemek zor.

cafer tosun değişik bir tip. ortasaha ve hücumda oynuyor. ağır gözüktüğü için bizim millet sevmeyebilir ama alan bilgisini geliştirirse hücumda etkili bir oyuncu olabilir. ben severim hücumda müller tipi fizikli topsuz oynayan oyuncuyu. ama çok daha çakal, ısrarlı güçlü olması gerekir.en çok çalışması gereken oyuncu. boyun uzun önlibero yapalım demezlerse birşeyler çıkabilir.ama az izledim, bu kadar izlemeye sağlıklı yorum yapmak doğru değil.

savaş ve oğuzhan aynı jenerasyonun oyuncusu.fiziksel olarak gelişmekte geç kalmışlar.bireysel oynayan oyuncular. oğuzhan'ı herkes biliyor zaten. o da abdülkadir gibi yeteneklii ama tam tersi bireysel oynayan bir oyuncu. öyle de yararlı olabilir ama demek ki sıkıntılar var çıkış yapamadı. kaybolması üzer beni.
                            Cevabınız için teşekkürler inşallah altyapımızda ki oyuncular 3-4 yılda maksimum gelişim sağlayıp kulübe uzun yıllar hizmet ederler.Kulübümüzün zor durumunda beni birazcık olsun umutlandıran tek şey altyapımızda ki genç oyuncularımız.

Yorum

• İlk olarak RoyalEvil61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              yko ts'ya göre yönetim yasin öztekinin menejeriyle masaya oturacakmis. bu yönetimde vizyon denen sey yok haber dogruysa.
                              Umarım aslı yoktur bu haberin... Biz Erkan ZENGİN`den kurtulmaya çalışıyoruz ne işi var çakma Ronaldo Yasin`in bizde ? Aslında Erkan`ı ĞS`ye itelesek beter olsunlar...

Bu arada aynı YKO : "Özer`in alacaklarını tahsil edemediği için TFF`ye başvurması ile TRABZONSPOR UEFA lisansı alamadı. Alacaklarından sebep kulübü TFF`ye şikayet eden Sefa, Erkan ve Özer ile kesinlikle yollar en kısa zamanda ayrılmalıdır. TRABZONSPOR kulübü kimsenin oyuncağı değildir. Madem TRABZONSPOR kulübü bir aile ise bu ailenin kötü gününde yanında olmayan ve anlayışlı davranmayan sadece TRABZONSPOR`a para gözüyle bakan kim varsa yollar hemen ayrılmalıdır. şikebahçe`de hiç sevmediğimiz caner erkin bile 5 ay para almadı gıkını çıkarmayıp formasını giydiği takımın imajını zedelemedi. TRABZONSPOR`da maalesef öz evladım diyip takıma zarar veren insanlar var. Bunlarla sezon sonunda mutlaka ama mutlaka yollar ayrılmalıdır."

Yorum

• İlk olarak RoyalEvil61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                yko ts'ya göre yönetim yasin öztekinin menejeriyle masaya oturacakmis. bu yönetimde vizyon denen sey yok haber dogruysa.
                                Bakıyorum da aramızda hala yko denen uydurma face sayfasının yazdıklarına inananlar var.
                                Yapmayın.
                                Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                                Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

Çalışıyor...
                                X