Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bir takımda illa santrafor olması şart mıdır? Yani bir futbolcuya; 'Sen buralarda takıl. Top gelirse, orta gelirse gol atarsın. Biz on kişi oynarız' demek zorunda mıyız? Kondisyonu ve pres gücü yüksek, gol potansiyelli, hızlı, koşan bir hücum hattı ile takım halinde hücum yapıp takım halinde pres yapsak olmaz mı?

...........................Okay................... .......
    ....................Ekici........Yusuf............ ......
    .........Visca..........Ndiaye........M.Demir.....

Şöyle bir kurguda klasik bir santrafor yok belki ama gol potansiyelli beş futbolcu sahada olur. Yani her an hepsi ya
    zabilir. Ayrıca rakip hücumlarında hepsi ortasahaya kadar çekilip pres yapabilecek yapıda oyuncular. Sadece bir fikir.
    En son ToyerSefa tarafından düzenlendi; 10.05.2016, 17:16.
    Onur Recep Kıvrak

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      a takımda forma giyebilecek kadar kendini gösteren 2 oyuncu var bana göre. ramazan ve yusuf yazıcı. fizik olarak ayakta kalacak seviyedeler. bu oyuncuları irfan ve ozan ile kıyaslayabiliriz tarz olarak. irfan ve ozan 95'li. yusuf 97'li, ramazan 94 doğumlu. irfan iki senedir ligde ilk 11 oynuyor sayılır belli seviyeye geldi. ozan avrupa şampiyonasında ilk 11 oynayabilir. ama rakibimiz fener'de yedek durumda. böyle değerlendirince dikkatli olmak zorundayız. iyi bir takımda bir tanesi ilk 11 oynayabilir. rotasyona girebilirler maçların sonlarına doğru ihtiyaca yönelik olarak, keyife göre değil, oyuna girip lige ısınabilirler. sağlıklı bir yapıda sürekli eksiklerini tamamlamaya yönelik çalışmalar yaparak takıma kazandırılmalılar. çok hassas ve zor bu işler.
      Bu iki oyuncuyu hangi özellikleri ile İrfan Can Kahveci ve Ozan Tufan ile kıyasladın kardeşim ?
      BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• ....................................onur.......... .............................................
        cavanda.............aykut.......................tr ansfer..............................transfer
        ..............................transfer............ ..ekici........................................... ...
        transfer..................................transfer ..........................................transfer
        .......................................muhammet

gerçekler
        Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu iki oyuncuyu hangi özellikleri ile İrfan Can Kahveci ve Ozan Tufan ile kıyasladın kardeşim ?
          mevki ve oyun tarzları olarak kıyasladım ve o oyunculara göre çok az sahada gördüğümüzü, referanslarının az olduğunu söylemeye çalıştım. belli bir yöntem lazım a takımda sürekli oynayacak seviyelere gelmeleri için. bazen bir oyuncu formayı alır ve bir daha bırakmaz.ama o bazen oluyor.diğerleri için yöntem lazım.

Yorum

mevki ve oyun tarzları olarak kıyasladım ve o oyunculara göre çok az sahada gördüğümüzü, referanslarının az olduğunu söylemeye çalıştım. belli bir yöntem lazım a takımda sürekli oynayacak seviyelere gelmeleri için. bazen bir oyuncu formayı alır ve bir daha bırakmaz.ama o bazen oluyor.diğerleri için yöntem lazım.
            Anladım, her iki oyuncuyu da oldukça yetersiz görüyorum diğer iki oyuncu ile kıyaslanmaları için. Özellikle Ozan Tufan çok farklı seviyede. Fenerbahçe'de yedek kalması bireysel anlamda bu isimlerle kıyaslanacak kadar kötüye götürmemiştir kendisini. Şampiyon Bursa'nın sahada en çok yer verdiği ve performans aldığı isimlerden biriydi. Yusuf Yazıcı'nın idolü olabilir şuan hatta. Bence Yusuf konusunda Rize maçı büyük yanılgı yarattı taraftarda.

Yorum

aykut hangi teknik verilere göre takımda kalıyor merak ediyorum.hiçbir sebep göremiyorum.top gönderilecek futbolcular listesine 3. sıradan girmesi gereken bir arkadaş.
              1.özer,2 sefa 3 aykut kesinlikle ilk gitmesi gereken Yerliler yabancıları saymıyorum bile Esteban haricinde kalacak bir tane yok hele hele bosi gördüğüm en kötü sağ bek abilik yapacakmış kulüp battı abiliğimi kaldı gitsin kahvede abilik yapsın.
              Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
              O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
              Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
              Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                muhammet-yatabare-ndoye

eger iyi antreman yapar,dogru taktikle oynarsak iş yapar diye dusunuyorum.

iki stoper,iki kanat transferi ise cok cok onemli.

Onumuzdeki sene hedef ilk 4 olmalı.
                Berbat bir hücum hattı berbattan da öte kümenin en büyük adayı olursun.Gegası bu yaşında çağır daha iyi..
                Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• N'diae.....Yusuf yazıcı
                  ...........Ekici

Orta üçlüsü iş yapar bence. Kanatlara bonservisi düşük hızlı ve atletik adamlar bulabilirsek takım başa oynar. Artık hata yapma lüksümüz kalmadı. Transferde yapacağımız en küçük hata dönüşü olmayan bir yola sokar bizi. Ekici'den daha iyisini düşük bir bonservisle bulabilir miyiz bilmiyorum ancak yusuf yazıcı için risk almaya kesinlikle değer. Umarım yanıltmaz
                  En son serdaracıl tarafından düzenlendi; 10.05.2016, 17:35.

Yorum

Anladım, her iki oyuncuyu da oldukça yetersiz görüyorum diğer iki oyuncu ile kıyaslanmaları için. Özellikle Ozan Tufan çok farklı seviyede. Fenerbahçe'de yedek kalması bireysel anlamda bu isimlerle kıyaslanacak kadar kötüye götürmemiştir kendisini. Şampiyon Bursa'nın sahada en çok yer verdiği ve performans aldığı isimlerden biriydi. Yusuf Yazıcı'nın idolü olabilir şuan hatta. Bence Yusuf konusunda Rize maçı büyük yanılgı yarattı taraftarda.
                    ozan'ı ramazan'la kıyasladım. ozan kanat olarak çıktı sonra önlibero oldu.ramazan'da da benzer bir durum var. enerjik top taşıyan topsuz koşu yapan önlibero olarak benzer stillere sahipler diyebilirim. ozan fener'de yedek derken rakibimizin gücüne vurgu yaptım. ama ozan'da da şımarma emareleri var. yetenek yetmiyor. çalışmayı bıraktığı an arkada kalır.

yusuf'u da irfan ile kıyasladım.

çalışan kazanır. oyun zekası olarak yusuf'un potansiyeli yüksek. irfan fizik olarak önde tabi. ramazan'da da çabukluk, hız, esneklik, oyun enerjisi olarak büyük potansiyel var. ama oyun zekası olarak ve fiziksel güç anlamında büyük eksikleri var.çok teori çalışması lazım.iyi bir hoca gerekiyor. ozan daha şimdiden şenol güneş ve fatih terim ile çalışma şansı buldu.büyük avantaj.
                    En son artvints tarafından düzenlendi; 10.05.2016, 17:37.

Yorum

• Avrupa'da düşen takımlardan koşu mesafesi, gol ve pas yüzdesi yüksek bir kanat düşürebilsek şöyle bonservisi falan olmayan ne güzel olur.

Yorum

Ramazan iyi bir rehabilite ile belli kıvama gelir,azmi hırsı hoş geliyor ama bildiğin kasap
                        Yusuf'u abartmanın gereği yok kumaşı çok iyi ama işlenmesi lazım,
                        yani işin ehli bir ekibin elinde işenir cevher olabilirler ama aksi durumda Barış Memiş ve Hasan Üçüncü den öte gidemezler,
                        fakat Ozan'dan yetersiz olduklarını kabul etmekle birlikte Ozan'ın hiç bir zaman sizlerin düşündüğü seviyeye gelemeyeceğinden adım gibi eminim,
                        Faruğum ömrümüz varsa ilerde tekrar konuşuruz Ozan'dan bi numara olmaz.
                        Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• o kadar izleme ekibi kurduk osmanlının aldıgı umar ve ndiayenin performansını görüyoruz bursanın geçen sene aldıgı sonra gönderdiği bakambunun villerealdeki performansını görüyoruz zor şeyler değil sistemli düzgün çalışıp cidden işimize uyan adamlar alabiliriz.

Yorum

• trabzonspor takımının sistem kurması gerekli çok parayla şampiyonluga oynanmıyor sistem ile birbirini tamamlayan oyuncularla iyi oynanır şampiyonluga oynanır.

Yorum

ozan'ı ramazan'la kıyasladım. ozan kanat olarak çıktı sonra önlibero oldu.ramazan'da da benzer bir durum var. enerjik top taşıyan topsuz koşu yapan önlibero olarak benzer stillere sahipler diyebilirim. ozan fener'de yedek derken rakibimizin gücüne vurgu yaptım. ama ozan'da da şımarma emareleri var. yetenek yetmiyor. çalışmayı bıraktığı an arkada kalır.

yusuf'u da irfan ile kıyasladım.

çalışan kazanır. oyun zekası olarak yusuf'un potansiyeli yüksek. irfan fizik olarak önde tabi. ramazan'da da çabukluk, hız, esneklik, oyun enerjisi olarak büyük potansiyel var. ama oyun zekası olarak ve fiziksel güç anlamında büyük eksikleri var.çok teori çalışması lazım.iyi bir hoca gerekiyor. ozan daha şimdiden şenol güneş ve fatih terim ile çalışma şansı buldu.büyük avantaj.
                              Ramazan Övüç'ü izlediğim maçlarda yerli/yersiz rakibe sert fauller yaptı. Futbolu tam olarak bilmediğini düşünüyorum. Trabzonspor teori ile futbol öğretilecek bir kurum değil. Şampiyonluklar bu tarz oyuncular ile gel(e)mez. Hedefimiz o ise eğer. Yusuf Yazıcı'yı da çok yetersiz görüyorum. Lise takımından aldığın adam ile Sneijder, Nani, Gomez vs. neyse bunların karşısına çıkamazsın. Her iki oyuncu da önümüzdeki sezon PTT 1.Lig yada Süper Lig takımlarına kiralanmalı diye düşünüyorum. Bir sonraki sezon da bonservisi ile verilmeliler.

İrfan Can tecrübesi ile, Ozan Tufan da yetenek olarak bahsettiğin her iki isimden de oldukça üst seviyedeler. Batuhan Artarslan ile Ramazan'ı, Yusuf Yazıcı ile de şuan Karabükspor'da oynayan eski 1461'lilerden Gökhan Alsan'ı kıyaslayabiliriz.

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ramazan iyi bir rehabilite ile belli kıvama gelir,azmi hırsı hoş geliyor ama bildiğin kasap
                                Yusuf'u abartmanın gereği yok kumaşı çok iyi ama işlenmesi lazım,
                                yani işin ehli bir ekibin elinde işenir cevher olabilirler ama aksi durumda Barış Memiş ve Hasan Üçüncü den öte gidemezler,
                                fakat Ozan'dan yetersiz olduklarını kabul etmekle birlikte Ozan'ın hiç bir zaman sizlerin düşündüğü seviyeye gelemeyeceğinden adım gibi eminim,
                                Faruğum ömrümüz varsa ilerde tekrar konuşuruz Ozan'dan bi numara olmaz.
                                Abi Ozan konusunda ileriye dönük bir tahminim yok, önümüzde Burak Yılmaz örneği varken böyle bir örneklemeyi yapmak da yersiz olabilir. Kıyaslamayı yaparken şuana dek ne yapmış diye baktım sadece. Sonucunda arada uçurum gördüm, bilmem sen görmedin sanırım

Yorum

Çalışıyor...
                                X