İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 11 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Ndiaye , bu sezon evet iş bitirici maçlar çıkardı özellikle ligin ilk devresinde ama ikinci yarıda ise çok kaçak bir oyun oynadı, sorumluluk almadan günü kurtardı gibi,
Samimi fikrimi sorarsanız, Ben Türkiye'ye gelmiş bir yabancının , başka bir Türk takımına geçince cıvıttığını düşünüyorum ve başarılı olacaklarını da sanmıyorum.
Adı sanı bilinmemiş, bizim bile duymadığımız oyuncuları alsınlar getirsinler isterimYan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Yorum
-
İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNdiaye , bu sezon evet iş bitirici maçlar çıkardı özellikle ligin ilk devresinde ama ikinci yarıda ise çok kaçak bir oyun oynadı, sorumluluk almadan günü kurtardı gibi,
Samimi fikrimi sorarsanız, Ben Türkiye'ye gelmiş bir yabancının , başka bir Türk takımına geçince cıvıttığını düşünüyorum ve başarılı olacaklarını da sanmıyorum.
Adı sanı bilinmemiş, bizim bile duymadığımız oyuncuları alsınlar getirsinler isterim
Yorum
-
İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSkout ekibinden hicbirimizin ismini dahi duymadıgı zımba gibi 7-8 tane genc oyuncu transferi bekliyorumŞenol Güneş: “...Ama unutulmasın ki, adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur”
Yorum
-
Aatif, Ndiaye, Umar ve 1 Forvet (Eren Derdiyok olabilir) ofans hatti cok güclenmis olur.
Merkeze Atiba, Topal, Mbia tarzi adam alip
------Memo--(Atiba)------
---------Ndiaye-----------
Umar------------Aatif----
----------Eren-------------
yapilabilir...
defans ise 2 stoper ve 1 sol bek alirdim....TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
Aatif le Erkan i nasıl karşılastiriyorsunuz anlamıyorum...Erkan Süper lig kariyerinde 20 gol atabilmis...Aatif 2 sene önce bir sezonda 17 tane atmis...geçen sezon 13 bu sezon Gine 12 tane gol atmış..Benim izlediğim aatif in bencillik hariç bir büyük eksiği yok...Hızlı güçlü teknik...Erkan dan çok daha yetenekli...
Gesendet von meinem SM-G900F mit TapatalkSevinelim diye sevmedik.....
Yorum
-
Aatıf Erkandan hem daha teknik hem daha golcü.Her sezon 10 golü geçmiş,bu yıl ligde en çok çalım atan oyuncu oldu.Erkan da aslında iş yapardı ama gönülsüz geldi.sivas düşmüşken Aatıfın alt ligde oynamak isteyeceğini zannetmiyorum sözleşmesi de seneye bitiyor,ucuza alınıp 1m eurodan aşağıya da oynar,bir çok yönden garanti bir transfer Aatıf#11Yattara | 97 Tellioğlu
Yorum
Yorum