Tolunay Hocayi yetersiz ve cok teatral buluyorum... Teknik Direktörlügünü begenmiyorum ve yaptigi hareketler ile agresif tarzi bize uymuyor bence... Özellikle M.Usta gibi Beyefendi bir Baskanin altinda olmamali...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 11 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Trabzonspor93 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTolunay Hocayi yetersiz ve cok teatral buluyorum... Teknik Direktörlügünü begenmiyorum ve yaptigi hareketler ile agresif tarzi bize uymuyor bence... Özellikle M.Usta gibi Beyefendi bir Baskanin altinda olmamali...
Hal ve hareketleri ile tuz biber olur derim, tam bizim kalemimizBordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum
-
SISTEM: 4-2-3-1
KALE
Onur Kivrak
Esteban Alvarado
Ugurcan Cakir/Ibrahim Demir
STOPER
Transfer
Transfer
Serge Akakpo
Ugur Demirok
SOL BEK
Transfer
Güray Vural
SAG BEK
Luis Pedro Cavanda
Semih Karadeniz
DEFANSIF JOKER
Jose Bosingwa
ORTA SAHA
Aytac Kara
Okay Yokuslu
Batuhan Artarslan
Yusuf Yazici
OFANSIF ORTA SAHA
Mehmet Ekici
Transfer
Abdülkadir Ömür
Abdulkadir Parmak
KANATLAR
Transfer
Transfer
Yusuf Erdogan
Savas Cakir
GOLCÜ
Transfer
Muhammet Demir
Muhammet Besir
2x Stoper (Bastos -> Bedava; Kara), 1x Sol Bek (Eren Albayrak -> Bedava ), 1x Orta Saha (Scarione -> Bedava), 2x Kanat (Umar - Sisto tarzinda) ve 1x Golcü... En az 7 kaliteli Transfer lazim...En son Emirhan Çorumlu tarafından düzenlendi; 11.05.2016, 21:47.“Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”
Yorum
-
Tolunay hocayı Trabzonspor için yeterli bulmamakla birlikte yine de geçen dönemindeki sabır tanımama ve kötü ayrılığından dolayı getirirlerse ses etmem. Her konuda bir planı olan yönetimin elbet saha için de söyleyeceği söz ve ilerleyeceği yol vardır umarım. Haftaya ligler tamamen bitiyor. Hoca ceza açıklansa da açıklanmasa da bir rayına oturtulmalı. En azından yerli ya da yabancı olduğu anlatılsın. Kulübün içindeki bir kaynaktan aldığım bilgiye göre Ersun Yanal'dan başka yerli düşünülmüyordu ve yabancı bir çok hocaya göre de öndeydi hatta Twitter'da da yazdım, bir saat geçmeden olay patlak verdi. Yönetimdede ters düşünceler ve zıtlaşmaların olduğu aşikar bence. -İnşallah yoktur-
Muharrem Usta'yı vizyonundan ziyade beyefendi kişiliği ile ön planda tuttum ben. Bir önceki yönetim gibi kabadayıların değil naif ve aklı ile hareket edenlerin yöneteceği Trabzonspor istemiştim. Transfer konusu önemli değil bu arada benim için. Kemer sıkma politikası kararı verilip, gençlerle yola devam edeceğiz densin sonuna kadar destek vermeye hazırım. Ama yönetimden bir ışık gelmiyor bana karşı. Onca insan senin borcun hakkında konuşuyor, transferde bir sürü dedikodu çıkıyor, borsaya kendin başkan sıfatı ile dahil olmak üzere bir çok insan isteyerek ya da istemeyerek müdahalede bulunuyor, çıt yok.
İyi futbolcular alınsın isterim ama şu darboğazdan birlikte çıkmalıyız. Usta'nın işinin çok kolay olduğunu söylemiyorum fakat bazı şeyleri bilmemizin hakkımız olduğunu düşünüyorum. İş yerinde bazen ruhum daralıyor bu konuları görüp yorumları okuyunca. Allah sonumuzu hayır etsin.
Yorum
-
Eminim içinizden çokça itiraz eden camiadan da olmaz öyle şey diyenler olacaktır.
Ama önce bir düşünün.
Bence bu kadar zor durumdaysak ekonomik olarak bize her şeyden önce iddialı ama ucuza çalışacak ve eldeki malzemeden
en iyi verimi alacak bir hoca lazım.
Eldekilerden kastım alt yapı gençleri ( Yusuf, Savaş, Ramazan vb) ve bugünkü takımdan kalacak olan oyun ve insan karakteri iyi olanlar
ve bunlara eklenebilecek Afrika ve Brezilya ya da balkanlardan alınacak mücadeleci ve karakteri yüksek oyuncular.
İşte bunlarla çalışarak iddialı olabilecek tek adam YILMAZ VURALDIR.
Bence düzlüğe çıkana kadar bu şekilde devam edilmeli. Boş yere ŞAMPİYONLUK hedefi koymamalı.
İLLE DE BELİRTTİĞİM GİBİ B E N C E yani.Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)
Yorum
-
SISTEM: 4-2-3-1
KALE
Onur Kivrak
Esteban Alvarado
STOPER
Serigne Kara Mbodj -> 4-5 Milyon Euro
Bastos -> Bedava
Serge Akakpo
Ugur Demirok
SOL BEK
Marcal -> 1,5-2 Milyon Euro
Eren Albayrak -> Bedava
SAG BEK
Luis Pedro Cavanda
Semih Karadeniz
DEFANSIF JOKER
Jose Bosingwa
ORTA SAHA
Aytac Kara
Okay Yokuslu
Batuhan Artarslan
Yusuf Yazici
OFANSIF ORTA SAHA
Mehmet Ekici
Oscar Scarione -> Bedava
Abdülkadir Ömür
Abdulkadir Parmak
KANATLAR
Aminu Umar -> 3-4 Milyon Euro
Edin Visca -> 4-5 Milyon Euro
Yusuf Erdogan
Güray Vural
Savas Cakir
GOLCÜ
Transfer -> 4-5 Milyon Euro
Muhammet Demir
Muhammet Besir
20 Milyon Euro civarinda Transfer Bütcesi ile Ligi taniyan ve Iyi Oyunculardan olusan bir Kadro mümkün duruyor...“Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”
Yorum
-
İlk olarak Trabzonspor93 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSISTEM: 4-2-3-1
KALE
Onur Kivrak
Esteban Alvarado
STOPER
Bastos -> Bedava
Serge Akakpo
Ugur Demirok
SOL BEK
Eren Albayrak -> Bedava
SAG BEK
Luis Pedro Cavanda
Semih Karadeniz
DEFANSIF JOKER
Jose Bosingwa
ORTA SAHA
Aytac Kara
Okay Yokuslu
Batuhan Artarslan
Yusuf Yazici
OFANSIF ORTA SAHA
Mehmet Ekici
Oscar Scarione -> Bedava
Abdülkadir Ömür
Abdulkadir Parmak
KANATLAR
Yusuf Erdogan
Güray Vural
Savas Cakir
GOLCÜ
Muhammet Demir
Muhammet Besir
20 Milyon Euro civarinda Transfer Bütcesi ile Ligi taniyan ve Iyi Oyunculardan olusan bir Kadro mümkün duruyor...
İlk olarak Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKara: Anderlecht beni 3 milyon euroya vermez.
Yorum
-
İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMRA'nın oynattığı futbola kompakt futbol deniyor.. genel olarak sahada tüm boşlukların kapatılması ve kazanılan toplarla 3-4 topla kaleye gitmek üzerine oturtulabilir..
MRA bizde de aynı futbolu oynatmaya çalıştı ve genel olarak avrupa liginde başarılı oldu fakat türkiyede rezil olduk.. neden dersiniz? çünkü bizim ligimizde rakiplerimiz genel olarak bize karşı kontraatak oynamaya çalışırlar.. yani bizim topu rakibe verip alan kapatmaya çalışmak gibi bir lüksümüz olamaz..
futbol bu kadar çözülmesi zor bir oyun değil.. lütfen artık ayırdına varalım.. aykut kocaman fenerde kabız eden bir dutbol oynatıyordu ve bizimle aynı puanı alabilmek için 6-7 maç şike yapmak zorunda kaldı.. ama konya için oynattığı sistem ideal.. aynı şey MRA için geçerli .. orta sıra takımlar için oynattığı sistem ideal olabilir ama kafaya oynamak isteyen takımlar için imkansız niteliktedir..Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
İlk olarak Trabzonspor93 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSISTEM: 4-2-3-1
KALE
Onur Kivrak
Esteban Alvarado
STOPER
Bastos -> Bedava
Serge Akakpo
Ugur Demirok
SOL BEK
Eren Albayrak -> Bedava
SAG BEK
Luis Pedro Cavanda
Semih Karadeniz
DEFANSIF JOKER
Jose Bosingwa
ORTA SAHA
Aytac Kara
Okay Yokuslu
Batuhan Artarslan
Yusuf Yazici
OFANSIF ORTA SAHA
Mehmet Ekici
Oscar Scarione -> Bedava
Abdülkadir Ömür
Abdulkadir Parmak
KANATLAR
Yusuf Erdogan
Güray Vural
Savas Cakir
GOLCÜ
Muhammet Demir
Muhammet Besir
20 Milyon Euro civarinda Transfer Bütcesi ile Ligi taniyan ve Iyi Oyunculardan olusan bir Kadro mümkün duruyor...
Yorum
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTolunay falan filanlarla 50.yılda şampiyonluk yerine badem oluruz.
Şampiyonluk yaşamış hoca gelmeli,Ertuğrul Sağlam biçilmiş kaftan.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
Yorum
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTolunay falan filanlarla 50.yılda şampiyonluk yerine badem oluruz.
Şampiyonluk yaşamış hoca gelmeli,Ertuğrul Sağlam biçilmiş kaftan.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
Yorum
-
Doel: Andreas Isaksson (Kasimpasa), Robin Olsen (FC Kopenhagen), Patrik Carlgren (AIK).
Verdediging: Mikael Lustig (Celtic), Martin Olsson (Norwich City), Ludwig Augustinsson, Erik Johansson (FC Kopenhagen), Andreas Granqvist (FK Krasnodar), Victor Lindelöf (Benfica), Pontus Jansson (Torino).
Middenveld: Kim Kallstrom (Grasshoppers), Pontus Wernbloom (CSKA Moskou), Oscar Lewicki (Malmo FF), Emil Forsberg (RB Leipzig), Jimmy Durmaz (Olympiacos), Sebastian Larsson (Sunderland), Erkan Zengin (Trabzonspor), Albin Ekdal (Hamburger SV), Oscar Hiljemark (Palermo).
Aanval: Zlatan Ibrahimovic (Paris Saint-Germain), Marcus Berg (Panathinaikos) John Guidetti (Celta de Vigo) en Emir Kujovic (IFK Norrkoping).
Erkan Zengin kesin olarak Avrupa Sampiyonasinda olacak. Bu iş 1 iyi maca bakar. 1 mac parlasin Cin kulüpleri icin kapiyi 5 milyon eurodan acariz
.
FrancescoTotti
Yorum
Yorum