İlk olarak ADANALI tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 11 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Tayfun Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİrfan Can Kahveci haberleri geçmeye başladı bizim maçtada çok iyi oynamıştı. Babasını tanırım 3 4 kez sordum Trabzon u düşünmüyoruz dedi. Beşiktaş ilgileniyormuş. Bu arada menejeri Batur Altıparmak yani Selçuk u gayse ye kaçıran adam.
Umarım olur bu transfer ama çok zor görünüyor.
Gençlerbirliği'nden aldığımız hangi Topçu adam çıktı?
Aykut?
Soner?
Mümkünse Gençlerbirliği'nden hiçbir futbolcu alinmasin, hem kazık fiyata alıyoruz hem hayrini görmüyoruz..
Artık yerli futbolcu almamak lazım..
Yorum
-
İlk olarak TolgaTopçu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAman gelmesin..
Gençlerbirliği'nden aldığımız hangi Topçu adam çıktı?
Aykut?
Soner?
Mümkünse Gençlerbirliği'nden hiçbir futbolcu alinmasin, hem kazık fiyata alıyoruz hem hayrini görmüyoruz..
Artık yerli futbolcu almamak lazım..
Yorum
-
İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYedek kadrosu bu isimler olan takım ilk 5'e girememeli. 5 iyimser oldu hatta.
As ve yedek takımında erkan,özer,marin,atik,yusuf,musa,yumlu,douglas olan kadrodan cok daha iyi bir derece elde eder demek oluyor bu.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
İlk olarak ADANALI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKatılıyorum AbiYerli kadro kalitemiz çok çok kötü. Üzerinde durmamız gereken isimler;
- Emre AKBABA, Emrah BAŞSAN - AntalyaSpor
- Serdar AZİZ, Emre TAŞDEMİR - BursaSpor
- Orkan ÇINAR - GaziantepSpor
- Ahmet Yılmaz ÇALIK, İrfan Can KAHVECİ - Gençlerbirliği
- Eren DERDİYOK - KasımpaşaSpor
- Oğulcan ÇAĞLAYAN - Kayseri ErciyesSpor (Küme Düştü)
- Ömer Ali ŞAHİNER - KonyaSpor
- Eren ALBAYRAK - RizeSpor
+ Uğur DEMİROK (Geri Dönmeli)ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
takımın 1 adet çok güçlü ve iyi stopere ihtiyacı var. bir adet çok kaliteli solbek as takım seviyesinde bir adet kanat oyuncusuna ve maalesef her sezon olduğu gibi forvete ihtiyacı var. kanatların 2 adet olması rotasyon açısından daha yararlı olur. takım çok zayıfladı şuanda bu kadroyu toparlayıp güçlendirmek çok zahmetli ve külfetli olacak.
Yorum
-
İlk olarak duyurukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben orkanı ayırırım..orkan kaliteli diğerleri olmasada olur ayrıca bu uğur demirokda milletin görüpde benim göremediğim ne anlamadım...savunmam 2 tane taş gibi yabancı stoperden oluşacak yerli serdarın dışında oyuncu yok
Yorum
-
İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNdoye'nin iyi bir hoca ve takımla çok iyi işler yapacağını düşünüyorum ama yönetimin maaş konusunda sıkı tutumunu düşününce satılacak gibi görünüyor.
Yorum
-
İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületürk oyuncular olarak alınabilecek stopere serdar aziz gibi bir isim olabilir. yoksa sıradan yerliler özer hurmacının verdiğinden fazlasını veremez
Yorum
-
2011 de yedeklerimiz Yattara, Alanzinho, Umut, Giray, Engin, Ceyhun du...
PTT de küme düşen takımın adamlarını alıp yedeğe koymak yerine, scout ekibinin önereceği ucuz ve yetenekli yerli/yabancı isimleri takıma kazandırmak gerekir. Geçmişte aynı hatayı yaptık belimizi hala doğrultamadık, 1461 dekilerin 1461 e faydaları yok bize ne katkıları olacak ?
Melih, Yusuf Yazıcı ve Semih ten topçu olmaz seneye 1461 e giderler. Abdülkadir ve Beşir den topçu çıkarabiliriz, bunlarda ışık var ama Hami yüzünden rezil sezonda forma şansı bulamadılar kendilerini gösteremediler, gelecek sezon kulübede olma ihtimalleri düşük muhtemelen kiralanırlar. Ramazan sorumluluk alıyor ve deniyor, risk alıyor ama bazen abartıyor. Yinede oynadığı maçlarda beğendim, Vardy den sonra artık yaşa takılmıyorum ama Ramazan da amatör ruh var, pimi çekilmiş el bombası havası veriyor oynadığı her maçta vukuatı vardı ama Aytaç ve Okay dan daha istekliydi, şansı hak ediyor. Savaş ta potansiyel var, kiralanmalı takip edilmeli."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
Yorum