Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Son gelen haberlere göre Uefa Trabzonspor'a büyük bi ceza vermeyecek transfer yapmama veya men cezası gibi ama transferde kısıtlama getirecek.. Önümüzdeki sezon şampiyonluk falan çok zor iş hayal kurmaya gerek yok.. 17-18 sezonunda anca toparlayabilir Trabzonspor..

Örnek , 5 Milyon Euroya oyuncu satmadan 5 Milyon Euroluk oyuncu alamazsın diyecek Uefa , bizimde para eden oyuncu sayımız bir elin parmaklarına ulaşmadığı için işimiz yaş.. Scout ekibinin izlediği beğenilen ama ucuz olanlardan transferler yapılacaktır , başka da çare yok..
    I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      tam versiyonu ne kadar ?aylik10 euro degildir.Uygunsa alirim.Güney orta amerika asya ve avustralya ligleri analyz ederim.Zaten artik analyzci olduk birazda data Mining yapariz.
      simdi cvp mailleri geldi
      grup olarak 650 €+ 100 € account basi ayda
      min 3 account
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Sen öz evlat dersin onlar sana en büyük şeref yoksunlugunu yapar

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• ligde 3.lüğü zorlayıp kupada şampiyonluğa oynasak, avrupa kupalarında ikinci tur heyecanı yaşasak yeterdi bize bu sene ama beceremediler avrupa'ya gitmeyi.

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Son gelen haberlere göre Uefa Trabzonspor'a büyük bi ceza vermeyecek transfer yapmama veya men cezası gibi ama transferde kısıtlama getirecek.. Önümüzdeki sezon şampiyonluk falan çok zor iş hayal kurmaya gerek yok.. 17-18 sezonunda anca toparlayabilir Trabzonspor..

Örnek , 5 Milyon Euroya oyuncu satmadan 5 Milyon Euroluk oyuncu alamazsın diyecek Uefa , bizimde para eden oyuncu sayımız bir elin parmaklarına ulaşmadığı için işimiz yaş.. Scout ekibinin izlediği beğenilen ama ucuz olanlardan transferler yapılacaktır , başka da çare yok..
            çin devreye girer merak etme.. cardozo 6-7 ; cavanda 5-6 milyon eur gibi bir paraya gider..
            Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
            bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak krutoyy61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sen öz evlat dersin onlar sana en büyük şeref yoksunlugunu yapar

özevlat falan yok.Trilyonları alıyorlar,asla oynayamayacakları takımda oynuyorlar sırf nufus kagıtları sebebiyle.
              ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                özevlat falan yok.Trilyonları alıyorlar,asla oynayamayacakları takımda oynuyorlar sırf nufus kagıtları sebebiyle.
                Şerefsizlik diyoruz biz ona kısaca

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  çin devreye girer merak etme.. cardozo 6-7 ; cavanda 5-6 milyon eur gibi bir paraya gider..
                  baskanın sattıgımız oyuncular var demişti cardozo mls abd ye ile görüşüyor diye biliyorum.cavandanın zaten her zaman piyasası var aynen dedigin dogru.

Yorum

• samed Yesil trabzonsporlu trabzonlu ve basarili keisnlikle alinmali yasi kac bilmiyorum 23 olmali tahminimce
                    BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• İlk olarak zaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      erkan zengini en cok destekleyen bendim burada sanirim

son milli macini izledim bize karsi büyük bir sifirdi

bügünkü maci canli izledim erkan yokmu diye baktim ilk yari oynamis ismini hic duymadim bile marini yazmiyorum rezalet

marin erkan okay güray özer mustafa sefa fatih salih .. Bu dokuz oyuncu kesinlikle gitmeli yoksa huzur bulamicaz

arka planda kalmasin diye tekrar paylasiyorum dün yazmistim bügün baskanimiz bu yorumumdan etkilenerek sikecilerle oynayacagimiz mactan sonra bir kac oyuncuyla yollarimizi ayiracagiz demis ??
                      BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• Vahid geldiğinde bu takımın 3 senesi var sabır gösterin dedi , gittiler 7.haftadan adamı gönderdiler. Yeni senede bu olmasın . İsterse seneye kulübü düşürecek pozisyona gelsin ama varsa bir hedefi amacı Allah aşkına sabır gösterelim artık.
                        Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• İlk olarak zaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          samed Yesil trabzonsporlu trabzonlu ve basarili keisnlikle alinmali yasi kac bilmiyorum 23 olmali tahminimce
                          samed yesilin diz bagları 2 kere koptu luzernde kadroya giremiyor sakatlıklar bitirdi.toparlanamadı muhammed kadar etkili olamaz.kariyer hatası yaptı sanssızlıklar yasadı.

Yorum

• İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            samed yesilin diz bagları 2 kere koptu luzernde kadroya giremiyor sakatlıklar bitirdi.toparlanamadı muhammed kadar etkili olamaz.kariyer hatası yaptı sanssızlıklar yasadı.
                            peki hocam bilmiyordum

sikelilerle hafta sonunda oynadiktan sonra bakalim kimler gidecek kimler kalacak aslinda onu alalim bunu alalim diyoruz bosuna ilk önce yeni hoca gelmeli ..
                            BiZe HeR yEr TrAbZoN

Yorum

• Taraftarın gazıyla transfer yapılmasın artık. transfer komitesinin izleyerek aldığı her adama fitim ben.

Yorum

• Taraftara stadin hela rengi bile sorulmamali. Yonetim butun konularda bildigini okumali. Anket falan yonetimin aleyhine doner.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                                Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

Çalışıyor...
                                X