Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bir fenerli gazeteci ertuğrul sağlam+s.direktör ünal karaman yazmış.inşallah doğruluk payı yoktur.vizyon reise ilk tepkimi veririm malesef.

levnt ümit erol gazeteci.

Yorum

• takımda cardozo eleştiriliyor ama şu fenerdekilere bakın, onları cebinden çıkarır reis

cardozo gitsin dediğimizde lafımız ona değil, orta açmayı bilmeyen adamların yanında çilekeş olmasın diyoruz

Yorum

• Sporundibiözel'e göre Trabzonspor Braga'nın forveti Nikola Stojiljkovic'i istiyoemuş. Kulübü 3 milyon € istemiş . İndirim olursa alacakmışız. Nasıl bir oyuncu bilen , takip eden var mı ?

Yorum

• Ne Braga'ymiş be..
          Ellerinde olsa bütün Braga'yi Trabzon'a taşıyacaklar..

Yorum

• Merak ettiğim bir husus var Teknik direktör mevzusu çözülmeden bizim işimiz zor

Türkiye'de sistemi iyi bilen ve analiz edebilen Ersun yanalın gelme ihtimali ne? Eğer şampiyon olmak istiyorsak Hocayı başka yerde aramayacaksın

Şayet Ersun hoca gelirse bir çok futbolcunun bize gelmesi kolaylasacaktir mesela Mehmet topal ve Caner gelmesi için hiç bir bahanesi olamaz

Birde yok zamanında bu öyle dedi yok bu böyle demiş hainmis gibi olaya bakarsak biz hiç bir zaman şampiyon olamayız. Neticede profesyonel olmadığın sürece duygusallıktan arinmadigimiz sürece şampiyon olamayız.

Bir başka konu ise yabancı hocaların bizi şampiyon yapması zor yapacak olanlarda bizim bütçemiz yetmez onun için Ersun Yanal olmalı alternatif ise Ertuğrul Sağlam da düşünülebilir ama aklıma yinede sorular var

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak fatihaltun08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Merak ettiğim bir husus var Teknik direktör mevzusu çözülmeden bizim işimiz zor

Türkiye'de sistemi iyi bilen ve analiz edebilen Ersun yanalın gelme ihtimali ne? Eğer şampiyon olmak istiyorsak Hocayı başka yerde aramayacaksın

Şayet Ersun hoca gelirse bir çok futbolcunun bize gelmesi kolaylasacaktir mesela Mehmet topal ve Caner gelmesi için hiç bir bahanesi olamaz

Birde yok zamanında bu öyle dedi yok bu böyle demiş hainmis gibi olaya bakarsak biz hiç bir zaman şampiyon olamayız. Neticede profesyonel olmadığın sürece duygusallıktan arinmadigimiz sürece şampiyon olamayız.

Bir başka konu ise yabancı hocaların bizi şampiyon yapması zor yapacak olanlarda bizim bütçemiz yetmez onun için Ersun Yanal olmalı alternatif ise Ertuğrul Sağlam da düşünülebilir ama aklıma yinede sorular var

caner hariç doğru diyorsun,
              caner-emre-volkan gibi kanı bozukların getireceği şampiyonluk orda bi dursun renktaş,
              ayrıca dünya üzerinde canerin vereceği katkıyı verebilecek sol bek kalmadı mı da şikecilerin cengaveri bir boynuzu kadromuza katacağız.

Yabancı hoca konusunda da haklısın,ben de senin gibi düşünüyorum.
              Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                caner hariç doğru diyorsun,
                caner-emre-volkan gibi kanı bozukların getireceği şampiyonluk orda bi dursun renktaş,
                ayrıca dünya üzerinde canerin vereceği katkıyı verebilecek sol bek kalmadı mı da şikecilerin cengaveri bir boynuzu kadromuza katacağız.

Yabancı hoca konusunda da haklısın,ben de senin gibi düşünüyorum.
                Ustadım Caner forum da Caner mevzusu dönünce yazıda onuda belirttim. Burda ki amacım böyle sevilen hocalar gelmez denilen topçular getirmesine vesile olabilir diye düşünüyorum.

O takımdan gelebilecek 3 oyuncu var Alper, Mehmet Topal ve Gökhan Gönül olabilir Caner bize futboldan ziyade kartlık pozisyonlari çok olduğu için şahsen istemem her ne kadar istatistik başarısı olsada karakteri ayrı bir olaydır.

Benim düşüncem Ersun Yanal demek gençlerin ve tecrübeli oyuncular için güven demektir.

Yorum

• İlk olarak fatihaltun08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ustadım Caner forum da Caner mevzusu dönünce yazıda onuda belirttim. Burda ki amacım böyle sevilen hocalar gelmez denilen topçular getirmesine vesile olabilir diye düşünüyorum.

O takımdan gelebilecek 3 oyuncu var Alper, Mehmet Topal ve Gökhan Gönül olabilir Caner bize futboldan ziyade kartlık pozisyonlari çok olduğu için şahsen istemem her ne kadar istatistik başarısı olsada karakteri ayrı bir olaydır.

Benim düşüncem Ersun Yanal demek gençlerin ve tecrübeli oyuncular için güven demektir.

Anladım Fatihim,
                  tabi bir de kart mevzu var,şikebahçede kollanan caner bize gelsin 3 maç üst üste oynayamaz,kart manyağı yapar düzenin maşası hakemler. Alper deme içim sızlar bizim en çok işimize yarayacak,en çok faydalanabileceğimiz bir oyuncuydu felek yar etmedi

Luce reis hayal olduğu için Ersun hoca benim de ilk tercihim olurdu,
                  inşallah Ersun hoca ile şimdiden anlaşmışızdır,skut ekibi ile transferler üzerinde çalışıyorlardır,son hafta Ersun Yanal ve 2 futbolcu açıklansın,üzerimizden baya bir yük kalkar,eldeki ruhsuzları da yolladık mı deymeyin keyfimize.
                  En son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 14.04.2016, 09:33.
                  Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak TolgaTopçu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ne Braga'ymiş be..
                    Ellerinde olsa bütün Braga'yi Trabzon'a taşıyacaklar..
                    Ben hic düsünmeden bizim kadroyu Braganin kadrosuna karsi degistiririm
                    https://twitter.com/Alika87

Yorum

• Ersun Yanal için Fenerbahçe diyorlar. Aziz Yıldırım tükürdüğünü yalamaz bence.

Yorum

• Bize herşeyden önce iyi bir teknik ekip lazım. Oyuncuları adam gibi çalıştıran teknik ekip gelmedi bi türlü

50.Yılda Şampiyonluğaa-MuharremBaşkan
                        "Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin.Mucize yürüyebilmen değil,inanabilmendir."

Yorum

• İlk olarak Muhammet YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bize herşeyden önce iyi bir teknik ekip lazım. Oyuncuları adam gibi çalıştıran teknik ekip gelmedi bi türlü

50.Yılda Şampiyonluğaa-MuharremBaşkan
                          Daha çooook beklersin şampiyonluğu. 50. yıl falan hikaye.
                          Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Eğer bir kulüp örnek alınacaksa bu Atletico Madrd olmalı. Simeone geldikten sonra adamların yaptığı her şey bir bir örnek alınsın mümkünse hatta Simeone gibi bir hoca varsa direkt çökelim derim. Dün gece hayran oldum resmen adama ve takımına yok böyle bişey Barçayı resmen sürklase etti adamlar.
                            İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                            Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Eğer bir kulüp örnek alınacaksa bu Atletico Madrd olmalı. Simeone geldikten sonra adamların yaptığı her şey bir bir örnek alınsın mümkünse hatta Simeone gibi bir hoca varsa direkt çökelim derim. Dün gece hayran oldum resmen adama ve takımına yok böyle bişey Barçayı resmen sürklase etti adamlar.
                              Bi tık altı Fonseca işte. Ucuz topçu bul sisteme koy tutarsa iyi paraya sat tutmazsa yolla klubü ek külfeti az olur. Ama sorun şurda teknik adam senin izleme komitenin topçuları beğenecek mi yani biz bunları beğendik al sistemini kur demek ne kadar mantıklı.

Yorum

• a.madrid bizim için örnek klüp. barcelona da örnek klüptü ama öyle bir altyapı sistemi kurmaktan çok uzağız diğer yöne saptık.o yüzden a.madrid'in oyun sistemi, oyuncu yapısı, defansif direnci örnek alınmalı. fonseca ofansif oynatıyor. daha dirençli futbolcular seçmesi istenebilir. hocayla anlaşırken bu konular konuşulmalıdır zaten, kaç para istiyon yetmez.
                                En son artvints tarafından düzenlendi; 14.04.2016, 14:45.

Yorum

Çalışıyor...
                                X