Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Cardozo icin on anlasma yapilmis. 4.5m euro.

Fiyat iyi bence.
    cok iyi hemde
    aldigimiz fiyattan fazla kur farkini hesaba katarsak

kaynak ne
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      cok iyi hemde
      aldigimiz fiyattan fazla kur farkini hesaba katarsak

kaynak ne
      Ihogillerden Ali Çil
      Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ihogillerden Ali Çil
        kursagimda kaldi

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sonuna kadar katılıyorum.

Lucescu gelsin 4 maç yenilsin tamam, ondan sonra tüm kotası , tüm kariyeri bitti adamın taraftarın gözünde. Ondan sonra Yılmaz Vural olur Lucescu'dan iyi hoca buralarda .
          lucescu gs'den bjk ye geldiğinde yapmış olduğu tüm hazırlık maçlarını (5-6) farkla kaybetmişti hatta taraftar yönetime baskı yapıyordu ligi başlamadan kaybettik gönderin hocayı diye .. ama ne oldu bjk o sezonu sadece tek mağlubiyetle şampiyon oldu ... ertesi sene de ligin ilk yarısında rakiplerine fark attığı halde ikinci yarının ilk maçında ki samsunspor maçında katledilerek şampiyonluktan edildi .. lucescu da gönderildi ... yani demem o ki lucescu gelirse (ki gelmeyeceği kesin gibi ) ona sabredeceksin 2 sene gözünü kapatacaksın bırakacaksın yakasını . iki sene gözlerini aç Avrupa da çatır çatır oynayan bir Trabzonspor izle.
          Sevdim seni bir kere , başkasını sevemem . Deli diyorlar bana , desinler değişemem !

Yorum

• Osmanlıspor defansı sağlama alarak oynayan ortasahada iyi pres yapan takımlara karşı çok zorlanır adamlar Aminu ve Ndiayenin çabalarıyla oynamaya çalışıyor ama futbol takım oyunudur dolayısıyla Osmanlının yeterince puan alamamasını normal karşılıyorum.

Umar ve Ndiaye açık oynayan takımlara karşı daha rahat oynarlar kontra atağa uygun oyuncular gelecek sezon bize gelecekse çok iyi alternatif olurlar.As kadro için oyun zekası ve pas kalitesi daha yüksek oyuncular seçilmeli.Kapalı oynayan takımlara karşı oyunu açabilecek teknik ve zekaya sahip,isabetli pas oranı yüksek oyuncularınız olmazsa oyunu domine edemeyeceğiniz gibi kapanan takımlarıda açamazsınız.

Sonuç : Umar ve Ndiaye rotasyon için çok iyi oyuncular ve alınmalıdırlar ama ilk 11 için çok daha farklı oyunculara ihtiyacımız var.
            En son gökhants1966 tarafından düzenlendi; 04.04.2016, 12:53.

Yorum

• İlk olarak gökhants1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Osmanlıspor defansı sağlama alarak oynayan ortasahada iyi pres yapan takımlara karşı çok zorlanır adamlar Aminu ve Ndiayenin çabalarıyla oynamaya çalışıyor ama futbol takım oyunudur dolayısıyla Osmanlının yeterince puan alamamasını normal karşılıyorum.

Umar ve Ndiaye açık oynayan takımlara karşı daha rahat oynarlar kontra atağa uygun oyuncular gelecek sezon bize gelecekse çok iyi alternatif olurlar.As kadro için oyun zekası ve pas kalitesi daha yüksek oyuncular seçilmeli.Kapalı oynayan takımlara karşı oyunu açabilecek teknik ve zekaya sahip,isabetli pas oranı yüksek oyuncularınız olmazsa oyunu domine edemeyeceğiniz gibi kapanan takımlarıda açamazsınız.

Sonuç : Umar ve Ndiaye rotasyon için çok iyi oyuncular ve alınmalıdırlar ama ilk 11 için çok daha farklı oyunculara ihtiyacımız var.
              bu oyuncular ilk 11 de oynarlar. yanlarına bir iki tane üst düzey oyuncu koy, defansın kalitesini biraz daha yükselt o zaman osmanlıspor da değişir. ndiaye çok yönlü oyuncu, umar'ın da oyun disiplini, koşu ve fizik kalitesi var. bu oyuncuları mimlemek olmaz. farklı bir oyun stilinde düzenli oynarlarsa gelişim kaydederler.

Yorum

• Lazio dan Onazi alınmalı bence. Yusuf gitsin, Onazi gelsin.

Yorum

• schaub- kainz as

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bu oyuncular ilk 11 de oynarlar. yanlarına bir iki tane üst düzey oyuncu koy, defansın kalitesini biraz daha yükselt o zaman osmanlıspor da değişir. ndiaye çok yönlü oyuncu, umar'ın da oyun disiplini, koşu ve fizik kalitesi var. bu oyuncuları mimlemek olmaz. farklı bir oyun stilinde düzenli oynarlarsa gelişim kaydederler.
                    Ndiaye 8 numara olarak oynar da ben 10 numaralı pozisyon için daha farklı bir oyuncu gerekiyor diyecektim ama eksik yazmışım.10 numaralı pozisyon için Hakim Ziyech gibi bir maestro istiyorum.

Umar direkt ilk 11 oynayacaksa diğer kanada Orkan profilinde teknik kapasitesi,oyun görüşü ve pas kalitesi iyi olan ayrıca koşu ve fizik kalitesi bakımından daha ileri seviyede olan çift yönlü bir oyuncu alınmalı.Umarı alacaksak diğer kanatta Leon Bailey kalitesinde bir oyuncu alınmalı.Umar konusunda söylediklerine katılıyorum ama dün bir arkadaş pas kalitesi düşük deyince biraz tedirgin oldum dolayısıyla diğer kanatta oynayan oyuncunun çok iyi olması lazım.

Bu oyuncuların etrafına çok kaliteli oyuncular alınacak

Yorum

Ndiaye 8 numara olarak oynar da ben 10 numaralı pozisyon için daha farklı bir oyuncu gerekiyor diyecektim ama eksik yazmışım.10 numaralı pozisyon için Hakim Ziyech gibi bir maestro istiyorum.

Umar direkt ilk 11 oynayacaksa diğer kanada Orkan profilinde teknik kapasitesi,oyun görüşü ve pas kalitesi iyi olan ayrıca koşu ve fizik kalitesi bakımından daha ileri seviyede olan çift yönlü bir oyuncu alınmalı.Umarı alacaksak diğer kanatta Leon Bailey kalitesinde bir oyuncu alınmalı.Umar konusunda söylediklerine katılıyorum ama dün bir arkadaş pas kalitesi düşük deyince biraz tedirgin oldum dolayısıyla diğer kanatta oynayan oyuncunun çok iyi olması lazım.

Bu oyuncuların etrafına çok kaliteli oyuncular alınacak
                      benim de söylediğim tam olarak bu zaten. umar osmanlıspor'dan trabzonspor'a geçtiğinde bir vites daha yükseltecek daha çok mücadele edecektir.keza ndiaye de öyle. umar'ın ayağı çok düzgün değil ama kafasını kaldırarak iyi tercihler yapıyor. koşuyu yaptığında da rakibin önüne geçiyor. bunlar takımın çimentosu olur, kritik oyuncular dışarıdan gelir. çimentoyu eksik bırakmak da büyük sorun oluyor.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        benim de söylediğim tam olarak bu zaten. umar osmanlıspor'dan trabzonspor'a geçtiğinde bir vites daha yükseltecek daha çok mücadele edecektir.keza ndiaye de öyle. umar'ın ayağı çok düzgün değil ama kafasını kaldırarak iyi tercihler yapıyor. koşuyu yaptığında da rakibin önüne geçiyor. bunlar takımın çimentosu olur, kritik oyuncular dışarıdan gelir. çimentoyu eksik bırakmak da büyük sorun oluyor.
                        Nikola Vukcevic-Badou Ndiaye ikilisi ortasahada iyi bir direnç oluşturulabilir.Bu ikilinin önünde sağ kanatta Aminu Umarı da ilk 11e yazsak geriye kaliteli bir 10 numara,sol kanat ve forvet transferi kalır.

Hücum hattıyla ilgili sürekli iddaalar var da defans için düşünülen isimlerle alakalı neredeyse hiç haber görmedim.Oyun Kurabilen,çabuk,pozisyon bilgisi ve markajı iyi olan iki stoper kesinlikle şart.Geriden oyun kurmakta zorlanıyoruz Simon Kjaer gibi soğukkanlı hareket eden gerektiğinde gerektiğinde isabetli uzun paslar çıkararak oyunu açan iki stopere ihtiyacımız var.

Yorum

Nikola Vukcevic-Badou Ndiaye ikilisi ortasahada iyi bir direnç oluşturulabilir.Bu ikilinin önünde sağ kanatta Aminu Umarı da ilk 11e yazsak geriye kaliteli bir 10 numara,sol kanat ve forvet transferi kalır.

Hücum hattıyla ilgili sürekli iddaalar var da defans için düşünülen isimlerle alakalı neredeyse hiç haber görmedim.Oyun Kurabilen,çabuk,pozisyon bilgisi ve markajı iyi olan iki stoper kesinlikle şart.Geriden oyun kurmakta zorlanıyoruz Simon Kjaer gibi soğukkanlı hareket eden gerektiğinde gerektiğinde isabetli uzun paslar çıkararak oyunu açan iki stopere ihtiyacımız var.
                          benim istediğim taktik taktik 4 4 2. önliberoyu garanti iki oyuncuyla kapatırım. oyun kurucuyu kullandığı ayağına göre kanatlardan birine koyarım. ndiaye çift forvet kanatlar olmak üzere her yerde oynayabilir. umar bu taktik için çok gerekli bir oyuncu değil ama forvet için çok iyi alternatif.

Yorum

• artık 4-4-2 günümüz futbolunu kaldıramıyor.orta saha kuvvetinden bölgeler arası kopmalar takımları yakıyor.4-1-1-3-1 futbolun en ideal taktiği şuan.5 yıl sonra farklı bir futbol anlayışı gelir ona geçilir.

Yorum

• İlk olarak orhanunal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              artık 4-4-2 günümüz futbolunu kaldıramıyor.orta saha kuvvetinden bölgeler arası kopmalar takımları yakıyor.4-1-1-3-1 futbolun en ideal taktiği şuan.5 yıl sonra farklı bir futbol anlayışı gelir ona geçilir.
                              a.madrid ve leicester takımlarını tavsiye ederim. futbolcu tipleri ve uyum daha önemli. ayrıca ligde şampiyon olmak için kazanman gereken bir çok maç var. gol gelmeyince çift forvete geçelim diye uğraşmaktansa çift forvet sistemine adam gibi çalışıp zaafları azaltmak daha doğru olur. zor maçlar için ufak değişiklikler yapılır.

Yorum

• Leicester Cityde 4-4-2 oynuyor.

Geride oynayan dörtlü çok az hata yapıyor ve birbirlerine uyumları mükemmel.

Ortasahada göbekte oynayan DrinkWater ve Kante ikilisi topu aldıklarında direkt rakip kaleye doğru gidebiliyorlar inanılmaz bir kondüsyona sahipler ve topla araları çok iyi.

Sol Kanatta oynayan Albrighton çok zeki bir oyuncu,teknik kapasitesi,dribblingleri,pasları ve ortaları çok iyi.Sağ Kanatta oynayan Mahrezi ise teknik,dribbling,güç,pas,şut ve oyun zekası dahil bütün özellikleri barındıran mükemmel bir oyuncu.

İleride çift forvet olarak oynayan Okazaki ve Vardy ikilisi inanılmaz hareketli,süratli ve pas organizasyonlarına katılabilen akıllı oyuncular olarak göze çarpıyorlar.

Leicester her açıdan komple bir takım süper ligde bu kalitede bir takıma gerek yok ama örnek olması açısından Leicesterla ilgili bu yazıyı yazmak istedim.

Yorum

Çalışıyor...
                                X