Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak aaahmet61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Tanju çolak net konuştu .Trabzonspor yabancı bir hocayla anlaştı diye.

Haluk YÜREKLİ â€@Haluk_Yurekli · 15 dk.15 dakika önce

Tanju Çolak: TS'nşn yeni hocası Fonseca oldu. İmzalar atıldı

Emre Vural ‏@emrevural061 3 Min.vor 3 Minuten
    Tanju Çolak: Trabzonspor'un yeni hocası Fonseca... Yönetimle görüştüm.. Bu bilgiyi yalanladı...

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• iyi olurdu aslında fonseca.

Yorum

• Fonseca ismi sistem ve yapılanma için uygunmudur??
        ÜNALKARAMANSPORLU..

"
        Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Tek hoca adayim var...Ersun YANAL..

Ersun a bugün hoca oldun desen elini sikmadan gideceklerin listesini eline verir..Macera aramaya gerek yok..

Yorum

• Fonseca iyidir ya, çok güzel olur. Zaten Ersun hariç kim gelirse gelsin mühim değil diye düşünüyordum. Fonseca ismi çok güzel oldu.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• Tanju Colak bence cok ciddiye alinacak birisi degil....

Ama keske gelse Fonseca, yaninda birde Ahmed Hassan ile Vukcevic'i getirse

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Tek hoca adayim var...Ersun YANAL..

Ersun a bugün hoca oldun desen elini sikmadan gideceklerin listesini eline verir..Macera aramaya gerek yok..
                ersun fblen flörte basladi yine
                ordan bir süpriz bekliyorum
                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ersun fblen flörte basladi yine
                  ordan bir süpriz bekliyorum
                  Bu kadar seyden sonra Aziz ile Ersun mu olmaz diyecegim ama bu ülkede hicbir sey sasirtmaz artik beni...Ama yine de zannetmiyorum..

Yorum

• fonseca'nın şuan oynattığı sistem benim daha önce çokça bahsettiğim şekilde 4 4 2. ama zor bu işler. üç sene bekleyeceksin ki takım tepe noktasına çıksın. hemen şampiyonluğu ersun sağlayabilir.

Yorum

• Yabancı olacaksa Lucescu olmalı. Başkası olmaz, tutmaz. Tutmaz çünkü taraftar Lucescu' dan başkasına sabretmez.
                      Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu kadar seyden sonra Aziz ile Ersun mu olmaz diyecegim ama bu ülkede hicbir sey sasirtmaz artik beni...Ama yine de zannetmiyorum..
                        bu dava namusumuzdur diyip davayi geri ceken insanlar icin bu hic bisey

yanlis anlasildik, paralel, cemaat, kumpas
                        tamamdir o is
                        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• en kral yabancı yıldız nani, ve v.persi alındı ama form tutamadılar hala. bizde sahaya bile çıkmazlar bu tip oyuncular. inşallah tamamen bitecek b yıldız işi.bizim için karanlık dönemlerdi, hiç uygun değildi klüp yapısına.

Yorum

• Konu dışı olacak ama Bursa' nın bugünkü mavi formasına bayıldım ya. Adamların renkleri yeşil-beyaz, mavinin ekmeğini yiyorlar. Biz sefaletteyiz. Adam gibi forma görmedik yıllardır.
                            Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• Luiz Adriano gelsin kombine alırım.

Yorum

• Tanju akp nin has adamı...dedikleri dogru olabilir

Gesendet von meinem SM-N9005 mit Tapatalk

Yorum

Çalışıyor...
                                X