Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Uefan men ve transfer yasagı gelecek diye haberler var nedir aslı astarı?

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
    Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kardeş zaten Mustafa ve Yusuf u savunan hiç kimsenin bu adamlar direkt oynar yerlerine adama gerek yok gibi bir düşüncesi olduğunu zannetmiyorum..

Ben Mustafa yı beğeniyorum ama 2 çok iyi stoper alınmasını istiyorum.Mustafa da çok iyi alternatif olur..Ama bu 2 stoperden biri vasat olursa Mustafa yine alır formayı..

Yusuf evet geliştiremedi kendisini ama takımda herkes oynuyorda sanki tek bu çocuk oynamıyor gibi sadece bu çocuğa yüklenmenin alemi nedir anlamak mümkün değil..Evet daha iyisi alınmalı o da kenarda 3-4 bölge için alternatif olarak durmalı..Ama şunu da yineliyorum..Bu çocuk iyi bir takımda devamlı ön tarafta oynasın..10 gol 6-7 asist yapar bunun da arkasındayım..
      mustafa aldığı paraya göre hakkını fazlasıyla veren bir isim ama bazen çok basit hata yapıyor bazende kurtarıyor. bence yerine iyisi alınmalı bende bu konuda aynı düşünüyorum

yusuf konusunda ise herkesin oynayıp oynamaması önemli değil ki hocam. senin görevin oynamak. sen gidip şu oynuyor bende oynamamalıyım dememeli. bastırmalı en azından. hangi maçtı hatırlamıyorum 70 den sonra mi ne girdi yürümüştü taraftar bayağı küfür etmiş heralde buna o maçta. yürümüştü yani ki o maçtada fena oynamamıştık galiba.

oynamasına oynar abi ama kaç tane kaçırır ? kaç topu şahsi oynar kendisine oynar topu yer orası ayrı. ben bjk maçındaki 3 e 1 pozisyondaki cardozo neysede muhammetin bomboş olup pas atmamasından dolayı ve o saçmaca hareketi yapıp topu nerdeye staddan dışarı çıkarttıktan sonra ümidi kestim abi.

haa ama başka takımada giderse volkan şen gibi olabilir olamaz değil
      Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
      çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.

Yorum

• İlk olarak ToyerSefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Dünyada topçu kalmıştır mutlaka ama uygun bir fiyatla ligimizde tutunmuş, dahası başarılı olmuş isimlerin alınmasında neden sakınca görüyorsunki? Yatabare, Waris, Marin gibi soru işaretleri ile alınıp ligde tutunamayan futbolculardansa kendini ıspat etmiş bu isimleri almak hayli akıllıca bana göre. Şampiyon kadronun iskeleti tabi ki anadoludan kuırulsun demiyorum ama bu isimlerin en kötü kulübede oturması bile önemli bir olay olur. Visca ve Umar'ın olduğu bir takımda sağ kanada ihtiyaç olmaz mesela. Dönüşümlü oynarlar. Güray ve Eren solbeki halleder. Ndiaye ofansif anlamda çok önemli katkılar sağlar. Bunların yanına da dışardan üç beş isim eklenirse harika olur.
        İşte tamda bu yüzden kaybediyoruz. Aynı mevkiye 2 vasat üstü adam alıp, bunlar burayı halleder diye diye hepsi çöp oldu. 2 şer milyondan 2 oyuncu alacağına, 4 milyondan 1 oyuncu al ama o mevkiyi doldursun. Acaba dedirtmesin. Yedeğine de alt yapıdan genç al. Sakatlık olunca genç belki idare edemez ama aldığın oyuncu hem hakkını verir, hemde sonraki sezonun iskeletine 1 oyuncu daha eklemiş olursun.

Yani demem o ki; Umar-Ndiaye-Visca üçlüsünün hepsini alacağına, içlerinden en iyisini al. Scout ekibin ne işe yarıyor ? Yapsın analizlerini.

2 yılda 11 iyi oyuncu bulmak bu kadar mı zor ?
        En son kyodou tarafından düzenlendi; 26.03.2016, 17:10.
        Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          İşte tamda bu yüzden kaybediyoruz. Aynı mevkiye 2 vasat üstü adam alıp, bunlar burayı halleder diye diye hepsi çöp oldu. 2 şer milyondan 2 oyuncu alacağına, 4 milyondan 1 oyuncu al ama o mevkiyi doldursun. Acaba dedirtmesin. Yedeğine de alt yapıdan genç al. Sakatlık olunca genç belki idare edemez ama aldığın oyuncu hem hakkını verir, hemde sonraki sezonun iskeletine 1 oyuncu daha eklemiş olursun.

Yani demem o ki; Umar-Ndiaye-Visca üçlüsünün hepsini alacağına, içlerinden en iyisini al. Scout ekibin ne işe yarıyor ? Yapsın analizlerini.

2 yılda 11 iyi oyuncu bulmak bu kadar mı zor ?
          Sen de bilirsin ki şampiyonluk yolu zor bir yoldur. Her mevkiye adam gibi bir tane futbolcu olsun dersin, sakatlanırsa tökezlersin. O mevkiyi genç çocuğa teslim edersen kaldıramaz, aksar. Şampiyonluk yolunda yara alırsın. Şampiyon olduğumuz sene Egemen'in sakatlığı bizi mahvetmişti. Şikecilerin beklerine ve kanatlarına bak. İkişer ikişer koleksiyon yaptı adamlar. Biri gitse diğeri sırıtmıyor. Ayrıca bu futbolcuları bugüne kadar cahilin aldığı futbolculara karıştırmamak gerek.
          Bu arada ben üçü de mutlaka alınsın demiyorum. Bu isimlerin hepsine sıcak bakıyorum.
          Onur Recep Kıvrak

Yorum

• GELENLER

E.Mammana = 5 Milyon
            F.Erazo = 2.5 Milyon
            Eren Albayrak =500 Bin Euro
            Walace = 5 Milyon
            Ndiaye+Umar = Uğur+Sefa+2 Milyon
            Visca = Yusuf+1 Milyon
            Hakim Ziyech = 10 Milyon
            Vincent Janssen = 8 Milyon
            Kenan Karaman = 1 Milyon

Toplam = 35 milyon Euro

GİDENLER

DOUGLAS = 2 Milyon
            ÖZER = 750 Bin Euro
            MUSA = 250 Bin Euro
            YUMLU = 750 Bin Euro
            ERKAN = 750 Bin Euro
            CARDOZO = 5.5 Milyon
            YATABARE = 2.5 Milyon
            NDOYE = 2.5 Milyon
            SALİH = Kiralıktan Geri Döndü.
            MARİN = Kiralıktan Geri Döndü.
            UĞUR+SEFA = Takas
            YUSUF = Takas
            BOSİNGWA = Antrenör Olacak.
            FATİH = Sözleşmesi bitiyor.

Toplam = 15 milyon Euro

-------------------------------------ONUR------------------------------------

CAVANDA--------------MAMMANA-------------ERAZO-------------------EREN

--------------------NDİAYE----------------WALACE----------------------

UMAR---------------------------ZİYECH----------------------------VİSCA

--------------------------------JANSSEN--------------------------------

Not : Kalecisi,Stoperleri,Önliberosu,10 numarası ve forveti iyi olan bir takım şampiyonluk yolunda büyük avantaj sağlar.Takımın tamamını ortalama seviye oyunculardan kurarsan Osmanlıspora dönersin takımda mutlaka 3-4 tane fark yaratacak üst seviye oyuncu olması şart.Yukarıda yazdığım Ziyech ve Janssen büyük bir takıma giderlerse farklı oyunculara bakılmalı ama ne olursa olsun 10 numaramız ve forvetimiz üst seviye olmalı.
            En son gökhants1966 tarafından düzenlendi; 26.03.2016, 17:19.

Yorum

• İlk olarak ToyerSefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sen de bilirsin ki şampiyonluk yolu zor bir yoldur. Her mevkiye adam gibi bir tane futbolcu olsun dersin, sakatlanırsa tökezlersin. O mevkiyi genç çocuğa teslim edersen kaldıramaz, aksar. Şampiyonluk yolunda yara alırsın. Şampiyon olduğumuz sene Egemen'in sakatlığı bizi mahvetmişti. Şikecilerin beklerine ve kanatlarına bak. İkişer ikişer koleksiyon yaptı adamlar. Biri gitse diğeri sırıtmıyor. Ayrıca bu futbolcuları bugüne kadar cahilin aldığı futbolculara karıştırmamak gerek.
              Iyi de ben bunların cevabını üstünkörü verdim zaten. Seneye geçiş dönemi olacak. Şampiyonluk sonraki sene yada senelerde. Şuan mevcut kadroda şampiyonluk kadrosuna koyabileceğin max 2-3 oyuncu var. Kalan 8-9 oyuncuyu tek sezondan bulman mümkün değil. O yüzden diyorumki az ama garanti adamlar alıp sonraki sezon öncesinde iskelet kadroyu 6-7 ye çıkarabilelim.

Bunlar burayı idare eder mantığıyla her mevkiye alacağın ikişer oyuncunun en iyi ihtimalle yarısı çöpe gidecek. Ama 7 mevkiye nokta atışı yaparsan 5-6 sı tutar.
              Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• Constant ve belkalem alacaklari icin fifaya gidicekmis dogru mu bu haber doğru ise yandigimizin resmidir

Yorum

• İlk olarak Dip.Ing.Mag. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Uefan men ve transfer yasagı gelecek diye haberler var nedir aslı astarı?

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk

Bu tür haberleri içimizdeki hainler yapıyor çıkartıyor malesef. kulubun isim hakkı için iki üç firmayla masada sıkı pazarlık halinde usta. uefadan ceza olma olasılığının dillendirilmesi sürekli gündem yapılması bu pazarlıkta elimizi zayıflatıyor istediğimiz yüksek rakamlara anlaşma yapabilmemiz için. sizce şampiyonluk hedefiyle hesabını kitabını yapan usta haberlerdeki çıkan komik rakamlar için kulubun gelecegini ipotek altına sokarmı ?

Yorum

• marc janko

bizde 30 maç oynadı 4 gol. bizden gittikten sonra sidney'de 23 maç 16 gol ordan basel'e geçti 31 maç 20 gol lig,şl ve uefa toplamında. milli takımda 9 maç 7 gol.. nerden geldi aklımada baktım şuan milli maçta gol atınca bi bakayım dedim. iyi veya kötü oyuncu bende orda değilim..

yani ne alırsan al senin organizasyonun 5 para etmezse getirdiğin oyuncuda çöp olur gider. transferden önce yapılanmayı bitirmemiz lazım iç dinamikleri sağlam temele kurarsan vasat oyuncuyu bile şiir gibi oynatırsın yani oyuncu alırken takım kurmak için alırsan başarı olur yoksa habu iyi topçu deyip sisteminle uyumsuz adam alırsan ziyan..
                    sadece aşk bizimkisi

Yorum

• renktaslar bir arkadas umarla anlastik yazdi kayboldu yalanmiydi ??
                      BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• Ts Kulis gelecek sezon mevcut kadrodan 8 oyuncu kalacak demiş.

Onur
                        Güray
                        Muhammet
                        Aytaç ( Ersun effect)
                        Yumlu (O bir efsane, gönderilmesi teklif dahi edilemez)
                        Okay ( Kalır ama niye kalır kimse bilmiyor)
                        Ekici

bunlar dışında 8. oyuncu kim olur bilmiyorum, Yusuf/Aykut/Özer/Erkan vs.

En az bi 10 transfer olacak gibi. Ersun zaten geçen sene 8 transfer istemişti, Onur ve Güray/Eren Albayrak dışında ilk 11in hepsi baştan dizilecek gibi. Ki olması gereken de bu zaten.

Bi tane 10 numara ya da forvet mevkisine yıldız oyuncu da gelir, o da cepte.

Ndiaye ve Eren de garanti gibi.

Şahsen stoperde Djilobodji'yi kiralayıp Aissa Mandi'yi alabiliriz, Hem Reims'in küme düşme ihtimali var, hem de sözleşmesi son senesine giriyor. Bence Stoper mevkisinde en optimum çözüm bu olur.

Kanatlarda Fabian Castillo biraz görece tuzlu olabilir ama takımda en çok görmek istediğim oyunculardan biri.

Gerisi allah kerim, bekleyelim görelim.

Dzeko'yu da atın fava bekleyin (duyum değildir)

Yorum

• İlk olarak zaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          renktaslar bir arkadas umarla anlastik yazdi kayboldu yalanmiydi ??
                          Ya kardes bosver Umar i bize yaramaz.Umar birincisi kontratak futbolcusu,ikinci sözlesmesi devam ediyor,ücüncüsü bana göre yasi 21 degil 30 a yaklasmis gibi gözüküyor!Biz Trabzonspor uz bize karsi oynayan hicbir takim bos alan birakmaz.

Yorum

• Orada Burada herhangi bir yerde şu ana kadar transfer ettiğimiz isimler ;

Edin Visca
                            Ndiaye
                            Aminu Umar
                            Ömer Bayram
                            Eren Albayrak
                            ~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
                            ~ Twitter : @emrhan61

Yorum

• Her kim hangi mevkiye gelirse gelsin ama gelecek 10 Numara tamamen tartışılmayacak bir isim olmalı.
                              ~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
                              ~ Twitter : @emrhan61

Yorum

• Avusturya-Arnavutluk macinda 16 Kulübün maci izleyen Scout ekibi var.

Hamburg, Ingolstadt, Stuttgart, Freiburg, 1860 Münih, Southampton, Stoke City, West Ham, Queens Park Rangers, Reading, Bursaspor, Shaktar Donetsk, Anderlecht, Atalanta ve TRABZONSPOR.

Sky Sports Avusturya
                                ...TRABZONSPOR...
                                "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

Çalışıyor...
                                X