Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Deniz Yılmaz bugun 2 gol attı 6 maç 6 gol

Yorum

• İlk olarak slmn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Caner'i zaten sattık bir daha mı satacağız
      Bin bes yüz tane topcu olursa sasirmak normal O zaman parayla alalim ben 2 ye fitim Rodellega ya..

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Renktaş ben de bu çok iyi 3 lü nün, 2 stoper ve ön libero değil de,
        2 orta saha ve 10 numara olmalı diye düşünüyorum (selçuk-Colman-Jaja)
        sonrasında skorer ve çok koşan kanatlar,
        sonra stoperler,benim sıralamam böyle.
        valla üstadım bakış açımız farklı galiba. o basettiğimiz 3lü nün iki oyuncusu selçuk ve colman gerideki egemen ve glowacki savunmasının gücüyle iş yaptılar çoğu zaman. bir çok pozisyon hatırlarım bu ikilin (egemen-glowacki) ekstra savunma becerisi gösterip atak savuşturduğunu. bugüne bakarsak fb nin stoper ve m.topal katkısı olmasa o 1-0 biten maçları olmaz. bjk 2. yarıda kötü başladı, çünkü iki stoperini de kaybetti. benim inancım bu yönde, merkezini kuvvetli tutacaksın. elbette ön alanda meziyetli topçun olacak ama geride sıkıntın büyükse iş yapman imkansız bence ki büyük klüpler ofansif oynamak zorunda olduğundan savunma oyuncularının kabiliyeti genelde hayati oluyor. lige başlarken kuvvetli savunma ile başlamak her zaman daha iyidir.
        Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
        my name is onur....
        Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

• İlk olarak gökhants1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          İshak Doğan hazırlık maçında oynadı hazırlık maçında istediğin her oyuncuyu oynatabilirsin bu bir kıstas değildir benim kastım banko yani sürekli oynaması.Erenin milli takımda sürekli oynayabilecek bir oyuncu olduğunu düşünüyorum.

Yabancı birsolbek almayacaksak Güray ve Ereni değişmeli olarak kullanabiliriz.Yabancı bir oyuncu alacaksak yedeğinin kim olacağına karar verebilmek için Güray ve Ereni sezon sonuna kadar takip etmemiz gerektiğini düşünüyorum.
          Katılıyorum. Gelecek sezon İshak DOĞAN ve Musa NİZAM`ın da ayrılacağını düşünürsek Eren`in gelmesi iyi olur...

Yorum

• Mertcan şu an Urfa'da ilk 11'de. Fırsatı olan varsa izlesin.
            Mustafa Yumlu.

Yorum

• Sezer Özkan ‏@Sezerozkan6161 1 Std.Vor 1 Stunde
              Hakim Zyech Almanyaya,Tonny Vilhena Valencia'ya gidecek.

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• ..visca.....ndiaye.....umar
                ............rodallega

iş yapar.en kötü bu kadro olması lazım.

Yorum

• İlk olarak murmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sezer Özkan ‏@Sezerozkan6161 1 Std.Vor 1 Stunde

bunlar bide wallace bize gelseler bol kalsiyumlu iskeletimiz olurdu

ama bu menajer bozuntusuna güvenmiyorum.başakanın açıklamasında ne kadar garip bi kişiliği olduğu ortaya çıkmıştı.

Yorum

• İlk olarak murmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sezer Özkan ‏@Sezerozkan6161 1 Std.Vor 1 Stunde
                    2 side yalan haber ziyech maliyeti 15 milyon euro vilhena yı cok takım istiyor 20 yasında hollanda milli adam hayal ürünü ikiside.

Yorum

• misal walace, vukcevic, hakim ziyech, visca, umar, rodallega, ndiaye . kötü mü? bence bu da çok zor.

Yorum

• İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        2 side yalan haber ziyech maliyeti 15 milyon euro vilhena yı cok takım istiyor 20 yasında hollanda milli adam hayal ürünü ikiside.
                        anında yalanlıyorsun da bize dememiş zaten.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          misal walace, vukcevic, hakim ziyech, visca, umar, rodallega, ndiaye . kötü mü? bence bu da çok zor.
                          ziyech gelmez digerlerinin olabilitesi var.

Yorum

ziyech gelmez digerlerinin olabilitesi var.
                            o da çilek. böyle dirençli oyuncuların arasına bir tane yıldız on numara gider. özellikle güçlü milli takımların u millileri taranırsa çok isim bulunur.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              o da çilek. böyle dirençli oyuncuların arasına bir tane yıldız on numara gider. özellikle güçlü milli takımların u millileri taranırsa çok isim bulunur.
                              keske yanılsam ama gücümüz yok okadar o yasta o yetenekte birisinin gelmesi cok zor.

Yorum

keske yanılsam ama gücümüz yok okadar o yasta o yetenekte birisinin gelmesi cok zor.
                                katılıyorum ama 5 sene içinde o seviyeye getirecek bizi usta inşallah.sadece destek ve iyi atmosfer gerekiyor.

Yorum

Yükleniyor...
                                X