Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Deniz Yılmaz Sivas'ı kümeye yolladı

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Deniz Yılmaz Sivas'ı kümeye yolladı
      İnşallah,
      seviyorum ben bu Denizi,işi gücü hep rast gider inşallah,gönlüm ve dualarım onunla.
      Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ama o gol de rakip savunmaya çarpıp içeri girdi.
        Seni mi kıracağım 5 olsun
        "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Deniz Yılmaz; bu taraftar seni hiç unutmayacak, sivas'a hançeri sokup çevirdin resmen.
          10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• İlk olarak yattarahayranı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Deniz Yılmaz yine attı 6 maç 5 gol
            demek ki trabzonspor formasi bazi futbolculara bi beden buyuk geliyo

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• 2 stoper ve önlerindeki önliberon "iyi" olacak. bu "iyi" baya bi iyi olacak. o nedenle bu bölgeye yapılacak transferde ilk kriter yaş değil yeterlilik ve istikrar olmalı. cavanda sıkıntılı bi oyuncu bence bu nedenle 2 de bek oyuncusu bulmalısın. tepeye oynayacağını iddia eden takımın santraforları üst düzey olmalı etti sana 6,5. gerisi için bişey diyemem ama bu 6,5 transfer olmazsa ligi belki 4. bitiririz ama sonrası için umut olmaz. bakıp göreceğiz!
              Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
              my name is onur....
              Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

• İlk olarak kalavara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                2 stoper ve önlerindeki önliberon "iyi" olacak. bu "iyi" baya bi iyi olacak. o nedenle bu bölgeye yapılacak transferde ilk kriter yaş değil yeterlilik ve istikrar olmalı. cavanda sıkıntılı bi oyuncu bence bu nedenle 2 de bek oyuncusu bulmalısın. tepeye oynayacağını iddia eden takımın santraforları üst düzey olmalı etti sana 6,5. gerisi için bişey diyemem ama bu 6,5 transfer olmazsa ligi belki 4. bitiririz ama sonrası için umut olmaz. bakıp göreceğiz!
                Renktaş ben de bu çok iyi 3 lü nün, 2 stoper ve ön libero değil de,
                2 orta saha ve 10 numara olmalı diye düşünüyorum (selçuk-Colman-Jaja)
                sonrasında skorer ve çok koşan kanatlar,
                sonra stoperler,benim sıralamam böyle.
                Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Onu bunu bilmem de şu Hamza Hamzaoğlu'nu biz almalıydık ...

Yorum

• Ben her şeyin başı hoca ve sistem diyorum. Elimizdeki şuanki kadro şenol güneşin elinde olsa şuan en kötü konyanın durumunda ve yerinde olurduk idaa ediyorum. Hoca Hoca hoca diyorum. Sonra sistem TS kendine özgü bir sistem oluşturmalı oyun yapısından transfer döngüsüne kadar. Düşünün Atletiko Madrid her yıl en iyi adamlarını yolluyor ama hep şampiyonluk yarışı içinde keza Dortmund, Braga, bla bla bla. Oyuncuların önemi yok zira kaliteli, potansiyelli, vb vb oyuncular şehri sürekli basamak olarak kullandılar ve öyle olmaya devam edecek. Bu nedenle oyuncuya bağlı oyun yapısı bize 4 geri 1 ileri götürür son 10 yılda olduğu gibi ama sisteme bağlı oyun yapısı oyuncuya mecbur bırakmaz, hem geliştirip satarak da Klübü maddi anlamda da güçlendirir.

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Renktaş ben de bu çok iyi 3 lü nün, 2 stoper ve ön libero değil de,
                      2 orta saha ve 10 numara olmalı diye düşünüyorum (selçuk-Colman-Jaja)
                      sonrasında skorer ve çok koşan kanatlar,
                      sonra stoperler,benim sıralamam böyle.
                      Aynen. Transferlerimizi kesinlikle ön alana yapmalıyız. Ortasaha, kanatlar ve forvet hattına. Takımı geriden doğru kurmak bizde psikoloji haline gelmiş. Trabzonspor önce hücumu düşünmeli, sonra savunmayı. Bu psikoloji ruhumuza işlemeli.

Yorum

• Aynen Serdarım,aynen,
                        o sıralamadan vaz geçtim,yada unuttum diyelim,değiştiriyorum
                        sıralamanın başına sistemi olan,ideali olan,tatlı sert bir hoca koyuyorum,
                        inandığı,onu başarıya götürecek 2-3 milyon euro maliyetli futbolcular tanıyanından.
                        En son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 03.04.2016, 16:49.

Yorum

• Şimdi herkes sistem taraftarı ama sistem nedir? Sisteme nasıl bir misyon yüklemeliyiz? Sistem için ne yapmalıyız? Sistemin temeli neye dayanmalı? Hangi sistemi benimsemeliyiz? Bundan önceki oyuncularımızın buraya katkısı ne derecede olabilir ya da olmalı? Mourinho'nun otobüsü mü, Guardiola'nın tikitakası mı veya Rinus Michels'in total futbolu mu? Yoksa biz kendi özgün sistemimizi mi kurmalıyız?

Bazı şeyleri istiyoruz ama içerisini doldurmamız biraz zaman alacak galiba.

Eğer başarıya gitmek istiyorsak ligin son gününde hocamızın belli olması lazımki hem transfer hem de kadro uyumu açısından temeli sağlam atabilmeliyiz. Gelecek hoca öyle biri olmalıki her dediği oyuncuyu maksimum derecede takıma kazandırmalı ve Avrupa'nın kiralama modeli ile geleceğe de yatırımlar yapmalıyız.

Kadroda bulunup satılacak oyunculardan geri kalanların bu ortama ve disipline uyum sürecinin minimize edilmesi konusunda çalışmalıyız.

İşimiz hem kolay hem zor. Planlı bir şekilde gidersek zoru kolaya çevirebiliriz.

Hocanın arkasında durulacak her ortam sağlanmalı.
                          Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                          Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• deniz'in performansı olumlu olur belki bizim için. eldeki oyuncuları elden çıkartabiliriz.deniz zaten çalışkan bir oyuncu bize yetmez ama bursaspor'da tutunması önemlidir. bursaspor'a hoca ve yönetim değiştikten, ortam iyileştikten sonra gitti.olumlu bir atmosfer vardı. takım olmak için önemli bunlar.o zaman deniz'den de performans alıyorsun.

Yorum

• herşeyden önce 15 adam gönder, 15 yeni adam al yanlışına yine düşmemeliyiz. kulübeye takviyeye felan hiç gerek yok. direk katkı sağlayacak, 7-8 tane nokta atışı. scout ekibinden umarım gerçek anlamda faydalanılır da bu transferlerde yüksek isabet sağlarız.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                deniz'in performansı olumlu olur belki bizim için. eldeki oyuncuları elden çıkartabiliriz.deniz zaten çalışkan bir oyuncu bize yetmez ama bursaspor'da tutunması önemlidir. bursaspor'a hoca ve yönetim değiştikten, ortam iyileştikten sonra gitti.olumlu bir atmosfer vardı. takım olmak için önemli bunlar.o zaman deniz'den de performans alıyorsun.
                                Bence hiçbir faydası olmaz. Denizi Çin ligine göndermedik sonuçta. Anadolu takımları kadromuzda kim çöp kim değil gayet farkındalar. Deniz hala topçu değil. "Hamzaoğlu + Bal = Deniz' in Bursa çıkışı" diyelim.
                                Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

Çalışıyor...
                                X