Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Magath gelmeli ve kendi Kadrosunu kurmali . Batariz diyenler var , bu Takimdan 20 kisi gidip 12-15 oyuncu gelmezse asil ozaman batariz .

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bir yandan sert olsun, ruhsuzları yola getirsin diyorum, diğer taraftan bu ruhsuzların yediği 9. hoca olur diye korkuyorum.
      Hoca yiyecek karakterdeki topçuların yönetim tarafından gönderileceğini düşünüyorum,en geç orta vadede..Çünkü şu anki ismi çıkan oyuncular hoca yumuşak olsa da sert olsa da kelle alacak niyetteki topçular.Ben isterim ki oyuncu-topçu arası bir otorite olsun ama kopuk da olmasınlar,scout ekibi ve yönetime çok büyük sorumluluk düşüyor bu konuda. Magath gelse tel tel dökülen topçular,yanda mağlupken eller cepte oyuncu değiştirmeyen bir hoca görmeyeceğimize eminim.

Yorum

• İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Felix Magath ismi geçiyorsa gerçekten, baştan söyleyeyim, bu yönetim değil 50.senenin ilk sezonunu, bu yılın aralık ayını zor görür. Vahid (2) filmini izleyeceğimiz kesin.
        Kimin gelmesini istiyoruz peki?

Yorum

• - Emre AKBABA, Emrah BAŞSAN - AntalyaSpor

- Serdar AZİZ, Emre TAŞDEMİR - BursaSpor

- Orkan ÇINAR - GaziantepSpor

- Ahmet Yılmaz ÇALIK, İrfan Can KAHVECİ - Gençlerbirliği

- Eren DERDİYOK - KasımpaşaSpor

- Oğulcan ÇAĞLAYAN - Kayseri ErciyesSpor (Küme Düştü)

- Ömer Ali ŞAHİNER - KonyaSpor

- Eren ALBAYRAK - RizeSpor

+ Uğur DEMİROK (Geri Dönmeli)

Bu isimleri beğenmeyenler var. 1461 Trabzon`un ligdeki durumu belli. Bu adamlar ligi tanıyan adamlar. Kadroyu tamamen yabancılardan kuracaksak eyvallah Yedek kulübesi için bile fazla iyi çoğu. Yedekte ya da ilk 11`de Douglas, Aykut, Mustafa, Musa, Salih, Aytaç, Fatih, Özer, Yusuf, Erkan, Sefa gibiler mi olsun istersiniz bunlar mı ? Yazdıklarımın hepsi genç Eren D. hariç.

Bir de Serdar ya Kara Kargalarda ya da ŞB`de. Bize gelmez zaten. Eren D. da ŞB ile anlaştığı söylentileri var. Eren A. için de 8JK diyorlar. Bakacağız göreceğiz...

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Serdar Aziz'in neresini beğeniyorsunuz anlamıyorum. Aykut'un sakalsız hali. Tam bir 1980 model takoz stoper. Ne zaman ne yapacağı belli değil.
            Serdar Aziz Aykut ile Yumlu'yu üst üste koyar.
            BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• Yerli futbolcular bitirir magathi cok disiplinli bir hoca inanilmaz agir idmanlar yaptiriyor türk futbolculari buna gelmez

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Yorum

• Bu arada Salim MANAV aşağıdaki tweeti atmış. Sallama ihtimali var mı ?

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Serdar Aziz Aykut ile Yumlu'yu üst üste koyar.
                  Yumlu bile daha iyi bence. Hele para verip almak tan enayilik olur

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                  Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Magath için önümüzde bir Vahid Hoca örneği mevcut diyorum. Vahid Hoca'yı zamanında anlayamadık. Buda aynı senaryo olabilir.

Lâkin arada da çok ama çok büyük bir fark var. Birinde Başkan İHO iken şu anda başkan Usta. Tutarsa bu yüzden tutar. Fakat ben yine de olumlu bakmıyorum Magath ismine ... Zaten paramız yok.
                    9 # Osvaldo'

Yorum

• Taktiğini şurasını burasını geçtim Magath sırf bizim miskinlere eziyet etsin yeterlidir benim için.

Yorum

• Uğur demirok bence gelmesi istenilen serdardan da, elimizdeki stoper bozması mustafa ve aykuttanda daha kaliteli bir defans oyuncusu. Ceza sahasında Abuk sabuk kendini bilmez müdahalelerde bulunmuyor aykut gibi ve mustafa gibi cok top sektirmiyor... Gelmesi gereken adam bence, akakpo ile yan yana oynar rahat bir şekilde... Bizde Acilen adam eksilte bilen kanat oyuncuları lazım hemde iki adet, böyle kanatlar olursa suanki cardozo 20 gol civarı rahat atar diye düşünüyorum (tabiki gitmezse ) n doye ve yatabareninde acilen gönderilmesi gerektiğini düşünüyorum. Adamlar patlama yapacak yaş ortalamasını coktan geçmişler ve iç dinamizm leri bitmiş. Bunlar sadece suanda bize maddi külfet olusturur...

Sol beke holebas diyeceğim ancak maliyeti yüksek olabilir bize göre. Forvet hattı biraz daha hızlı ve dinamik olmalı, savunma arasında kaybolmamalı. Su uzun santrafor sevdamızdanda vazgeçmeliyiz.

Yorum

• İlk olarak ADANALI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          - Emre AKBABA, Emrah BAŞSAN - AntalyaSpor

- Serdar AZİZ, Emre TAŞDEMİR - BursaSpor

- Orkan ÇINAR - GaziantepSpor

- Ahmet Yılmaz ÇALIK, İrfan Can KAHVECİ - Gençlerbirliği

- Eren DERDİYOK - KasımpaşaSpor

- Oğulcan ÇAĞLAYAN - Kayseri ErciyesSpor (Küme Düştü)

- Ömer Ali ŞAHİNER - KonyaSpor

- Eren ALBAYRAK - RizeSpor

+ Uğur DEMİROK (Geri Dönmeli)

Bu isimleri beğenmeyenler var. 1461 Trabzon`un ligdeki durumu belli. Bu adamlar ligi tanıyan adamlar. Kadroyu tamamen yabancılardan kuracaksak eyvallah Yedek kulübesi için bile fazla iyi çoğu. Yedekte ya da ilk 11`de Douglas, Aykut, Mustafa, Musa, Salih, Aytaç, Fatih, Özer, Yusuf, Erkan, Sefa gibiler mi olsun istersiniz bunlar mı ? Yazdıklarımın hepsi genç Eren D. hariç.

Bir de Serdar ya Kara Kargalarda ya da ŞB`de. Bize gelmez zaten. Eren D. da ŞB ile anlaştığı söylentileri var. Eren A. için de 8JK diyorlar. Bakacağız göreceğiz...
                          Bir üç sene de bunlara sövelim istyorsun sanırım
                          trabzonspor

Yorum

• İlk olarak hanzale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bir üç sene de bunlara sövelim istyorsun sanırım
                            Hayır ben sadece ligdeki alınabilecek en iyi oyuncuları yazdım. Zaten çoğunu alamayacağız strese girmeye gerek yok...
                            En son ADANALI tarafından düzenlendi; 02.05.2016, 20:08.

Yorum

• Olumsuz bakmıyorum. Şehirde, kameralar karşısında bize Vahid gibi artislik yapmayacaksa, saçma sapan sözlerle sülalesini irdeletmeyecekse ve futbola konsantre olmamızı sağlayacaksa, şehri sevip bizle kaynaşacaksa, adam gibi kadro kuracaksa, önemli bağlantıları varsa ekibine ve kendine güveniyorsa gelsin başlasın.

Yok eğer;

Oranız böyle buranız böyle, ben şunu istedim şu geldi, oyuncu topa vurmadı top kaleye girmedi, bütçeniz az param az, şehriniz küçük, ben beğenmedim burayı memleketimi özledim, İstanbullular varken biz ligde bir cacık yapamayız diye tatava yapacaksa gelmesin... Başta oturup şunları konuşsunlar, sonra bizi delirtmesinler...
                              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Malatyaspor maçta 2 dk boyunca Trabzon diye bağırdı...

Yorum

Çalışıyor...
                                X