Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gerçi tüm takım kötüydü, ağır bir yenilgi aldılar ama Ziyech pek varlık gösteremedi Ajax karşısında.
    Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
    Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• O değil Leicester şampiyonluğa gidiyor...Solbeki Fuchs burda konuşulmuş,tartışılmıştı. Buradaki bağzı çok bilmiş arkadaşlar yerden yere vuruyordu adamı )
      Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• İlk olarak Mert Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        O değil Leicester şampiyonluğa gidiyor...Solbeki Fuchs burda konuşulmuş,tartışılmıştı. Buradaki bağzı çok bilmiş arkadaşlar yerden yere vuruyordu adamı )
        halen ayni düsünüyorum
        calede bizde 2011 de fazla siritmamisti.
        bizden sonrasi?

takir takir isleyen bir makinede oynamak baska

fuchs bizde o savunma zafiyetlerinlen sac bas yoldururdu
        schalkede oldugu gibi
        forumlarinda okuyabilirsin
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Besnik Hasi'nin menajeri aynı zamanda Bourceanu'nun da haklarına sahip.
          Şu durumda iyi tercih olur ; Andarlecht ile geçen sene şampiyon olamadı ve bu sene de Brugge ve Gent karşısında favori değiller. Transferi mümkün gibi duruyor.
          Devlerin mezarı, Avni Aker Stadı

Yorum

• Trabzon kümeye diye bağırıyor sikebahceliler ulan Köpekler gibi havlarsiniz işte böyle..
            S.V.A.K.O
            FATİH TEKKE

Yorum

• Normalde TSL'den futbolcu almaya acayip karşıyım ama bedava olacaksa bu iki oyuncuya hayır demem. Tabii daha iyi alternatiflerle görüşülmüyorsa

atif Chahechouhe------- Dzsudzsák
              En son serdaracıl tarafından düzenlendi; 01.05.2016, 20:01.

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                normalde tsl'den futbolcu almaya acayip karşıyım ama bedava olacaksa bu iki oyuncuya hayır demem

atif chahechouhe------- dzsudzsák

aatifa kimse yok demez bügün atigi golü bile kendisi yaratmis resmen aatif usta oyuncu yalan degil
                BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• İlk olarak burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  besnik hasi'nin menajeri aynı zamanda bourceanu'nun da haklarına sahip.
                  yarina büyükaydin yalanlar piyasada kaliteli her oyuncuyu yalanladi hocalarida yalanlar

sonunda canli yayinda ben yönetici degilim trabzonsporla aLALAkam yok diyecek diye korkuyorum sayin büyükaydinin
                  BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• Yavru şikecilerin vedası güzel oldu. Yalnız diğer yavru şikecilere biz can verdik. Bak yine aklıma geldi deli olcam ya.

Yorum

• Aatif CHAHECHOUHE, Başakşehir, Kasımpaşa ya da BursaSpor`un yolunu tutar... Zaten Hamza Hoca ĞS`den ayrılmasaydı aldıracaktı takıma.

Yorum

• İlk olarak ADANALI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Aatif CHAHECHOUHE, Başakşehir, Kasımpaşa ya da BursaSpor`un yolunu tutar... Zaten Hamza Hoca ĞS`den ayrılmasaydı aldıracaktı takıma.
                        tabiki gider bizim yönetim etik olmaz önce rakiplerimiz baksin anlasma olmuyorsa belki bedavaya biz aliriz mantigi vardir trabzonsporun yöneticilerinde yillarca kim gelirse gelsin yönetim baskan bu konularda herzaman ayni kafadan olur nedense
                        BiZe HeR yEr TrAbZoN

Yorum

• bize ruh transfer edebiliyor muyz?
                          Yok, öyle umutları yitirip, karanlıklara savrulmak;
                          Unutma aynı gökyüzü altında,bir direniştir yaşamak..
                          Nazım Hikmet

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Emre İskender tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bize ruh transfer edebiliyor muyz?
                            ruh gelir ben hoca olaydim takimi sezon basinda Luna park gibi bir yere getirirdim

marko marinin buna cok ihtiyaci oldugunu düsünüyorum
                            BiZe HeR yEr TrAbZoN

Yorum

• İlk olarak ADANALI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Aatif CHAHECHOUHE, Başakşehir, Kasımpaşa ya da BursaSpor`un yolunu tutar... Zaten Hamza Hoca ĞS`den ayrılmasaydı aldıracaktı takıma.
                              alırız bize mallaşır.

Yorum

• takımın çakılı 11î belli olmalı. buna göre transfer yapılmalı. hazırlık sürece buna göre sürdürülmeli. 11 olande yedek olanda ne olduğunu bilmeli

Yorum

Çalışıyor...
                                X