Gerçi tüm takım kötüydü, ağır bir yenilgi aldılar ama Ziyech pek varlık gösteremedi Ajax karşısında.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 11 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
İlk olarak Mert Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO değil Leicester şampiyonluğa gidiyor...Solbeki Fuchs burda konuşulmuş,tartışılmıştı. Buradaki bağzı çok bilmiş arkadaşlar yerden yere vuruyordu adamı)
calede bizde 2011 de fazla siritmamisti.
bizden sonrasi?
takir takir isleyen bir makinede oynamak baska
fuchs bizde o savunma zafiyetlerinlen sac bas yoldururdu
schalkede oldugu gibi
forumlarinda okuyabilirsin"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBesnik Hasi'nin menajeri aynı zamanda Bourceanu'nun da haklarına sahip.Devlerin mezarı, Avni Aker Stadı
Yorum
-
Normalde TSL'den futbolcu almaya acayip karşıyım ama bedava olacaksa bu iki oyuncuya hayır demem. Tabii daha iyi alternatiflerle görüşülmüyorsa
atif Chahechouhe------- DzsudzsákEn son serdaracıl tarafından düzenlendi; 01.05.2016, 20:01.
Yorum
-
İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenormalde tsl'den futbolcu almaya acayip karşıyım ama bedava olacaksa bu iki oyuncuya hayır demem
atif chahechouhe------- dzsudzsák
aatifa kimse yok demez bügün atigi golü bile kendisi yaratmis resmen aatif usta oyuncu yalan degilBiZe HeR yEr TrAbZoN
"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"
Yorum
-
İlk olarak burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebesnik hasi'nin menajeri aynı zamanda bourceanu'nun da haklarına sahip.
sonunda canli yayinda ben yönetici degilim trabzonsporla aLALAkam yok diyecek diye korkuyorum sayin büyükaydininBiZe HeR yEr TrAbZoN
"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"
Yorum
-
Aatif CHAHECHOUHE, Başakşehir, Kasımpaşa ya da BursaSpor`un yolunu tutar... Zaten Hamza Hoca ĞS`den ayrılmasaydı aldıracaktı takıma.
Yorum
-
İlk olarak ADANALI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAatif CHAHECHOUHE, Başakşehir, Kasımpaşa ya da BursaSpor`un yolunu tutar... Zaten Hamza Hoca ĞS`den ayrılmasaydı aldıracaktı takıma.BiZe HeR yEr TrAbZoN
Yorum
-
bize ruh transfer edebiliyor muyz?Yok, öyle umutları yitirip, karanlıklara savrulmak;
Unutma aynı gökyüzü altında,bir direniştir yaşamak..
Nazım Hikmet
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Emre İskender tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebize ruh transfer edebiliyor muyz?
marko marinin buna cok ihtiyaci oldugunu düsünüyorumBiZe HeR yEr TrAbZoN
Yorum
-
İlk olarak ADANALI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAatif CHAHECHOUHE, Başakşehir, Kasımpaşa ya da BursaSpor`un yolunu tutar... Zaten Hamza Hoca ĞS`den ayrılmasaydı aldıracaktı takıma.
Yorum
Yorum