Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Mustafa Yumlu'dan iyi olması için çok da büyütülmeye ihtiyacı olmadığını düşünüyorum.

1 hafta sadece koşu idmanı yapayım, Yumlu'dan iyi oynarım aha dayıya sor [MENTION=35561]Berat Akçay[/MENTION]
    Öyle çok gördüm ben halı sahada Messi olup, atıp tutan Büyük sahaya çıkınca neyin ne olduğu anlaşılıyor
    Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Mustafa Yumlu'dan iyi olması için çok da büyütülmeye ihtiyacı olmadığını düşünüyorum.

1 hafta sadece koşu idmanı yapayım, Yumlu'dan iyi oynarım aha dayıya sor @Berat Akçay
      Evet Yumlu dan iyi,mesele de ligin neredeyse bütün stoperlerinin Yumlu dan iyi olması,
      dayıya sorsak sen de ondan iyi çıkacaksın,işte tüm bunlar bize Serdar'ın bir Egemen olmadığını o sebeple yatırım yapılacak bir stoper olmadığını gösteriyor.
      Bir önceki sayfada @Reha Asan renktaşın dediği 2 tapusu 500 kendisine olacaksa olur başka da olmaz,değmez.
      En son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 03.05.2016, 11:51.
      Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        baskan olsam, kasada parada olsa
        gönül rahaligiyla 8 milyonu verirdim serdara
        süan ömerden sonra 2. iyi stoper dünyada Türk pasaportlu
        ömere dortmund 25 teklif etmis
        milli oynamamasina ragmen, yani ingiltereye gidemiyor ab pasaportu olmadigindan

serdar yasi, yetenegi ve sergilediginlen bu parayi degecek isim
        Selçuğum aynı Serdar'dan mı bahsediyoruz inan şaşırdım kaldım,
        Bursa'da ki Serdar Aziz konuşulan, Serdar Taşçı değil biliyon değil mi
        Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Türkiye den alınacak 2 oyuncu var, biri Serdar Aziz diğeri Ndiaye.

Serdar bize gelmez, Ndiaye ye çok para isterler. Dua edelim scout ekibi işini iyi yapsın ve gelecek olan hocanın oyuncu ağı geniş olsun. Yoksa yanarız. Hele hele Magath gibi transfer başarı yüzdesi yeni Vahid im diye bas bas bağıran birisi gelirse ciddi ciddi kumar oynayacağız ama taraftar Ersun u istemiyor, macera arayalım diyor. Çok istiyorum Magath ın gelmesini, benim için hava hoş. Ben destekleyeceğim ama yabancı sever taraftarımız umduğunu bulabilecek mi, hoca buraya gelip bana 3 sene verin dediğinde ne tepki verecekler. Merak ediyorum, gelsin görelim çocuklar.
          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Türkiye den alınacak 2 oyuncu var, biri Serdar Aziz diğeri Ndiaye.

Serdar bize gelmez, Ndiaye ye çok para isterler. Dua edelim scout ekibi işini iyi yapsın ve gelecek olan hocanın oyuncu ağı geniş olsun. Yoksa yanarız. Hele hele Magath gibi transfer başarı yüzdesi yeni Vahid im diye bas bas bağıran birisi gelirse ciddi ciddi kumar oynayacağız ama taraftar Ersun u istemiyor, macera arayalım diyor. Çok istiyorum Magath ın gelmesini, benim için hava hoş. Ben destekleyeceğim ama yabancı sever taraftarımız umduğunu bulabilecek mi, hoca buraya gelip bana 3 sene verin dediğinde ne tepki verecekler. Merak ediyorum, gelsin görelim çocuklar.
            3 sene senin olsun diyeceğiz.
            Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
            Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              3 sene senin olsun diyeceğiz.
              Zaten bir türlü o yılları feda edemediğimiz için bu durumdayız. 2 sene sabretsek çoğu şey düzelecek.

Yorum

• Cem Yılmaz geldi aklıma... Bugün Antep'teyiz;

İnşallah.
                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Selçuğum aynı Serdar'dan mı bahsediyoruz inan şaşırdım kaldım,
                  Bursa'da ki Serdar Aziz konuşulan, Serdar Taşçı değil biliyon değil mi
                  evet abi

tasci bizden olsada futbolda yabanci kurallara göre

su an ben ömer disi serdar azizi kesecek Türk stoper göremiyorum
                  varsa yazin, leipzig ve darmstadtakiler dahil

varsa yazin
                  "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    evet abi

tasci bizden olsada futbolda yabanci kurallara göre

su an ben ömer disi serdar azizi kesecek Türk stoper göremiyorum
                    varsa yazin, leipzig ve darmstadtakiler dahil

varsa yazin
                    Evet haklısın Türk stoper yok,Egemen'den sonra gerçekten yok,
                    ama diyorum ya iyi yerli stoperin olmaması Serdar'ı iyi stoper yapmaz ki,
                    vasata yakın bir adam,şahane 3. stoper olur,başka da olmaz,
                    neyse çok uzadı Serdar lafı,zaten bizle ilgisi yok ta fikir karşılaştırdık,
                    benim diyeceğim bu kadar

Yorum

• Arkadaslar twitter da matrix nickli bir arkadas vardı Trabzonlu Scout hatta onun ismi başkana bir fiil hüseyin Örs vasıtasıyla iletmistim socut ekibi kuruluşundan bu yana twitter da yok ve sanırım ekibe dahil olmuş çok sevindirici bir haber

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak krutoyy61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Arkadaslar twitter da matrix nickli bir arkadas vardı Trabzonlu Scout hatta onun ismi başkana bir fiil hüseyin Örs vasıtasıyla iletmistim socut ekibi kuruluşundan bu yana twitter da yok ve sanırım ekibe dahil olmuş çok sevindirici bir haber

Ekibe dahil olduysa, iyi ve yetenekli futbolcularin pesindeyizdir. Ugur yillardir bir cok mac izliyor.. hadi hayirlisi
                        Trabzonspor 1967

Yorum

• İlk olarak mustafa08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ekibe dahil olduysa, iyi ve yetenekli futbolcularin pesindeyizdir. Ugur yillardir bir cok mac izliyor.. hadi hayirlisi
                          Az önce ulaştim kendisine ekipteymis inanin çok sevindim

Yoğun bir şekilde çalışıyoruz dedi umutlandim

Yorum

• Bu arada adı uğur Uzunali oğlu takip etmek isteyen olursa

Yorum

• aykut su sertlik işinin dozajını ayarlasa serdar ile aynı seviyede.İkisinin de zayıf ve ustun oldugu yonler var.
                              ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                aykut su sertlik işinin dozajını ayarlasa serdar ile aynı seviyede.İkisinin de zayıf ve ustun oldugu yonler var.
                                Bence de benzer iki oyuncu.

Yorum

Çalışıyor...
                                X