Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    2011 de yedeklerimiz Yattara, Alanzinho, Umut, Giray, Engin, Ceyhun du...

PTT de küme düşen takımın adamlarını alıp yedeğe koymak yerine, scout ekibinin önereceği ucuz ve yetenekli yerli/yabancı isimleri takıma kazandırmak gerekir. Geçmişte aynı hatayı yaptık belimizi hala doğrultamadık, 1461 dekilerin 1461 e faydaları yok bize ne katkıları olacak ?

Melih, Yusuf Yazıcı ve Semih ten topçu olmaz seneye 1461 e giderler. Abdülkadir ve Beşir den topçu çıkarabiliriz, bunlarda ışık var ama Hami yüzünden rezil sezonda forma şansı bulamadılar kendilerini gösteremediler, gelecek sezon kulübede olma ihtimalleri düşük muhtemelen kiralanırlar. Ramazan sorumluluk alıyor ve deniyor, risk alıyor ama bazen abartıyor. Yinede oynadığı maçlarda beğendim, Vardy den sonra artık yaşa takılmıyorum ama Ramazan da amatör ruh var, pimi çekilmiş el bombası havası veriyor oynadığı her maçta vukuatı vardı ama Aytaç ve Okay dan daha istekliydi, şansı hak ediyor. Savaş ta potansiyel var, kiralanmalı takip edilmeli.
    Burası kesin.Ama once eldekileri degerlendirelim.Mesela ramazan,abdulkadir ve besir var alt yapıdan gelen.

Ayrıca ugurcan rahatlıkla ucuncu kaleci olur.

1461 in butun maclarını izleyen biri olarak abdulkadir ve batuhan su an as kadroda bulunan tum ortasaha oyuncularından cok daha kaliteli isimler.Ve bu sene ozellikle abdulkadir ciddi bir performans koydu ortaya.

yuksel iclerinde en yuksek potansiyele sahip isim ancak sagolsun teknik ekip 35 lik emrullahı tercih ettigi icin yuksel forma alamıyor.

Kısaca yedek kadro icin yerli piyasaya cılgıbn paralar vermek akıl karı degil.
    ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• alt yapıdan savas,abdulkadir,ramazan,besir kadroda tutulmalı.

1461 den batuhan,abdulkadir,ugurcan,yuksel yine degerlendirilmesi gereken isimler.

Hic olmazsa yaz kampında bir sans almayı hakediyorlar.
      ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Burası kesin.Ama once eldekileri degerlendirelim.Mesela ramazan,abdulkadir ve besir var alt yapıdan gelen.

Ayrıca ugurcan rahatlıkla ucuncu kaleci olur.

1461 in butun maclarını izleyen biri olarak abdulkadir ve batuhan su an as kadroda bulunan tum ortasaha oyuncularından cok daha kaliteli isimler.Ve bu sene ozellikle abdulkadir ciddi bir performans koydu ortaya.

yuksel iclerinde en yuksek potansiyele sahip isim ancak sagolsun teknik ekip 35 lik emrullahı tercih ettigi icin yuksel forma alamıyor.

Kısaca yedek kadro icin yerli piyasaya cılgıbn paralar vermek akıl karı degil.

Uğurcan ı unuttum. Bana kalsa Uğurcan ı Onur un yedeği yaparım. Onur 19 unda kaleye geçti, Uğurcan ın 10 sene beklemesine gerek yok kalecilik yetenekleri, refleksler, yan toplar, özgüven, hız hepsi var. Kaleci duruşu da var, Onur dan çok şey öğrenir daha iyi olur. Onur u da zamanında özel olarak Tony Sylva çalıştırıyordu.

Ramazan, Abdülhey, Beşir üçlüsü kadroda olmalılar diğerlerini kiralayalım. Kadro en fazla 24 kişi olmalı, iyi temizlik şart. Bide Sampouli gelse agresif, rakibi boğan, prese ve hücuma dayanan latin futbolunu bize monte etse. Hayaller hayaller... Gidip Hugo, Lazoroni yada Vahid gibi para yemeye gelecek olan sıradan Avrupalı hoca bulacaklar diye ödüm kopuyor...
        En son Mert Oğuzlu61 tarafından düzenlendi; 02.05.2016, 16:26.
        "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Serdar Aziz'in neresini beğeniyorsunuz anlamıyorum. Aykut'un sakalsız hali. Tam bir 1980 model takoz stoper. Ne zaman ne yapacağı belli değil.
          Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Kullanıcı Eylemleri
            Takip ediliyor

EfsaneSpors‏@Efsanespors
            SON DAKİKA: Trabzonspor başkan yardımcısı Nevzat Aydın, teknik direktör Felix Magath ile görüştü!

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Serdar Aziz'in neresini beğeniyorsunuz anlamıyorum. Aykut'un sakalsız hali. Tam bir 1980 model takoz stoper. Ne zaman ne yapacağı belli değil.
              Al benden de o kadar,
              bedavaya olacaksa 3. stoper olarak düşünürüm ben şahsen,fazlası mümkün değil.
              Aykut kendisini Komando gazlamasına kaptırmamış olsa,
              Trabzonspor'u hakemler rahat bıraksa Serdar'dan daha sükseli stoper olurdu.
              Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İrfan Can transferi bence Soner den öteye geçmez. İrfan Can da Soner gibi mücadele gücü düşük sadece pasları iyi olursa Soner gibi fos çıkacağını düşünüyorum. Bize ortasaha da teknik bir o kadar da iyi baban oyuncu lazım.

Yorum

• Magath gelirse batarız gibime geliyor ...
                  9 # Osvaldo'

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    alt yapıdan savas,abdulkadir,ramazan,besir kadroda tutulmalı.

1461 den batuhan,abdulkadir,ugurcan,yuksel yine degerlendirilmesi gereken isimler.

Hic olmazsa yaz kampında bir sans almayı hakediyorlar.
                    1461 den birtek Abdülkadir diğerleri Akçay zamanında 1461 den 4-5 kişi almıştık Yusuf dışındakiler oynayamamıştı bile. Şu ankiler de o zamankinden gibi kaybolup gidecek. Abdülkadir den başkasının gelmesine gerek yok.

Yorum

• Magath'da Vahid'i görüyorum

Yorum

• Felix abi her nedense bana da çok itici geliyor,
                        haa olumlu baktıklarımda hep mi haklı çıktım, hayır,
                        valla ne diyeceğimi bilemiyorum,
                        hayırlısını isteyeceğiz artık,inşallah en hayırlısı hangisiyse o olsun.
                        Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Bir yandan sert olsun, ruhsuzları yola getirsin diyorum, diğer taraftan bu ruhsuzların yediği 9. hoca olur diye korkuyorum.

Yorum

• Magath büyük kumar olur. Tutar mı? Tutabilir ama tutmazsa cidden batarız.
                            Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Felix Magath ismi geçiyorsa gerçekten, baştan söyleyeyim, bu yönetim değil 50.senenin ilk sezonunu, bu yılın aralık ayını zor görür. Vahid (2) filmini izleyeceğimiz kesin.

Yorum

• Felix Magath ismi kimi heyecanlandırır, camiayı, taraftarı, futbolcuyu...mesela kimi?

Yorum

Çalışıyor...
                                X