Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• böyle şeyler olabılıyor . burakta bızde parladıgında bjk ve fb lıler bu kazma nasıl boyle oynuyor diyordu .
    61

Yorum

• İlk olarak B.Yiğit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Suan icin bende

Salih > Okay > Ozan diyorum.
      Salih Uçan bu yalnız insanlar bizim Salihle karıstırmasınlar)

Yorum

• Selamın Aleyküm gelişme varmı ? günü özetleyebilicek biri varmı ?
        Bordo-Mavi

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yasin'e bak arkadaş bizde kabız gibi dolanırdı sahada..
          yerli oyuncuların bu kadar kolay bırakılması taraftarı değilim.. seneye uğur için de aynı ifadeleri kullanacağız ne yazık ki..

bizde iyi kötü kadroya giren her oyuncu rotasyon içerisinde tututlmalıdır..
          Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
          bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak slmn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Maçı izleyemedim, Ertuğrul Sağlam başlamış mı yine doldur boşalt oynamaya Şampiyon oldukları sene öyleydi, tamam kardeşim şampiyon oldun da senin oynadığın futbol değil,zevk vermiyor, doldur boşalt futbol mu oynanır ?
            Bursa da efsane bir kondisyonsuzluk var takım 70 den sonra öldü. Koşan bakambu da yerli yersiz koşup durdu. Volkan olsaydı belki bir nebze farklı şeyler olabilirdi ama.

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yasin'e bak arkadaş bizde kabız gibi dolanırdı sahada..
              Bizde takim olmadığından bireysel performans da düşüyor. Bir futbolcu yaninda oynadıkları kadar iyidir. Messi bile Barcelona ve Arjantinde farklı oynuyor.

Yorum

• İlk olarak Chivas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kopyalayabilir misin bulamadım da
                İlk yazdığı herhalde bende bulamadım
                Ola Toivonen #9

Gylfi Sigurdsson #23

Yorum

• İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  böyle şeyler olabılıyor . burakta bızde parladıgında bjk ve fb lıler bu kazma nasıl boyle oynuyor diyordu .
                  mısıra devam

Yorum

• İlk olarak Libero tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Asilhamsi /Duras

Ben okay'in cok iyi bir futbolcu oldugunu yazdim zaten. Hatta ozan'dan ds iyi bir futbolcu oldugunu da. TS 10 numara 5 yildizlik transfer yapti,

Ben salih'i veto eden Nevzat ve unal'a selam olsun diyorum sadece, izninizle
                    estagfurullah abi ne izni.

okay ve salih farklı tipte oyuncular.

Lakin eger ortasaha merkez oyuncusu olarak ikisini de değerlendirirsek okay fizik kalitesi ve oyun gorusu olarak salih ten iyi diyebilirim.

Salih i bucadayken tv basından cok izledim.Canlı izleme fırsatı bulamadım malesef.Babamım basının etini yerdim surekli su Salih sahane bir oyuncu keske biz alsak diye.

Mesela buca da hasta oldugum bir baska adam mehmet incebacak tı.O malesef gerekli sıcramayı yapamadı.Ama cok yetenekli adam.

Keza jebrin denen adamın futbol kariyerinin icine etmeseydik su an en azından TSL icin onemli bir ortasaha oyuncusu olurdu.
                    ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Arkadaşlar trabzonsporumuzdaki sorunlarla ilgili bir kaç kelam da ben edeyim dedim.
                      Öncelikle sorun futbolcularda değil bunu baştan söyleyeyim...sorun taraftarda da değil..
                      çünkü 31 sene şampiyon olmayan bir takımın peşine milyonlar bıkmadan gidiyorsa o taraftar candır canandır...
                      peki sorun ne? Basitçe cevap vereyim...kesinlikle yönetim ve biraz da teknik heyet...şampiyon olduğumuz dönemleri inceledim..
                      o yıllardaki başarımızın sebebi bir sistem kurmamız ve hep buna göre oynamamızdı.
                      hatta sırf sistemi bozmama adına ne futbolcular harcamışız o dönem....
                      bu kadar önemliydi sistem takımı olmak...ama bugünümüze baktığımızda sistem mistem kalmamış..her şey futbolcuya bağlı...
                      taraftar endeksli bir transfer anlayışı...yani popüler transfer politikası da buna eklenince kulübümüz hem başarısız oluyor hem de ekonomik dar boğaza giriyor...
                      yapmamız gerekenler çok basit....profosyonel bir başkan ve profesyonel bir yönetim gelecek....profesyonel bir teknik ekip gelip trabzonspora uygun bir sistem oluşturacak..
                      ve bu sisteme uygun oyuncular transfer edilecek....sonra 3-5 sene bu takıma sabredilecek...
                      ardından gelen başarıyla trabzonspor ekolü oluşacak.
                      artık en iyi oyuncumuzu kaybetsek bile sistemimiz belli olduğu için nokta transferlerle oyun anlayışımız devam edecek..
                      bir shakter donekts efsanesi gibi olabiliriz....
                      geçmişte yani şampiyon olduğumuz yıllarda da çok oyuncu kaybettik ama sistem devam ettiği için şampiyon olmaya devam ettik..
                      şimdi de aynısını yapmalıyız....bunun için ilk şart yönetimin değişmesi..hacıosman bey kusura bakmasın ama bu onun işi değil....
                      şotayı şimdilik yetersiz buluyorum...bu arada sistem sistem deyip duruyorum madem öyle bunla ilgili düşüncemi söyliym...
                      trabzonspor nasıl bir sistemle oynamalı....çok basit...yıllardır da bu böyle bilinir...trabzon oyun anlayışı derinlemesine oynamaktır.
                      deplasmanlarda da hızlı kontra bizim sistemimizdir...bakın maziye bu hep böyledir....şimdilerde kanat hücum deniyoruz ama gördüğünüz gibi olmuyor
                      elbette kanat ta olmalı ama bizim aslımız derinlemesine ve kontradır.....inşallah özümüze döneriz deyip hepinizi öpüyorum....
                      En son robinhood61 tarafından düzenlendi; 08.08.2015, 23:12.
                      KOŞAN VE İYİ PAS YAPAN TAKIM. ÇOK MU ŞEY İSTİYORUM?

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yasin'e az kazma dememiştim peder bey iyi topçu derdi de adama gider yapardım
                        hep senin yüzünden zaten. bir de yasin olcan volkan aynı anda kadrodaydı. olcan yüzünden solda oynayamadı hiç. üçü arasında en yararlısı bence yasin olurdu.daha basit oynuyor diğerlerine göre. ama o basitlik bizde çok düz topçuya döndü.zaten her maç kadro değişiyordu.o şekilde zor böyle futbolcuların iyi performans göstermesi.en azından omurganın oturmuş olması lazım.

Yorum

• bursa gayet iyiydi gezen topu alan futbolcuya yaklaşan bir futbolcular vardı. En azından modern futbolun kuralları neyse onu uygulamaya çalıştılar. biz ise durarak bakalım yusuf kaç kişiyi çalımlayacak çakılı bir şekilde bekliyoruz futbol bu mobile oyun ,topu alan arkadaşına yardım için 2-3 kişi yaklaşmalı. bunu nasıl yapmıyorlar anlamıyorum???
                          not: barcelonada durarak oynasa inanın biz gibi rabotncikiye elenirdi kilit nokta topu kazan alan aç en az iki pas opsiyonluk arkadaşın yanına yaklaşsın onlara pas ver çok basit...
                          En son Antonio tarafından düzenlendi; 08.08.2015, 23:11.
                          hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak robinhood61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Arkadaşlar trabzonsporumuzdaki sorunlarla ilgili bir kaç kelam da ben edeyim dedim.
                            Öncelikle sorun futbolcularda değil bunu baştan söyleyeyim...sorun taraftarda da değil..çünkü 31 sene şampiyon olmayan bir takımın peşine milyonlar bıkmadan gidiyorsa o taraftar candır canandır...peki sorun ne? Basitçe cevap vereyim...
                            Kusura bakma da 4 sene önce şampiyon olduğumuzu bilmeyen ya da idrak edemeyen bi taraftar can, canan değildir.
                            Mustafa Yumlu.

Yorum

• İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bursa gayet iyiydi gezen topu alan futbolcuya yaklaşan bir futbolcular vardı. En azından modern futbolun kuralları neyse onu uygulamaya çalıştılar. biz ise durarak bakalım yusuf kaç kişiyi çalımlayacak çakılı bir şekilde bekliyoruz futbol bu mobile oyun ,topu alan arkadaşına yardım için 2-3 kişi yaklaşmalı. bunu nasıl yapmıyorlar anlamıyorum???
                              Hocam çok eksikleri var ya ozan ipek, Şamil çok yetersizler bursa için

Yorum

• İlk olarak zx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Di marzio vargasla prensipte anlaştığımızı yazmış
                                Hangi Vargas?
                                Eduardo'mu Juan'mi?

https://twitter.com/umit1461

Yorum

Yükleniyor...
                                X