Arkadaslar yarinki mac kadrosuna genclerden birtanesinin alinma sansi varmi?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
bursaspor maçı için yeniliriz tahmininde bulundum bursasporda ozan volkan ve bakambu gitti ama hala emin değilim yeniliriz diyorum
çünkü takım görüntüsü vermiyoruz rakip bırakın sercanı mercanı forvet kullanmasın sırf ortasaha doldursun yinede gol yeriz yiyoruz
nasıl oluyor anlamıyorum(aslında biliyorum) seyirci uyuyor rakip uyuz uyuz topu çevirirken biranda golü yiyoruz
ve hiçbir zaman rakip üzerinde kalıcı bir baskı kuramıyoruz
transferle ilgilide bizi tam takım yapmaz ama gol atmamızı kolaylaştırır jaja tarzı bir 10 numara şartsamanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants
Yorum
-
LİGTV @LigTV 1 dk.1 dakika önce Stoch kişisel Instagram hesabından yaptığı açıklamayla, Fenerbahçe'den ayrıldığını açıkladı.
Dzsudsak işi yatı o zaman bursanın
Yorum
-
İlk olarak Uğur Odabaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlk defa Trabzon'a ve Avni Akere gitme fırsatım oldu. Birkaç sorum olacak bilgisi olan birileri cevaplarsa sevinirim;
Göreleden Trabzona araç var mı? Varsa ne kadar zamanda gider bunun ile birlikte belirli bir saattemi var?
Yine Trabzondan maçtan çıktıktan (en erken saat 23:00) sonra Göreleye nasıl dönebilirim?
(Burası transfer başlığı kardeşim demesin kimse yoğunluk burada)
2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak savas avci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStock Fener'den ayrildigini aciklamis alalım şu adamı2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Bilgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLİGTV @LigTV 1 dk.1 dakika önce Stoch kişisel Instagram hesabından yaptığı açıklamayla, Fenerbahçe'den ayrıldığını açıkladı.
Dzsudsak işi yatı o zaman bursanınDRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Yorum
-
İlk olarak lazkopattt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBilic bize bu adami vermezmi bence güzel transfer olur hele bize karsi baya gözüme batmisti
http://www.transfermarkt.de/mauro-za.../spieler/26456
Yorum
Yorum