Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Tekrar özür dileyecek ve konu bir süreliğine kapanacak..
    insallah renkdas kabak tadı verdi havaya girmemiz lazım .

Yorum

• olaylar biraz yatıştığı için tek düşüncem var transfer olacak mı ?
      Bordo-Mavi

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bence cati adayligi kabul görecek nadir isimlerden
        ayrica son günler aciklamalar vs yapmasi bana adayliga ikna edilmeye calisilan ismin o oldugunu gösteriyor
        bence ilk 6-7 sandikta secimi kazanir
        ustanin bilen asbaskanlik yapmayi kabul edebilecegi isimlerdendir diyen düsünüyorum
        Onların ikisini ben aynı kefeye koyamıyorum nedense. Sanki birbirine zıt iki isimmiş gibi geliyor bana.
        Milli Takımım TRABZONSPOR
        Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
        Helalin adı kaldı, onu gören yok.
        Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• TNC Premier League ‏@TNC_PL 27 dk.27 dakika önce
          Trabzonspor are interested in signing Joel Campbell from Arsenal.

HITC Transfer News ‏@HITCdeadlineday 31 dk.31 dakika önce Çeviriyi görüntüle
          Rumour: Arsenal's Joel Campbell interesting Trabzonspor? http://www.turkish-football.com/trab...joel-campbell/ … #Arsenal #EPL

Arsenal News ‏@newsnow_arsenal 1 sa.1 saat önce
          Trabzonspor join race for Arsenal striker

Böyle haberler var. İngilterede yavaş yavaş haberler çıkıyor. Bi tanesi Türk basını kaynak göstermiş . Ama yeni yeni haber yapıyorlar . Bir şeyler olabilir.
          En son Can tarafından düzenlendi; 01.08.2015, 22:18.
          TRABZONSPOR
          https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

• ya arkadaşlar gözünüzü seveyim medelden bize ne veya gomezden van persie den adamlar medeli tartısıyor forumda bizene.

Yorum

• trabzon üzerinden herkes nemalandı yıllarca... ha gayret yiyin yiyin bitirin sehri, takımı, trabzon ruhunu ha gayret!!!değerlerini yok edin ama unutmayın takım ruh bitince siz de orda olmayacaksınız!!!

Yorum

• Bu saatten sonra transfer olsa ne olur olmasa ne olur. Kulüp yangın yerine dönmüş. Ortalık toz duman. Kimi alırlarsa alsınlar, o da bir grubun parçası olur diye nice haberler haberler. Olaylar olaylar ...
                Yönetim/Hoca/Direktör değişmedikçe bu takım bir daha dikiş tutmaz arkadaşlar. Bir sezon daha geçmişler ola...
                İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır. En mükemmel adalet ise Vicdandır. // Victor Hugo

Yorum

• Palermo, campell icin 4 milyonluk teklifle gitmis, teklif reddedilmis, 7 milyon isteniyor

Yorum

• Balasz Dszudzsak
                    Gary Mackay Steven
                    Pione Sisto
                    Joel Campbell
                    Bakary Sako
                    Marko Marin
                    Filip Djuricic
                    Takashi Usami

Şu isimlerden en az ikisi alınmalı. Yoksa ofansta çok sıkıntı çekeceğiz.
                    En son kyodou tarafından düzenlendi; 01.08.2015, 22:44.
                    Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• Gs Onur'a 12m euro Bjk Cenk+Tolga+6m euro veriyor Onur gitmek istemiyor. -İsmail Düzgün

Yorum

• Trabzonspor'un içinde bulunduğu duruma ilişkin olarak camiamızın tüm dinamiklerini ilgilendiren bildirimiz yarın Fotomaç Gazetesinin Trabzonspor sayfasında olacak.
                        "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Marin&Campbell amin

Yorum

• Yarın 2 Ağustos beklenmedik transferler olabilir..
                            #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• Campell icin 3 kulub cekisiyor. R. Sociedad, palermo ve Ts

Yorum

• Transfer filan benim umrumda degil kim gelirse gelsin. Haci ve hurma gitmeden Trabzonspor kendine gelemez.

Buarada Hurma ve Onur kavgasi ortada yokken buraya Hurma adam midir diye soru sordum. O soru yüzünden ceza yedim ve ayni gün hurma Onur kavgasi cikti ))
                                HY67...

Yorum

Çalışıyor...
                                X