Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ünal Er tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    talip yok ama gidecek bildiğin kadarıyla
    takasla gidebilir Erkan Zengin,aldıgı maaştan kurtulsak yeter

Yorum

• İlk olarak Libero tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Okay> salih demek bence yuzyilin ironilerinden. Beni bilen bilir okay yokuslu'yu Altay'da oynadigi yillardan beri izlerim. Ve Trabzonspor'a alinmasini istemisimdir. Ve Ts yoneticilerine soylemisligim vardir,

Ama salih'Bucasporda oynadigi donemden bilirim canli maclarini izlemisligim vardir,

Okay>Salih demek futbolun dogasina aykiri bir soylem. Bugun herhangi bir futbol antrenorune sorsaniz salih mi okay mi derseniz. Soluksuz salih der, Salih cok ozel futbolcu.

Ha bizde salih henuz olmamis diyerek Ts'ya transferini reddedenlere selam olsun.
      Aynı fikirdeyim.

Ben Buca'da oturuyorum. Gençliğinde Hasan Kabze yi, sonra Akhisar daki Sertan ı, sonraları komşumuz olan Bursadaki Bekir Yilmaz'i ve biraz daha az olmak üzere Okay'ı iyi bilirim...

Hepsi iyi kötü oldular ama bence de Salih bunların üzerinde bir topçu.

Fellaini gibi birşey. Kesinlikle çok iyi...
      En son Ertan Artan tarafından düzenlendi; 08.08.2015, 22:49.
      HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• Aytaç'ı göndermeye gerek yok adam 2 senedir sakatlıklarla cebelleşiyor.. Saha içinde hala psikolojik olarak rahat olmadığını görüyorum.Tereddütlü ve pasif oynuyor çok net. Son sakatlığından önce bizde gayet iyi oynamaya başlamıştı. Kendini bulur bir kaç ay sonra. Bı hafta izlediğimiz adamın Aytaç'ın performansıyla alakası yok. Erkan ise olacağı bu zaten kamp geçirsin diye bekledik ama kamp geçirince de sonuç değişmedi. Musa, Atik,Soner önce gitmesi gerekenler sonrada Sefa,Erkan,Uğur, Deniz
        Ey Türk Gençliği!
        Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Hasan Tüncel ‏@hasantuncel61 1 dk.1 dakika önce
          N'Doye'nin Trabzonspor'a bonservis Maliyeti 3 Milyon Euro ..

Yorum

• Oruc

Ben sizin yorumunuza bir sey demedim esasinda. TS taraftarinin geregi yokken boyle kiyaslamalarini dogru bulmadigimi anlatmak istedim. Tabiki farkli gorusler olacaktir. Elestri dogru kelime ve cumlelerle anlamlidir degil mi. Saygi baki

Yorum

• İlk olarak Mehmet Bilgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bence 1.7 filandır maks
              İdeal ücret
              İlk olarak Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Baba onu ben de merak ediyorum. Duyarsam yazarım.
              Eyvallah kardeşim.
              İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Abi ben gelirken de istemiyordum. Benim için Aykut Akgün'den tek fazlası aldığı kilolardır.
              Kardeşim Aytaç hatırlarsan ilk geldiği dönem bir nebzede olsa orta alana iyi tandem olmuştu.yaşı genç ve gelişime müsait duruyor.bence Aykut Akgün'le kıyaslamak Aytaç'a hakaret olur

Yorum

• Salihi bucadayken ben de çok dillendirmiştim... Şunu rahatlıkla söyleyebilirim Salih ne kadar özelse Okay da o kadar özel futbolcudur...
                En son DURAS tarafından düzenlendi; 08.08.2015, 22:50.

Yorum

• Ndoye geliyo sonunda demekki

C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• ndoyeye o kadar para verilmemeliydi

Yorum

• İlk olarak Lantis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu sene salatasaray ı şampiyonlar liginde yine elleler elleler...
                      geçen sene 4 4 tü

bu sene beşer beşer inşaallah
                      https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                      Eze eze 2021-2022.
                      #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• Salih'in Barca maçındaki aldığı sürede soğuk kanlı oyunu kalitesini gösteriyor zaten, öyle herkes o mental özgüvene ve 0 strese sahip olamaz. Ayakları titrer. İp gibi pasları, topu saklayıp sakince faul almaları. Salih Fellaininin 1-2 tık altı.
                        Ey Türk Gençliği!
                        Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• NDoye'nin bonservis bedelini ingiliz siteleri 3 milyon oldugunu yazmisti.

Bazilarindan daha cok Trabzonsporlu kardesimiz yeni ogrendiyse baska

Yorum

• 61 Numara ‏@61Numaracom 1 dk.1 dakika önce BİLGİ - N'Doye'nin bonservis bedeli 3 Milyon Euro

Yorum

• İlk olarak emrhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Biz Kadromuza kötü diyoruz ama Kadromuzdaki lig icin cok iyi adamlar var.

Cavanda
                              Onur
                              Esteban
                              Medjani
                              Constant
                              Mbia
                              Ekici
                              Okay
                              Ozer
                              Aytac
                              Bourceanu
                              Yusuf(sabır azcık.)
                              Erkan(Istese keske)
                              Ndoye
                              Cardozo.

Sadece takım olmamız lazım..

Cavandanin Sabriden
                              MedjaSemihden
                              Ekicinin Selcukdan
                              Mbianin Melodan
                              Yusufun Yasinden
                              Cardozo ve Ndoyenin Buraktan
                              Onurun Musleradan cokmu eksigi var?

Yok , Peki neden sampiyon oluyorlar. Sistemleri var ve taimlar.
                              bu saydıgın adamların hepsinde biz ustunuz.Belki sadece muslera ve onur kafa kafaya gelir.

Bizim sorunumuz takım olamayısımız ve kanat oyuncusunun olmaması.Hepsi o kadar.
                              ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak Ali Kolancı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ndoyeye o kadar para verilmemeliydi
                                Transferleri doğru zamanda gerçekleştiremeyince bu tip durumlar kaçınılmaz oluyor. Zaman daraldı çünkü.

Burada asıl sorgulanması gereken iki kamp dönemi geçmesine rağmen yapılması gerekenlerın yapılmayışıdır. Plansızlıktır.
                                - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

Yükleniyor...
                                X