Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• biseyler yapmaliyiz
    herkes evinin camlarindan üstüne onur yazili Trabzonspor bayragini assin disari
    bütün internet hesaplarinizda avatariniz/profil resminizi onur yapin

bisey yapin da
    sikilmiyormusunuz beklemeden

yagmur damlaya damlaya firtina olusur
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bu üyelik olayı fakslaoluyor mu acaba..şimdi kredi kartı bilgilerinide vereceğiz ama iho bu kart numaralarını da çalar gider poker oynar betsson da falan
      Form doldurup formu adrese gönderiyorsun.

Banka yoluyla gönderebiliyorsun parayı ama bu zihniyete ben de güvenmiyorum. Paraları gerçekten çalabilirler ama risk almaya değer bi konu.
      10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

bu üyelik olayı fakslaoluyor mu acaba..şimdi kredi kartı bilgilerinide vereceğiz ama iho bu kart numaralarını da çalar gider poker oynar betsson da falan
        Berberde sıra bekliyorum deli gibi kahkaha attırdın bana yaşa kardeşim

Yorum

• Üzülerek görüyorum ki hala durumun ciddiyetini kavrayamayan veya umrunda olmayan insanlar var.

Bu duruma düşürülen oyuncumuz,canımız,kanımız ONUR RECEP KIVRAK..

Tanımayanlar olabilir kimdir bu Onur Recep Kıvrak ?

Hemen anlatayım...

2008 yılında bu klubün kapısından içeri girmiş ve girdiği günden bu yana taraftarın sevgilisi saha içindeki isyanı olmuş bir kardeşimiz abimiz..

Klübe geldiği ilk günden beri her zaman Trabzon şehrine Trabzonspor taraftarına Trabzonspor'a olan aşkını sevgisini açıklamış

Liverpool maçında Joe Cole'un penaltısını çıkarmış İngilizlerin büyük beğenisini kazanmış

Eskişehirde yediği golden sonra sahayı gözyaşları içinde terketmiş

2010 yılında tek başına fenerbahçenin şampiyonluğunun önünde durmuş

Ve yine 3-0 veya 4-0 geride olduğumuz Eskişehir maçında biz Trabzonspor'uz sen maçı nasıl uzatmazsın diye hakeme tepki göstermiş

40-45bin fenerbahçeli arasında tek başına tüm Trabzonspor taraftarının isyanını göstermiş

Son olarak efsane dediğimiz insanların dile getiremediği çekindiği 2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR'dur diyebilmiş

BİR DİSİPLİNSİZ KARDEŞİMİZ....

Onur'la ilgili aklıma şuanlık gelenler bunlar sayfalarca doldurabilirim burayı ama kafam o kadar dolu o kadar sinirliyim ki şu kelimeleri bile zar zor yazıyorum..

SIRADAN BİR OYUNCU DEĞİL BU ADAM..

BİZİM HERŞEYİMİZ CANIMIZ KANIMIZ ONU BURADAN GÖNDERMEK KUMPASLAR KURMAK ONA DEĞİL BİZLERE İHANETTİR.

BEN KABULLENEMİYORUM KABULLENMEK İSTEMİYORUM.

NE OLUR SİZLERE YALVARIYORUM ARTIK DUR DEMENİN VAKTİ GELDİ. NE YAPIP NE EDİP BU KARA DÜZENE SON VERMELİYİZ...
          En son outlaws61 tarafından düzenlendi; 30.07.2015, 12:57.

Yorum

• İlk olarak Necmettin ALTUNTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bi de kendilerini bitirseler...
            bunu bizim bizlerin yapması lazım bunları tekme tokat kovmamız lazım
            http://blog.radikal.com.tr/Blog/furkan-dundarin-kosesi

https://twitter.com/FurkanDundarFD

Yorum

• Zeki Uzundurukan'a güvenmediğimi söylemiştim!..
              Not Important..

Yorum

• İlk olarak AYYILDIZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Evden aldırma olayı konusunda Yakup, İbrahim ağabeyine değil de Mahmut Ağabeyine güvendi heralde.
                yakup aslan böyle bir konuda özne olabileceğine inanamıyorm ben hocam ya. yakup aslan benim doktorumdu oğluyla ardaşlığım vardı ama klube girdiğinden beri hiç aramadım sormadım da. ama tanıdığım kadaryla konuşuyorm, zaten hepmz gördük tutarsz konuşmaları bi öyle bi böyle olan bi adam. bu işlerin adamı değil. devlet hastanesini yönetyordu ama bir basın sözcülüğünü yapamadı malesef. bir şekilde iho ya borclu veya başka bir nedenden dolayı ihoya bağlı bir isim yakup. hani bişeyde diyemiyorm yanılıyor muyum bilmiyorum ?

41 KERE 61 !!

BORDO-MAVİ

Yorum

• İlk olarak Zafer Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ayni durum benim icin de gecerli. Iki hafta sonra Trabzondayim 3 haftaligina.
                  Sizinki isabet olmuş. Trabzon'da bizzat kulübe giderek üye olabilirsin.

Biz İstanbul'dayız. Organizasyon yapıp birlikte hareket etmek lazım.
                  10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Keşke senin gibi yüzlercesi burdan bu kararı verse hemen
                    Arif abi söz bende üye oluyorum.
                    "Sahasında futbol oynadığınız şehrin çocukları sizi sevsin yeter, diğer her şey gelip geçicidir."
                    Andrea Pirlo

Yorum

• İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sizinki isabet olmuş. Trabzon'da bizzat kulübe giderek üye olabilirsin.

Biz İstanbul'dayız. Organizasyon yapıp birlikte hareket etmek lazım.

Bu durumda referans istemiyorlarmi?
                      TRABZONSPOR 1967

Yorum

• İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        onur bu olaylardan sonra mustafa yumlu gibi açıklama yapmamayı tercih ederse . gözümde mustafa yumludan farkı yoktur ve zeki uzundurkan ın dedıklerınıde tamamen dogru saymak zorunda kalırım .
                        İho resmi bir açıklama yapmazsa benim gözümde aziz yıldırımdır. Hadi bakalım. Hemen hazırsınız bakıyorumda

Yorum

güldürürken düşündüren mizah bu işte.çok yaşayın
                          ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                          Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Takım dönüşünde Trabzonda Iho ve Hurmaya tepki olmassa asıl o zaman yazıklar olsun..Trabzonspor taraftari bitmiştir derim.
                            Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• İlk olarak Zafer Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu durumda referans istemiyorlarmi?
                              Her durumda istiyorlar ama Trabzon'da bulmak daha kolaydır diye düşündüm.

Ben Trabzon'da olsam bi sürü eş dost var kulübe üye olan. Ve Trabzon'da olmak aslında tatilde olmak demek olduğu için daha fazla zaman ayırabilirsin.
                              10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• ayrı bir konuya değinip soru sormak istiyorm. iho nun fix oyları var, birde bu yeni üye muhabetti var. eğer seçimde yine 3-4 farklı adaya oylar bölünürse iho için işler çokta zor olmayacaktr.

bu iş öyle birşeyki; kimsenin siyasi görüşüne lafım olmaz ama şu RTE ciler ile İHO cuları ortak payda ve ortak karakterde olması tesadüf mü gerçekten merek ediyorum.

ya twitterda özellik takip ettiğm bir kaç abim var. siyasi konularda da yani açık bir şey var ortada adam gözünü yummuş sımsıkı olamaaaz diye bağırıyor aynı adam dün yine kumar fotoğraflarına başladı montaj yok olmaz yok din yok iman. yani anlamıyorum ben bunların aynu kişi olması tesadüf olmamalı. ya iho yu desteklemenin dininden şüphe eden adamlar var ya ne farkı var bunların RTE ye oy vermek farzdır diyen hoca(!) lardan ???

41 KERE 61 !!

BORDO-MAVİ

Yorum

Yükleniyor...
                                X