Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak emrhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Onur gitmek istiyormuş. Eger gitmese bile artık istekli olmayacaktır bu kulüpte. Gecmis Olsun. Onur Kıvrak zihnen bitti galiba.
    Onur'u dinlemeden hemen konuşmamak lazım.
    Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• İlk olarak Libero tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Mustafa08

Cift vatandaslik var mi. Turk pasaportunuz var mi. Turk vatandasligindan cikmadiginiz surece uye olursunuz. Salt alman vatandasi iseniz oturma izninizi ibraz etmek durumundasiniz. Onu da konsolosluktan alacaksaniz

Hayir, cifte vatandaslik yok. Sirf Alman vatandasiyim
      Trabzonspor 1967

Yorum

• Onur açıklama yapmazsa onur hakkında da çok olumlu düşünemeyeceğim...

Yorum

• Ya renkdaslar, hala organizasyon cabalari yok mu ? Biz bu Almanya'da bisey yapamadigimizdan darlaniyoruz, Trabzon'daki taraftarlardan ses yok gib. Durum cok ciddi. Sadece Onur degil, kulüp gidiyor elden.

Yorum

• İho'yu oturduğu koltuktan kaldıracak bir güç yok mu?
            yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• İlk olarak atomantcum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              İho'yu oturduğu koltuktan kaldıracak bir güç yok mu?
              Taraftar

Yorum

• Onur u satmak icin bahaneler üretiyorlar, Onur u kötü gösteriyorlar.

Biliyorlarki Onur u durup dururken satarlarsa kiyamet kopacak..
                Trabzonspor 1967

Yorum

• İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Maça çıkmayan futbolcu nasıl maç başı ücret istiyor ?

Buna inanan varsa bir daha futbol izlemesin.

Garanti parasını takır takır alacak tabi. Ben öğretmenim, hasta olduğumda maaşımı alıyorum, derse girmediğim için ders ücretini almıyorum mesela. Okula gitmemişken ders ücretini istesem komik olmaz mı ?
                  Bunlara ancak sığırlar inanır, sığırda ahırda olur. Ahırlarında yalakları olur. Yalağına ne verirsen onu yer içer.

Yorum

• İlk olarak gökhants1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Onur açıklama yapmazsa onur hakkında da çok olumlu düşünemeyeceğim...
                    Haaaa biraz öyle evet, ya da Türkiye'de baska bir takima giderse... çünkü futbolu birakmak istiyorum diyen birisi, bizden kopariltiliyorsa ya yurt disina gider bizim pislig düzenden kurtulmak için, ya da futbolu birakir, diger seçenekler onun da pek saglam olmadigini gösterir, ama öyle olmayacagini ümit ediyor ve kesinlikle inaniyorum, skinti olmaz o konuda...
                    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Onur kadro dışı kalıp Ocak'ta satılacaktır.

-Zeki
                      "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Salak değiliz biz Zeki bey emir aldıklarının da senin de ben taaa o ç........

Onur ne bekliyosun açıklama yapmak için peki biz taraftarlar olarak ne bekliyoruz organize olmak için çıldırmak üzereyim

Yorum

• Takıma geldiğinden beri olumlu tek hareketi olmayan Hurma'nın galdığı paraları da hesap etsin araştırmacı yazar Zeki bey.
                          - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak Furkan Dündar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Onuru yediler haberiniz olsun...
                            bunların takımın her parçasını yedi bitirdi.
                            Bi de kendilerini bitirseler...
                            Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• İlk olarak Mehmet Bilgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Taraftar
                              Taraftarın %90'ı şu an Onur'un tarafında, ihonun istifasını istiyor ama pek bir etkisi olmuyor görünüşe göre.

Kongredeki adamlar ne derse o oluyor.
                              yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

Yükleniyor...
                              X