Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak volkan_627 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    sen hala evdemisin... daha servis gelmedi mi seni almaya???
    Yok işteyim saat verseydiler bekleyecktim kapının önündeEvde beklemem hanım şüphelenirAma adreste tetikte bekleyen var oraya gitmem 15 dk.Ev iş arası yakın
    Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• Ya bu gelip evden almaları için ne yapmamiz gerekiyo
      You Will Never Walk Alone
      Liverpool F.C

Yorum

• Ben arif abiye güveniyorum,satılmayacak kesinlikle satamazlar..
        #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• Şu gereksiz maç geçse artık da taraftarlar olarak işimize baksan ya gerçekten yerimde duramıyorum artık ofiste turluyorum sabahtan beri

Yorum

• İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ya yok Onur ya telefonlara çıkmıyor daha, gelsin alsın adres verdim daha ne yapayım...
            abi varsa sekliniz çengelköye bekleriz de bize de gün saat ver yeter
            TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              dün bmn in bir bildirimi olacak denilmisti
              ne oldu
              ne bekleniyor
              Gerek yok ya ne bildiirisi bugüne kadar onlarca bildiri oldu sadece kendimiz okuduk faydası gören var mı?
              Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

Yok işteyim saat verseydiler bekleyecktim kapının önündeEvde beklemem hanım şüphelenirAma adreste tetikte bekleyen var oraya gitmem 15 dk.Ev iş arası yakın
                tamam o zaman ... haer vermeyi unutma şenliği kaçırmayalım....

Yorum

Hocam, sıkıntı yapma. Gelmeyecek. Hava gaz bunlar üflersin geçer.

Yorum

Ben bunları 15 dk önce öğrendim..
                    Abi cidden bunu yapacaklarsa tesisleri basmaya gidelim. Daha da durmanin anlami yok..

Yorum

• İlk olarak 97 Tellioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ben arif abiye güveniyorum,satılmayacak kesinlikle satamazlar..
                      Dedikleri o ama bunlara güven olur mu bence olmaz

Yorum

• Arif abi servis meselesi ne ? Kaçırdım galiba
                        Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

Bana şunu da söylediler bu durum tatlıya bağlansa bile yönetimin işi bitmiştir...
                          ne güzel insanlari uyutuyorlar

onurda izinli

sampiyonluk kupasida 2 güne geliyor

gökdeniz star degil
                          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Bu olaylardan sonra kulübe üye olmaya karar verdim. BMN'de imkanı olan arkadaşların da üye olması gerektiğini düşünüyorum. Zira bu yaşıma kadar gördüğüm aklı başında tek taraftar kitlesi burada. Buradaki abilerimizin, arkadaşlarımızın öngörülerinin ve yorumlarının büyük kısmının gerçeklerle örtüştüğünü her sene görüyor ve mutlu oluyorum. O Yüzden bu kulüp düze çıkacaksa ve adam gibi yönetilecekse bu oluşumun kullanacağı her bir oya ihtiyaç olacaktır.

Yorum

• İlk olarak Trapezunt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hocam, sıkıntı yapma. Gelmeyecek. Hava gaz bunlar üflersin geçer.
                              Bunların alayı sahte kahraman bişey olsa aziz babasına koşarlar kendileri gelemzler

Yorum

• İlk olarak Mustafa Ulutaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu olaylardan sonra kulübe üye olmaya karar verdim. BMN'de imkanı olan arkadaşların da üye olması gerektiğini düşünüyorum. Zira bu yaşıma kadar gördüğüm aklı başında tek taraftar kitlesi burada. Buradaki abilerimizin, arkadaşlarımızın öngörülerinin ve yorumlarının büyük kısmının gerçeklerle örtüştüğünü her sene görüyor ve mutlu oluyorum. O Yüzden bu kulüp düze çıkacaksa ve adam gibi yönetilecekse bu oluşumun kullanacağı her bir oya ihtiyaç olacaktır.
                                Keşke senin gibi yüzlercesi burdan bu kararı verse hemen

Yorum

Yükleniyor...
                                X