Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak mekatronik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    nokta tespit
    dün bir arkadaşın yorumunun bi yerini koyulaştırıp "arkadaşlar için bu kısım yeterlidir" dedi ya orada kendimi geri zekalı hissettim yeminle.
    Bunlar uyuyan hücreler, ilk kargaşada ortaya çıkarlar.
    Trabzonspor'u düşündüklerini iddia ederler ama susarlar. Koltuk sırasının kendilerine geldiğini düşündüklerinde diğerini düşürmek için son darbeyi vururlar.
    Şimdi ben bu arkadaşa soruyorum; Madem bu kadar bilgi sahibiydin kulüp içerisinde dönen bu boktan düzenin farkındaydın neden bu zamana kadar sustun ?
    Neden taraftara bakın arkadaşlar bu bu pislikler dönüyor farkına varın demiyor.
    Burada insanlar transfer bekliyor o gelsin bu gelsin KAP beklerken. Bu arkadaş arka taraflarda bu paraların yavşakların parasıyla olacağını biliyordu. Neden uyarmadı da şimdi ortaya çıktı.
    Neyse benim aklımda bazı şeytani fikirler dönüyor bu wikileaks'in kim olabileceği yönünde bekleyip göreceğiz

Yorum

• Transfer Dosyası -10-

Üyelikten 2 yıl sonra oy kullanılabiliyor.
      Edit: Cevap verilmiş.

Yorum

• İlk olarak Samet GÜVEN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Onur bunu hakkaten demiş mi abi ? Zeki nin dedikleri ile örtüşüyor doğruysa.
        algi operasyonu
        hepsi bir konusmasa kimi inandiracaklar

onurun yanlisi olsa kendini aklamak icin konusurdu
        gitmek istese fatih gibi gidiyorum derdi

hepsi gidecek onur kalacak
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• dünyaya bir daha ecnebi bir müslüman olarak gelmeyi çok isterdim.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            algi operasyonu
            hepsi bir konusmasa kimi inandiracaklar

onurun yanlisi olsa kendini aklamak icin konusurdu
            gitmek istese fatih gibi gidiyorum derdi

hepsi gidecek onur kalacak
            Arif abi yazınca şaşırdım zaten. Arif abi de mi algı operasyonu yapıyor, Ariifff
            Oscar CARDOZO
            İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
            Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

• Olsun ne zaman oy kullanacağımız önemli değil. Önemli olan gerektiğinde kulübü koruyabilmek.

3-5 sene önce üye olsaydık şimdi oy kullanabiliyor olacaktık. 3-5 sene sonra da nasıl bir absürdlükle, kimlerle karşılaşacağımız belli değil.
              10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• İlk olarak A.Gökhan AKIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Arif hocam yaz beni listeye..
                Tamam ulan bende üye olacağım. Haklısınız yemin ederim.
                "Sahasında futbol oynadığınız şehrin çocukları sizi sevsin yeter, diğer her şey gelip geçicidir."
                Andrea Pirlo

Yorum

• Olsun ne zaman oy kullanacağımız önemli değil. Önemli olan gerektiğinde kulübü koruyabilmek.

3-5 sene önce üye olsaydık şimdi oy kullanabiliyor olacaktık. 3-5 sene sonra da nasıl bir absürdlükle, kimlerle karşılaşacağımız belli değil.
                  10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• bu üyelik olayı fakslaoluyor mu acaba..şimdi kredi kartı bilgilerinide vereceğiz ama iho bu kart numaralarını da çalar gider poker oynar betsson da falan

Yorum

• millet 30 bin kombine satar sov yapar digerleri uçan kuşa borcları var forvet alır biz kendi kafamıza sıkmaktan başka bir b.k yemeyiz bu senede her zamanki gibi oldugumuz yerde saycaz

Yorum

• onur bu olaylardan sonra mustafa yumlu gibi açıklama yapmamayı tercih ederse . gözümde mustafa yumludan farkı yoktur ve zeki uzundurkan ın dedıklerınıde tamamen dogru saymak zorunda kalırım .
                        61

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bu üyelik olayı fakslaoluyor mu acaba..şimdi kredi kartı bilgilerinide vereceğiz ama iho bu kart numaralarını da çalar gider poker oynar betsson da falan
                          bende de aynı çekince var. eft'yi yaparım, üye yapmazlar beni falan ..

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bu üyelik olayı fakslaoluyor mu acaba..şimdi kredi kartı bilgilerinide vereceğiz ama iho bu kart numaralarını da çalar gider poker oynar betsson da falan
                            Ahahahaha ne güldüm . Ben kart bilgilerini verdim oynamiyordur heralde. Ekstireyide incelemiyorum kaç aydir
                            Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• biseyler yapmaliyiz
                              herkes evinin camlarindan üstüne onur yazili Trabzonspor bayragini assin disari
                              bütün internet hesaplarinizda avatariniz/profil resminizi onur yapin

bisey yapin da
                              sikilmiyormusunuz beklemeden

yagmur damlaya damlaya firtina olusur
                              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ben de kulübe üye olacağım ama internetten yapmak zor. Referans istiyor.

Buradan referans kısmına imza atabilecek olan varsa öyle bir organizasyon düzenleyelim derim.

Yeni üye olacaklar ve referans olacaklar buluşalım bir yerde hem tanışır muhabbet ederiz hem bu işi hallederiz.

Güzel olmaz mı? Ben hazırım.

Ayni durum benim icin de gecerli. Iki hafta sonra Trabzondayim 3 haftaligina.
                                TRABZONSPOR 1967

Yorum

Yükleniyor...
                                X