Şunu biliyoruz dimi. İHO gidip yerine Usta, Çakıroğlu vs. kim gelirse gelsin her şey aynen devam edecek. Çünkü kulübü onlar yönetmiyor, bu şahıslar emir eri, piyon ne derseniz deyin. Kulüp yabancı birine/şirkete satılmalı.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak gökhants1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3 temmuz hiç yaşanmasaydı daha mı iyi olurdu acaba diye düşünüyorum iğreniyorum artık herşeyden...istanbul basını bizi çözmüş, içimize süper bir dinamit bırakmış. "futbolu en iyi bilen taraftar" demişler bize. şimdi çık çıkabilirsen işin içinden.
Yorum
-
İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleonur saygısızlık ettiyse cezasını paşa paşa cekecek baska yolu yok bunun .
yok saygısızlık etmedıyse de baska mevzular varsa bilemem .Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana
Yorum
-
İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülene yapmis Onur ? Kirmizi cizgi nedir ?
Hangi Saygisizlik ?
2 gündür ögrenemedik...
.
Yorum
-
İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleonur saygısızlık ettiyse cezasını paşa paşa cekecek baska yolu yok bunun .
yok saygısızlık etmedıyse de baska mevzular varsa bilemem .
Yorum
-
Hala ne oldugunu bilmiyoruz oyle degil mi?
Baskanin konusmamasi, hurmanin sotanin konusmamasi ilginc.
Onurun konusmamasi ilginc.
Kaptanin kampi 'izinli sayilarak' ama kadro disi tebelluguyle apar topar hisimla terketmesi sonrasi tek bir futbolcunun bile tepki vermemis olmasi ilginc.
Hipotetik yaklasimlar bir tarafa elimizde yorum icin veri yok. Dolayisiyla da kendimizi yakin gordugumuz tarafa egiliyor bakislarimiz, bu cok normal.
Bu kriz cercevesinde ismi gecen arkadaslardan en cok sotaya ykin hissediyorum ben kendimi.
Yetersiz turkcesi, onu dogru konusmak zorunda birakiyor diye de olabilir tabii.
Gencecik bir cocugu becerip de idare edemeyen kulup yonetimini de kiniyorum tabii.
Yorum
-
İlk olarak duyurukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkan Hacıosmanoğlu, Onur'un kesinlikle satılmayacağını söyledi.
Ali ÇilOnur "Esad düşecek" dese 1 saatte dediğini yapacak bir ordu var emrinde... Adamsın ROK
Yorum
-
İlk olarak duyurukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkan Hacıosmanoğlu, Onur'un kesinlikle satılmayacağını söyledi.
Ali Çil
Yorum
-
yok saygısızlık etmedıyse de baska mevzular varsa bilemem .
Bu gergin ortamda bu tip açıklamalarla gelme buraya akıllı uslu dur.
Hadi bakim hadi...Onur "Esad düşecek" dese 1 saatte dediğini yapacak bir ordu var emrinde... Adamsın ROK
Yorum
-
eğer onur özhan canaydın ibrahim yazıcı veya taraftarın sevdiği saydığı bir başkana saygısızlık yapsaydım kafamda soru işaretleri olurdu ama bunlara yaptıysa -ki yaptığına 0 ihtimal veriyorum tamamen palavra niyetleri burdaki abilerin söylediği gibi tek güç olmak- iyi de yapmış az da yapmış bunların suratına tükürsen yarabbi şükür derlerTRABZONSPOR
@yvzbkts61
Yorum
Yorum