Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şunu biliyoruz dimi. İHO gidip yerine Usta, Çakıroğlu vs. kim gelirse gelsin her şey aynen devam edecek. Çünkü kulübü onlar yönetmiyor, bu şahıslar emir eri, piyon ne derseniz deyin. Kulüp yabancı birine/şirkete satılmalı.
    Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Başkan Hacıosmanoğlu, Onur'un kesinlikle satılmayacağını söyledi.
      Ali Çil

Yorum

• 3 temmuz hiç yaşanmasaydı daha mı iyi olurdu acaba diye düşünüyorum iğreniyorum artık herşeyden...

Yorum

• İlk olarak gökhants1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          3 temmuz hiç yaşanmasaydı daha mı iyi olurdu acaba diye düşünüyorum iğreniyorum artık herşeyden...
          o iyi ki oldu. yoksa biz meshur cambaza bak oyunu ile devam ediyorduk hayatimiza.
          istanbul basını bizi çözmüş, içimize süper bir dinamit bırakmış. "futbolu en iyi bilen taraftar" demişler bize. şimdi çık çıkabilirsen işin içinden.

Yorum

• İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            onur saygısızlık ettiyse cezasını paşa paşa cekecek baska yolu yok bunun .
            yok saygısızlık etmedıyse de baska mevzular varsa bilemem .
            Sen msırını yemeğe devam et Sadettin
            Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ne yapmis Onur ? Kirmizi cizgi nedir ?
              Hangi Saygisizlik ?

2 gündür ögrenemedik...

.
              Kırmızı çizgiden kasıtları yemek yaparken tuzunu fazla kaçırmış işte

Yorum

Bu saygısızlığı 2 gundür açıklayamadılar nedense. Uygun bir yalan bulamadılar mı acaba

Yorum

• Hala ne oldugunu bilmiyoruz oyle degil mi?

Baskanin konusmamasi, hurmanin sotanin konusmamasi ilginc.
                  Onurun konusmamasi ilginc.
                  Kaptanin kampi 'izinli sayilarak' ama kadro disi tebelluguyle apar topar hisimla terketmesi sonrasi tek bir futbolcunun bile tepki vermemis olmasi ilginc.

Hipotetik yaklasimlar bir tarafa elimizde yorum icin veri yok. Dolayisiyla da kendimizi yakin gordugumuz tarafa egiliyor bakislarimiz, bu cok normal.

Bu kriz cercevesinde ismi gecen arkadaslardan en cok sotaya ykin hissediyorum ben kendimi.

Yetersiz turkcesi, onu dogru konusmak zorunda birakiyor diye de olabilir tabii.

Gencecik bir cocugu becerip de idare edemeyen kulup yonetimini de kiniyorum tabii.

Yorum

• Arkadaşlar ,ligtv üyeleri ligtv yi arayarak Onur'un satılması halinde üyeliklerini iptal edeceklerini söylesinler... En azından digitürk baskı yapar ,satılmaması yönünde
                    Adalet er ya da geç yerini bulacak !!!

Yorum

• İlk olarak duyurukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Başkan Hacıosmanoğlu, Onur'un kesinlikle satılmayacağını söyledi.
                      Ali Çil
                      başkan bugüne kadar hangi söylediği sözün arkasında durdu?
                      Onur "Esad düşecek" dese 1 saatte dediğini yapacak bir ordu var emrinde... Adamsın ROK

Yorum

• Satamazlar bence de rahat olun.
                        Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• maci TRT 1 veriyormus

21:00 Rabotnicki - Trabzonspor (Canlı) TRT
                          *
                          * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak duyurukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Başkan Hacıosmanoğlu, Onur'un kesinlikle satılmayacağını söyledi.
                            Ali Çil
                            Bırak bu işleri İHO geçti artık defolup gideceksin

Yorum

Sadettin oğlum muhtemelen yaşın 20'yi geçmiyordur.

Bu gergin ortamda bu tip açıklamalarla gelme buraya akıllı uslu dur.

Hadi bakim hadi...
                              Onur "Esad düşecek" dese 1 saatte dediğini yapacak bir ordu var emrinde... Adamsın ROK

Yorum

• eğer onur özhan canaydın ibrahim yazıcı veya taraftarın sevdiği saydığı bir başkana saygısızlık yapsaydım kafamda soru işaretleri olurdu ama bunlara yaptıysa -ki yaptığına 0 ihtimal veriyorum tamamen palavra niyetleri burdaki abilerin söylediği gibi tek güç olmak- iyi de yapmış az da yapmış bunların suratına tükürsen yarabbi şükür derler
                                TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

Çalışıyor...
                                X