Evden aldırma olayı konusunda Yakup, İbrahim ağabeyine değil de Mahmut Ağabeyine güvendi heralde.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArif abi servis meselesi ne ? Kaçırdım galibaYa kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana
Yorum
-
İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGizemli wikileaks'i oynamayı seviyor işte.
dün bir arkadaşın yorumunun bi yerini koyulaştırıp "arkadaşlar için bu kısım yeterlidir" dedi ya orada kendimi geri zekalı hissettim yeminle.Cehalet ne güzel şey, her şeyi biliyorsun.
Yorum
-
İlk olarak AYYILDIZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvden aldırma olayı konusunda Yakup, İbrahim ağabeyine değil de Mahmut Ağabeyine güvendi heralde.Onun öyle bir meziyeti yok
Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana
Yorum
-
İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGerek yok ya ne bildiirisi bugüne kadar onlarca bildiri oldu sadece kendimiz okuduk faydası gören var mı?
zarari olmaz yarari olur
hic degilse durum tespiti olur
bmn halen bitkisel hayattami ögrenmis oluruz"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnur evet bir güçtür, ama hak ettigi için bir güçtür
Onur eger o kadar güçlüyse, constant ta takimin sahibidir
Mesele Constant hakliydi haksizdi da degil, demek istedigim bizimkiler isi isine geldigi gibi muâmele... dik durus olsaydi constant ta bu takimda duramazdi, ve simdiki olayda Onur'u bu kadar savunmayabilirdim, ama amacin ne oldugunu çok iyi görebiliyorum, bunlar islerine öyle geliyor diye Onur'u harcamanin pesinde...
Haaa, 0,1% ihtimal, hersey ayarlanmis Onur da oyunun içinde, ve baska takima satisi kolaylassin diye bir film oynaniyor, ama yok imkansiz yani bu...
yinede önce sözleşmeyi, şartları görmem lazımçünkü güzel sadece başlangıcıdır dehşetlinin böyle dayanılmaz olduğuna göre
RİLKE
Yorum
-
Dünyada başka takim var midir en iyi oyuncusunu kadro disi birakip satmaya kalkan. Allah bu embesillleri tez zamanda başimizdan def eder insallahTrabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !
Ne mutlu Türküm diyene !
Yorum
-
İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKeşke senin gibi yüzlercesi burdan bu kararı verse hemen
Yorum
-
Ben de kulübe üye olacağım ama internetten yapmak zor. Referans istiyor.
Buradan referans kısmına imza atabilecek olan varsa öyle bir organizasyon düzenleyelim derim.
Yeni üye olacaklar ve referans olacaklar buluşalım bir yerde hem tanışır muhabbet ederiz hem bu işi hallederiz.
Güzel olmaz mı? Ben hazırım.10-Abdülkadir Ömür
----------8---------
Yorum
-
İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSerhat, Onur ile devamlı telefonla irtibat halinde.
Onur; süresiz kadro dışı isem ben giderim...
Sehat;Kadro dışı falan değilsin...
Hurma nınkampa geri dönmesinin nedeni Şota dır.
Şota da istifa ediyorum der bundan dolayı başkan Hurma yı arar hocasız maça çıkılmaz buraya gel maçtan sonra değerelendirme yaparız demesi üzerine Hurma kampa geri döner..
Kesinlikle satılma gibi bir planları yokOscar CARDOZO
İlk olarak Manu61 tarafından gönderildiGerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.
Yorum
-
Ben de üye olmayı düşünüyorum. Peki şimdi üye başvurusu yapsak kasım ayında oy kullanabilir miyiz?En son riv riv riv tarafından düzenlendi; 30.07.2015, 12:47.Meşin yuvarlak, gugul ve gügüm.
Yorum
-
İlk olarak riv riv riv tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen de üye olmayı düşünüyorum. Peki şimdi üye başvurusu yapsak kazım ayında oy kullanabilir miyiz?
Yorum
Yorum