Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Evden aldırma olayı konusunda Yakup, İbrahim ağabeyine değil de Mahmut Ağabeyine güvendi heralde.

Yorum

• İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Arif abi servis meselesi ne ? Kaçırdım galiba
      Bir yönetici beni evden aldırcakta onu bekliyoruz
      Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• Abi herkesin imkanı olmayabilir ama keşke olsa. Buradan 500 üye oy verebilecek olsa başkan seçeriz biz.

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Gizemli wikileaks'i oynamayı seviyor işte.
          nokta tespit
          dün bir arkadaşın yorumunun bi yerini koyulaştırıp "arkadaşlar için bu kısım yeterlidir" dedi ya orada kendimi geri zekalı hissettim yeminle.
          Cehalet ne güzel şey, her şeyi biliyorsun.

Yorum

• İlk olarak AYYILDIZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Evden aldırma olayı konusunda Yakup, İbrahim ağabeyine değil de Mahmut Ağabeyine güvendi heralde.
            Allahı var ben İho ile çok tartıştım telefonda bana kızmışlığı da vardır ama o hiç öyle birşey demediOnun öyle bir meziyeti yok
            Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• Hurma ve kuklası kesinlikle ayrılmayı düşünmüyor. Gerekirse Onur'la barışırlar.

Yorum

• İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Gerek yok ya ne bildiirisi bugüne kadar onlarca bildiri oldu sadece kendimiz okuduk faydası gören var mı?
                olsun olmasin
                zarari olmaz yarari olur

hic degilse durum tespiti olur
                bmn halen bitkisel hayattami ögrenmis oluruz
                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• EdittttEditttt
                  En son A.Gökhan AKIN tarafından düzenlendi; 30.07.2015, 12:44.

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Onur evet bir güçtür, ama hak ettigi için bir güçtür
                    Onur eger o kadar güçlüyse, constant ta takimin sahibidir

Mesele Constant hakliydi haksizdi da degil, demek istedigim bizimkiler isi isine geldigi gibi muâmele... dik durus olsaydi constant ta bu takimda duramazdi, ve simdiki olayda Onur'u bu kadar savunmayabilirdim, ama amacin ne oldugunu çok iyi görebiliyorum, bunlar islerine öyle geliyor diye Onur'u harcamanin pesinde...
                    Haaa, 0,1% ihtimal, hersey ayarlanmis Onur da oyunun içinde, ve baska takima satisi kolaylassin diye bir film oynaniyor, ama yok imkansiz yani bu...
                    bn %1 demezdim bu ihtimale

yinede önce sözleşmeyi, şartları görmem lazım
                    çünkü güzel sadece başlangıcıdır dehşetlinin böyle dayanılmaz olduğuna göre
                    RİLKE

Yorum

• Dünyada başka takim var midir en iyi oyuncusunu kadro disi birakip satmaya kalkan. Allah bu embesillleri tez zamanda başimizdan def eder insallah
                      Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

Keşke senin gibi yüzlercesi burdan bu kararı verse hemen
                        Verdim bile bende olacağım üye inşallah ama bu sayının en az 500 olması lazım ki bir işe yarasın.

Yorum

• Ben de kulübe üye olacağım ama internetten yapmak zor. Referans istiyor.

Buradan referans kısmına imza atabilecek olan varsa öyle bir organizasyon düzenleyelim derim.

Yeni üye olacaklar ve referans olacaklar buluşalım bir yerde hem tanışır muhabbet ederiz hem bu işi hallederiz.

Güzel olmaz mı? Ben hazırım.
                          10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

Serhat, Onur ile devamlı telefonla irtibat halinde.

Onur; süresiz kadro dışı isem ben giderim...

Sehat;Kadro dışı falan değilsin...

Hurma nınkampa geri dönmesinin nedeni Şota dır.

Şota da istifa ediyorum der bundan dolayı başkan Hurma yı arar hocasız maça çıkılmaz buraya gel maçtan sonra değerelendirme yaparız demesi üzerine Hurma kampa geri döner..

Kesinlikle satılma gibi bir planları yok
                            Onur bunu hakkaten demiş mi abi ? Zeki nin dedikleri ile örtüşüyor doğruysa.
                            Oscar CARDOZO
                            İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
                            Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

• Ben de üye olmayı düşünüyorum. Peki şimdi üye başvurusu yapsak kasım ayında oy kullanabilir miyiz?
                              En son riv riv riv tarafından düzenlendi; 30.07.2015, 12:47.
                              Meşin yuvarlak, gugul ve gügüm.

Yorum

• İlk olarak riv riv riv tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ben de üye olmayı düşünüyorum. Peki şimdi üye başvurusu yapsak kazım ayında oy kullanabilir miyiz?
                                Malesef 2 yıl beklemek gerekiyor...

Yorum

Yükleniyor...
                                X