Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Neymiş onura bir hafta izin vermişler, lan oğlum adamsanız çıkın onuru kadro dışı bıraktık desenize, karı gibi ne kıvırtırsınız, hadi ihonun kıvırtmalarına alışığız, sana ne oluyor şota_?
    Sota neden izin verdiğini de söyleseymiş keske... ancak kari gibi kuralları aştı der... erkek olan ne yaptığını söyler...

Yorum

• Başkan olma kriterlerine boksör güreşçi ne bilim jokey bunların arkasında poz verme kriterinide ekleyinn..

İhoda gördüğüm en büüyük özellik kayın pederim zengin sülalem çok büyük sürekli başkalarıyla övünen bir tip şahsına münhasır hiç bir vasfı yok..
      ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• Şota twitter hesabını kapatmış!..
        Not Important..

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ben ikna oldum Özellikle ''kavalımı çalıp yılan hipnotize ederken'' kısmında gözyaşlarımı tutamadım
          Yine birgün arkadaşlarla toplandık kızma birader oynuyoruz!Zar atılacak, dedim cezve getirin! Masada bulunan Şimşek Bakırören isimli arkadaş sinirlendi hile kartona yansımadı dedi.Dedim ki ; sevgili kızmabirader paydaşları, temiz kızmabirader istiyorsak herkes cezveyle zar atacak!
          O gün bi attım, hâlâ atıyorum, alışkanlık yaptı durduramıyorum kendimi!

Yorum

• İlk olarak anth tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sota neden izin verdiğini de söyleseymiş keske... ancak kari gibi kuralları aştı der... erkek olan ne yaptığını söyler...
            Kurallar ne acaba?

Güldürmesinler adamı...

Şota önce 2011 sezonunun hesabını versin bence...

Ciddi söylüyorum, bu adamda mutlaka birşeyler var. Mutlaka...
            HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• Bu oyunu yine Onur bozacak...

Çıkacak ne yaptığımı bilmiyorum ama hatam varsa TS camiasından özür dilerim diyecek...

Pimi çekip ihonun eline verecek...

Yorum

• İlk olarak Fuleli_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu takımda artık her şey olur, spor hekimi olmayan adama spor hekimliği (Bildiğim kadarıyla genel cerrahtır ), futbolla alakası olmayan adama sportif direktörlük yaptırılıyorsa yarın futbolcuları da kulüp kasabına ameliyat ettirirlerse şaşırmayın artık!!!
                Çocuk Hastaliklari doktoru kesin bilgi hocamdı kendisi.
                Derslerde Trabzonspor konuşurdu sürekli. Çok da sevilen bir hocaydı. Ey gidi günler ey. Ne oldu hocama anlamadım o zaman tanıdığım Yakup hoca bizim kadar fanatik Trabzonspor luydu. Bence hala da öyle ama hayatındaki en büyük hayalini yanlış adamın yanında gerçekleştirdi.

Yorum

• İlk olarak anth tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Canhan tetikçisi ile yazdığım yazı bazı arkadaslarca tepki görmüş...

Benim o şahısa twiterda ve iho, burma ve sota hakkında burada yazdıklarım bellidir...

Canhan ve türevleri sosyal medyada alt yapi yapmaya çalışıyorlar...

Sota da bugün paralel şeyler söyledi...

Onur kaptan olarak Sota ya kadro hakkında fikrini belirtmiştir. Tetikte bekleyen satılmış burma da bunu kullanmıştır...

Ortamın gerginliğine veriyorum bazılarının saldırganlığını...

Benim görüşüm bu saatten sonra nettir...

Önce yönetim gidecek, hem de ibretlik şekilde....

Ardından Onur, Cardozo ve bu sene alınanlar hariç bütün futbolcular gidecek...

Bendeki çözüm budur...

arkadaşlar

okuyorum olayı tamamen idrak etmeye çalışıyorum

bakın yönetim iho çok yanlışları var hatta göreve devam ettikleri sürece
                  külübe daha çok zarar verdiklerini de düşünüyorum ama

ama

her olayı ayrı değerlendirelim bu olay başka bağımsız olay iho ve yandaşlarının
                  o yanlışları yapmaları her şeyi yanlış yapacakları anlamına gelmez

arkadaşlar yaptığım iş ve görev olarak ilçede bir kurumu temsilen 5 yıldır kurum amirliği görevini yürütüyorum bir nevi yöneticiyim onun için bu olaylar yabancı gelmiyor ANCAK BU SÜRE ZARFINDA ÖĞRENDİĞİM EN BÜYÜK TECRÜBE OLAYIN EN İNCE AYRINTISINA VARANA KADAR BİLGİ EDİNMEDEN YORUM YAPILMAMASI GEREKTİĞİ OLDU.

Ama arkadaşlar şu aşamada benimde öngörüm var bence olay hiç iç açıcı görünmüyor

neden derseniz

Onur kaptan olarak Sota ya kadro hakkında fikrini belirtmiştir.

bu olayın doğruluk payı varsa olay farklı bir boyuttadır bence

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ulan sadri şener o kadar protesto edildi ama hiç yoktan ölüsü takımı ilk 3e sokuyordu. ihonun en büyük başarısı averajla 4.lük
                    Olay sportif başarı değil artık camiada huzur bırakmadılar. Şampiyonluğa oynasak ne olacak?

İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Takım İstanbul'a kaçta dönecek bilen var mı?
                    Maç Türkiye saatiyle 11'de bitiyor. Röportajı toplantısı derken 12'de ancak çıkarlar. Aynı gece uçağa binerlerse sabaha karşı Türkiye'de olurlar. Özel uçaksa direkt Trabzon'a giderler...
                    Trabzon bir sevda,
                    Trabzonspor bir destan...

Yorum

• benim üzüldügüm olay birde bu Makedonyadaki Trabzonsporlular, adamlar ilk defa Trabzonsporu orda görecek ve resmen zehir ettiler. Ne nese kaldi kimsede nede moral

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yalan yok, 12-13 yaşlarındayken yaz tatilinde gittiğimiz Ağasar'da doruk dibine büyük abdest yaparken benimde aklıma geldiydi başkanlık. Bi kere de köpek kovalarken aklıma geldi. Bak şimdi farkettim, Türkün aklı ya büyük abdesti yaparken ya kaçarken geliyomuş ya la...

Not: Ula Uğur, mesajımı düzenlemişsin sağol da, büyük abdest ne ya. Daha iyi bisey bulamadın mı.
                        Demek ki hepimizin aklına gelmiş abi günde en az iki sefer
                        Senin ki de birşey mi abi ben artık malum arkadaşın, sığır büyük abdestini onun üzerine yaparken hayal ettiğini düşünüyorum..
                        En son ataullah-ı sani tarafından düzenlendi; 30.07.2015, 00:53.

Yorum

• İlk olarak necmiati61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Şota twitter hesabını kapatmış!..
                          Zaral oldu heralde

Edit:kapatmamıs
                          En son Hakan tarafından düzenlendi; 30.07.2015, 00:53.

Yorum

• İlk olarak Mehmet SELEN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Benim BMN yonetimine önerim tüm başlıkların kapatılarak kaptanla ilgili bir başlıkla devam edilsin. Süreç ile ilgili mesajlar oraya yazılsın. Zaten tüm başlıklarda bu konu konuşuluyor. En azından birliktelik sağlanmış olur.
                            Selamlar Mehmet ağabey.Bahsettiğin öneriyi sadece 2010-11 sezonu sonunda "YETER Kİ ONURSUZ OLMASIN AŞK" başlığıyla gerçekleştirmiştik. Ancak şu anda ne takım olarak ne de camia olarak bu tarz bir sinerjiyi taşıyacak ağırlığımız yok. Üstelik (kendi fikirlerimiz oluşmuş olsa bile) hukuki-ahlaki hakkaniyete dayanıp olaya vicdani açıdan olarak yaklaşacak olursak tarafsız ve etik bir şekilde her kanadın açıklamalarını dinlemek ve burada tartışma ortamına açmak zorundayız. Başlıklardaki gündem kayması BMN'de her zaman yaşanan birşey aslında BMN'de değil takip ettiğim birkaç forumdada aynı sorunlar mevcut taraftar forumunda bunların daha yoğun yaşanmasına şaşırmamak gerek.
                            "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• iho yine amacına ulaştı bir bakıma, uefayı angarya görüyoruz demişti tam öyle oldu, hocasından taraftarına yarın ki maçı düşünen kimse yok. Helal sana iho başarılarına bir halka daha ekledin.

Yorum

• İlk olarak bordo08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Başkan olma kriterlerine boksör güreşçi ne bilim jokey bunların arkasında poz verme kriterinide ekleyinn..

İhoda gördüğüm en büüyük özellik kayın pederim zengin sülalem çok büyük sürekli başkalarıyla övünen bir tip şahsına münhasır hiç bir vasfı yok..
                                Konumuzla ilgili olmasa da bu önemli bir özellik ama...

Yani bizim abilerimiz, büyüklerimiz hep derdi;

"İnsanın kendi ana-babasını seçmek elinde değildir ama kaynana-kayınpederini seçmek sadece kendi elindedir."
                                HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

Çalışıyor...
                                X