İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Başkan olma kriterlerine boksör güreşçi ne bilim jokey bunların arkasında poz verme kriterinide ekleyinn..
İhoda gördüğüm en büüyük özellik kayın pederim zengin sülalem çok büyük sürekli başkalarıyla övünen bir tip şahsına münhasır hiç bir vasfı yok..ömür umuttan önce bitmeli
Yorum
-
İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen ikna oldumÖzellikle ''kavalımı çalıp yılan hipnotize ederken'' kısmında gözyaşlarımı tutamadım
O gün bi attım, hâlâ atıyorum, alışkanlık yaptı durduramıyorum kendimi!
Yorum
-
İlk olarak anth tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSota neden izin verdiğini de söyleseymiş keske... ancak kari gibi kuralları aştı der... erkek olan ne yaptığını söyler...
Güldürmesinler adamı...
Şota önce 2011 sezonunun hesabını versin bence...
Ciddi söylüyorum, bu adamda mutlaka birşeyler var. Mutlaka...HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR
Yorum
-
İlk olarak Fuleli_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu takımda artık her şey olur, spor hekimi olmayan adama spor hekimliği (Bildiğim kadarıyla genel cerrahtır ), futbolla alakası olmayan adama sportif direktörlük yaptırılıyorsa yarın futbolcuları da kulüp kasabına ameliyat ettirirlerse şaşırmayın artık!!!
Derslerde Trabzonspor konuşurdu sürekli. Çok da sevilen bir hocaydı. Ey gidi günler ey. Ne oldu hocama anlamadım o zaman tanıdığım Yakup hoca bizim kadar fanatik Trabzonspor luydu. Bence hala da öyle ama hayatındaki en büyük hayalini yanlış adamın yanında gerçekleştirdi.
Yorum
-
İlk olarak anth tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCanhan tetikçisi ile yazdığım yazı bazı arkadaslarca tepki görmüş...
Benim o şahısa twiterda ve iho, burma ve sota hakkında burada yazdıklarım bellidir...
Canhan ve türevleri sosyal medyada alt yapi yapmaya çalışıyorlar...
Sota da bugün paralel şeyler söyledi...
Onur kaptan olarak Sota ya kadro hakkında fikrini belirtmiştir. Tetikte bekleyen satılmış burma da bunu kullanmıştır...
Ortamın gerginliğine veriyorum bazılarının saldırganlığını...
Benim görüşüm bu saatten sonra nettir...
Önce yönetim gidecek, hem de ibretlik şekilde....
Ardından Onur, Cardozo ve bu sene alınanlar hariç bütün futbolcular gidecek...
Bendeki çözüm budur...
arkadaşlar
okuyorum olayı tamamen idrak etmeye çalışıyorum
bakın yönetim iho çok yanlışları var hatta göreve devam ettikleri sürece
külübe daha çok zarar verdiklerini de düşünüyorum ama
ama
her olayı ayrı değerlendirelim bu olay başka bağımsız olay iho ve yandaşlarının
o yanlışları yapmaları her şeyi yanlış yapacakları anlamına gelmez
arkadaşlar yaptığım iş ve görev olarak ilçede bir kurumu temsilen 5 yıldır kurum amirliği görevini yürütüyorum bir nevi yöneticiyim onun için bu olaylar yabancı gelmiyor ANCAK BU SÜRE ZARFINDA ÖĞRENDİĞİM EN BÜYÜK TECRÜBE OLAYIN EN İNCE AYRINTISINA VARANA KADAR BİLGİ EDİNMEDEN YORUM YAPILMAMASI GEREKTİĞİ OLDU.
Ama arkadaşlar şu aşamada benimde öngörüm var bence olay hiç iç açıcı görünmüyor
neden derseniz
Onur kaptan olarak Sota ya kadro hakkında fikrini belirtmiştir.
bu olayın doğruluk payı varsa olay farklı bir boyuttadır bence
Yorum
-
İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUlan sadri şener o kadar protesto edildi ama hiç yoktan ölüsü takımı ilk 3e sokuyordu. ihonun en büyük başarısı averajla 4.lük
İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakım İstanbul'a kaçta dönecek bilen var mı?Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYalan yok, 12-13 yaşlarındayken yaz tatilinde gittiğimiz Ağasar'da doruk dibine büyük abdest yaparken benimde aklıma geldiydi başkanlık. Bi kere de köpek kovalarken aklıma geldi. Bak şimdi farkettim, Türkün aklı ya büyük abdesti yaparken ya kaçarken geliyomuş ya la...
Not: Ula Uğur, mesajımı düzenlemişsin sağol da, büyük abdest ne ya. Daha iyi bisey bulamadın mı.
Senin ki de birşey mi abi ben artık malum arkadaşın, sığır büyük abdestini onun üzerine yaparken hayal ettiğini düşünüyorum..En son ataullah-ı sani tarafından düzenlendi; 30.07.2015, 00:53.
Yorum
-
İlk olarak necmiati61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞota twitter hesabını kapatmış!..
Edit:kapatmamısEn son Hakan tarafından düzenlendi; 30.07.2015, 00:53.
Yorum
-
İlk olarak Mehmet SELEN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim BMN yonetimine önerim tüm başlıkların kapatılarak kaptanla ilgili bir başlıkla devam edilsin. Süreç ile ilgili mesajlar oraya yazılsın. Zaten tüm başlıklarda bu konu konuşuluyor. En azından birliktelik sağlanmış olur."When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Yorum
-
İlk olarak bordo08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkan olma kriterlerine boksör güreşçi ne bilim jokey bunların arkasında poz verme kriterinide ekleyinn..
İhoda gördüğüm en büüyük özellik kayın pederim zengin sülalem çok büyük sürekli başkalarıyla övünen bir tip şahsına münhasır hiç bir vasfı yok..
Yani bizim abilerimiz, büyüklerimiz hep derdi;
"İnsanın kendi ana-babasını seçmek elinde değildir ama kaynana-kayınpederini seçmek sadece kendi elindedir."HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR
Yorum
Yorum