Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ataullah-ı sani tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu kulüpte bir darbe yapılması şart
    Vallahi yıllar evvel kapımızın önündeki kediye süt verirken, köpeğe gel kuçu kuçu deyip kemik atarken, kavalımı çalıp yılan hipnotize ederken hayalini kurmuştum Trabzonspor Başkanı olmanın.Cenab-ı Allah nasib eder mi birgün dedim acaba?!
    Şimdi içinizden diyorsunuz çüşş artık!
    Ne var yani sığır çobanıyken hayal kurup başkan olunuyor da benim istediğim ondan daha fazla birşey mi?!
    Yalan yok, 12-13 yaşlarındayken yaz tatilinde gittiğimiz Ağasar'da doruk dibine büyük abdest yaparken benimde aklıma geldiydi başkanlık. Bi kere de köpek kovalarken aklıma geldi. Bak şimdi farkettim, Türkün aklı ya büyük abdesti yaparken ya kaçarken geliyomuş ya la...

Not: Ula Uğur, mesajımı düzenlemişsin sağol da, büyük abdest ne ya. Daha iyi bisey bulamadın mı.
    En son Misafir tarafından düzenlendi; 30.07.2015, 00:47.

Yorum

• Ulan sadri şener o kadar protesto edildi ama hiç yoktan ölüsü takımı ilk 3e sokuyordu. ihonun en büyük başarısı averajla 4.lük

Yorum

• Hala ceza almayanlar olarak seçilmiş insanlarız

Yorum

• Neymiş onura bir hafta izin vermişler, lan oğlum adamsanız çıkın onuru kadro dışı bıraktık desenize, karı gibi ne kıvırtırsınız, hadi ihonun kıvırtmalarına alışığız, sana ne oluyor şota_?

Yorum

• Lütfen DİKKAT:
            Hacıosmanoğlu'nun telefonu diye yayımlanan numara yaşlı bir annesi olan bir hanımefendiye aittir... Bana mesajla geri dönüş yaptı ve çok mağdur olduğunu anlattı...
            Lütfen bu numarayı aramayın, mesaj atmayın...

Yorum

• İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Neymiş onura bir hafta izin vermişler, lan oğlum adamsanız çıkın onuru kadro dışı bıraktık desenize, karı gibi ne kıvırtırsınız, hadi ihonun kıvırtmalarına alışığız, sana ne oluyor şota_?
              bunlar 1 hafta sonra onur un büyüksünüz abi. ben bir bok yedim affedin diyeceğini sanıyorlar heralde...

Yorum

• Şarjörleri takın şampiyonluk yakın diye ne naralar atılıyordu ey gidi iho kafamıza sıktı adam terminatör...
                ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• İlk olarak DİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Lütfen DİKKAT:
                  Hacıosmanoğlu'nun telefonu diye yayımlanan numara yaşlı bir annesi olan bir hanımefendiye aittir... Bana mesajla geri dönüş yaptı ve çok mağdur olduğunu anlattı...
                  Sen numarayı atarmısın yanlis olabilir dünde boyle bisey olmuştu yanlıştı numara

Yorum

Lütfen DİKKAT:
                    Numarayıda söylesen abi bir sürü numara paylaşıldı burda.
                    Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

Lütfen DİKKAT:

Çakal iho telefonun yönlendirmiş

Gesendet von iPad mit Tapatalk
                      Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• Değerli arkadaşlar telefon numarası paylaşımı kesinlikle yapmıyoruz...
                        "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Bu arada forum üzerinde her mesaja yetişmemiz mümkün değil üstelik yaz döneminde Forum Yöneticisi anlamında kıtlık yaşadığımız şu evrede mesajlar raporlanmadığında yakalama olasılığımız çok düşük buna mukabil olarak bizlere serzenişte bulunurken haksızsınız demiyorum ancak biraz anlayışlı olabilirseniz sevinirim... Sizler gibi bizlerde Trabzonspor taraftarıyız ve hiç bir farkımız yok çoğunuzun sahip olduğu düşüncelere aynen katılıyorum zira BordoMavi.Net bu bağlamda büyük bir kitlesel sinerji yakalamış bireyleri çatısı altında barındırıyor...

Anlayışınız için teşekkürler.
                          "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• " Onur, sosyal medyada taraftarın kendisine olan desteğini çok iyi biliyor ve ""Bu taraftara başarı borcumuz var" diyor. Ne güzel bir mesaj bu"
                            -Nurgül Günaydın

Yanındayız Onur. Sen bir futbolcudan da ötesinde bunu anlamayanlar Anlayacak !

Yorum

• Benim BMN yonetimine önerim tüm başlıkların kapatılarak kaptanla ilgili bir başlıkla devam edilsin. Süreç ile ilgili mesajlar oraya yazılsın. Zaten tüm başlıklarda bu konu konuşuluyor. En azından birliktelik sağlanmış olur.
                              Hasta la Victoria Siempre!

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yalan yok, 12-13 yaşlarındayken yaz tatilinde gittiğimiz Ağasar'da doruk dibine büyük abdest yaparken benimde aklıma geldiydi başkanlık. Bi kere de köpek kovalarken aklıma geldi. Bak şimdi farkettim, Türkün aklı ya büyük abdesti yaparken ya kaçarken geliyomuş ya la...
                                İyi ki benim aklıma gelmemiş öyle şeyler...

Ne güzel, mutlu mesut bir çocukluğum olmuş...
                                HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

Yükleniyor...
                                X