Süleyman Hurma denen zavallı, Iho denen sahtekar, Şota denen kukla ve Onur un karşısında olan bütün futbolcular. Sirayla hepiniz gideceksiniz, burası babanızın Çiftliği değil. Gerekirse sadece Onur kalacak ama istediğinize ulaşamayacaksınız.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar aldığım kesin bilgi şu yönde olay şu aşamada kısa vadeli bir mesele değil... Bilgiyi direkt yakın bir aile büyüğümden aldım bunuda belirteyim...
Onur olayının ilk çıkış noktası geçen sezon ödemelerde sıkıntı yaşandığı zaman Hacıosmanoğlu maaşta indirime gitmek istiyor Onur bunu kabul etmiyor.. Bu olayın akabinde Onur'un ameliyatından sonra başkan Hacıosmanoğlu Onur'u ziyaret dahi etmiyor.. Yani araları limoni şekilde devam ediyorlar..
Bugünlerde yaşanan olay ise Süleyman Hurma ve İbrahim Hacıosmanoğlu ikilisi Onur ile kampta konuşarak 'Futbolcularla konuş ödemelerde sıkıntı olacak' demelerini istiyor.. Onur'da sert çıkışarak nasıl böyle şey söylerim diyor ve kapışıyorlar bu gelişme üzerine Onur kampı terkediyor...
Onur veya Mehmet Ekici'nin satılması için sezon bitmeden önce ufak çaplı bir girişim olmuş Ersun Yanal'ın da Mehmet Ekici olayından haberi varmış ancak bu işler resmiyete Hurma - Hacıosmanoğlu ikilisiyle döküldü...
Benim bildiklerim bunlar...
Yorum
-
İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar aldığım kesin bilgi şu yönde olay şu aşamada kısa vadeli bir mesele değil... Bilgiyi direkt yakın bir aile büyüğümden aldım bunuda belirteyim...
Onur olayının ilk çıkış noktası geçen sezon ödemelerde sıkıntı yaşandığı zaman Hacıosmanoğlu maaşta indirime gitmek istiyor Onur bunu kabul etmiyor.. Bu olayın akabinde Onur'un ameliyatından sonra başkan Hacıosmanoğlu Onur'u ziyaret dahi etmiyor.. Yani araları limoni şekilde devam ediyorlar..
Bugünlerde yaşanan olay ise Süleyman Hurma ve İbrahim Hacıosmanoğlu ikilisi Onur ile kampta konuşarak 'Futbolcularla konuş ödemelerde sıkıntı olacak' demelerini istiyor.. Onur'da sert çıkışarak nasıl böyle şey söylerim diyor ve kapışıyorlar bu gelişme üzerine Onur kampı terkediyor...
Onur veya Mehmet Ekici'nin satılması için sezon bitmeden önce ufak çaplı bir girişim olmuş Ersun Yanal'ın da Mehmet Ekici olayından haberi varmış ancak bu işler resmiyete Hurma - Hacıosmanoğlu ikilisiyle döküldü...
Yorum
-
Yorum
-
İlk olarak ataullah-ı sani tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAhh ahh söylenecek o kadar şey var ki, deliliğe vuruyoruz artık işiDRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Yorum
-
İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnur kampı kendi kafasına göre mi terk ediyor yani? ya cümlede eksik var yada ben buna gülerim"When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Yorum
-
Rezillik..iho paralarımızı kumarda bitirmiş demek sonra da futbolculardan indirim istemiş..iyiki kabul etmemiş onur ihoya yar olacağına Onur ekici gibi adamlar yesin paralarımızı.vay be ne hallere geldi koca takım sonumuz karanlık ağlayacağımız günler yakın gibi duruyor
Yorum
-
İlk olarak Fatih Birinci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar olay tatlıya baglanır bence
Yorum
-
İlk olarak Tayfun Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇocuk Hastaliklari doktoru kesin bilgi hocamdı kendisi.
Derslerde Trabzonspor konuşurdu sürekli. Çok da sevilen bir hocaydı. Ey gidi günler ey. Ne oldu hocama anlamadım o zaman tanıdığım Yakup hoca bizim kadar fanatik Trabzonspor luydu. Bence hala da öyle ama hayatındaki en büyük hayalini yanlış adamın yanında gerçekleştirdi.
Yorum
-
İlk olarak ataullah-ı sani tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkan adayı olmanın kriterleri neler acaba bilen var mı?
Çoban
Yalanci
Dönek v.b ozellikler varsa'' İnsan için önüne çıkan bütün yollar ´yürünebilir´ yollar ise, o insan artık kaybolmuştur. " /İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak Mert' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRezillik resmen kulüp yöneticileri evden taraftar aldırıyor
Başkandan beklenir çünki en büyük Trabzonspor'lu O. Dozer Cemil, Güngör, İskender, Ali Kemal hikaye kendisinin nazarında...HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR
Yorum
Yorum