Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Süleyman Hurma denen zavallı, Iho denen sahtekar, Şota denen kukla ve Onur un karşısında olan bütün futbolcular. Sirayla hepiniz gideceksiniz, burası babanızın Çiftliği değil. Gerekirse sadece Onur kalacak ama istediğinize ulaşamayacaksınız.

Yorum

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Arkadaşlar aldığım kesin bilgi şu yönde olay şu aşamada kısa vadeli bir mesele değil... Bilgiyi direkt yakın bir aile büyüğümden aldım bunuda belirteyim...

Onur olayının ilk çıkış noktası geçen sezon ödemelerde sıkıntı yaşandığı zaman Hacıosmanoğlu maaşta indirime gitmek istiyor Onur bunu kabul etmiyor.. Bu olayın akabinde Onur'un ameliyatından sonra başkan Hacıosmanoğlu Onur'u ziyaret dahi etmiyor.. Yani araları limoni şekilde devam ediyorlar..

Bugünlerde yaşanan olay ise Süleyman Hurma ve İbrahim Hacıosmanoğlu ikilisi Onur ile kampta konuşarak 'Futbolcularla konuş ödemelerde sıkıntı olacak' demelerini istiyor.. Onur'da sert çıkışarak nasıl böyle şey söylerim diyor ve kapışıyorlar bu gelişme üzerine Onur kampı terkediyor...

Onur veya Mehmet Ekici'nin satılması için sezon bitmeden önce ufak çaplı bir girişim olmuş Ersun Yanal'ın da Mehmet Ekici olayından haberi varmış ancak bu işler resmiyete Hurma - Hacıosmanoğlu ikilisiyle döküldü...

Benim bildiklerim bunlar...
      Ekici satılabilir diyen Ersun da gittikten sonra Ekici yi 11 düşünmüyordu olur...

Yorum

Arkadaşlar aldığım kesin bilgi şu yönde olay şu aşamada kısa vadeli bir mesele değil... Bilgiyi direkt yakın bir aile büyüğümden aldım bunuda belirteyim...

Onur olayının ilk çıkış noktası geçen sezon ödemelerde sıkıntı yaşandığı zaman Hacıosmanoğlu maaşta indirime gitmek istiyor Onur bunu kabul etmiyor.. Bu olayın akabinde Onur'un ameliyatından sonra başkan Hacıosmanoğlu Onur'u ziyaret dahi etmiyor.. Yani araları limoni şekilde devam ediyorlar..

Bugünlerde yaşanan olay ise Süleyman Hurma ve İbrahim Hacıosmanoğlu ikilisi Onur ile kampta konuşarak 'Futbolcularla konuş ödemelerde sıkıntı olacak' demelerini istiyor.. Onur'da sert çıkışarak nasıl böyle şey söylerim diyor ve kapışıyorlar bu gelişme üzerine Onur kampı terkediyor...

Onur veya Mehmet Ekici'nin satılması için sezon bitmeden önce ufak çaplı bir girişim olmuş Ersun Yanal'ın da Mehmet Ekici olayından haberi varmış ancak bu işler resmiyete Hurma - Hacıosmanoğlu ikilisiyle döküldü...

haydaaaaaaaa....... al sana yeni bir bilgi...

Yorum

Onur kampı kendi kafasına göre mi terk ediyor yani? ya cümlede eksik var yada ben buna gülerim

Yorum

• İlk olarak ataullah-ı sani tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ahh ahh söylenecek o kadar şey var ki, deliliğe vuruyoruz artık işi
            Yakında hunileri takıp tesisleri basabiliriz
            DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
            ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Arkadaşlar olay tatlıya baglanır bence

Yorum

• Deep Trabzon is on hold.

Bunlar iho nun ipini ne zaman çekecekler arkadaş. Iho mezarcı gibi geldi ölü toprağını attı Üzerimize

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
                Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Onur kampı kendi kafasına göre mi terk ediyor yani? ya cümlede eksik var yada ben buna gülerim
                  O tartışmadan sonra zannedersem öyle yaklaşık 20 dakika konuştum aile büyüğümüzle olayı bana aynen böyle nakletti... Onur nasıl söyleyeyim böyle birşeyi futbolculara gibisinden çıkışınca bunlara Hurma sen bizim söylediğimizi yap demiş ve ortam ondan sonra gerilmiş...
                  "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Rezillik..iho paralarımızı kumarda bitirmiş demek sonra da futbolculardan indirim istemiş..iyiki kabul etmemiş onur ihoya yar olacağına Onur ekici gibi adamlar yesin paralarımızı.vay be ne hallere geldi koca takım sonumuz karanlık ağlayacağımız günler yakın gibi duruyor

Yorum

• Yaz kızım 200 torba stoper, 20 kamyon sol bek, 15 tane ön libero...

Yorum

• İlk olarak Fatih Birinci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Arkadaşlar olay tatlıya baglanır bence
                        bağlanmaz.. bu saatten sonra herkes delikanlı olup sözünün arkasında olacak... hurma ilk kurban oldu. sözünü tutamadı. ardından şota geldi... taraftar da delikanlı olacak. bu kadar cingar çıkardıktan sonra başını önüne eyip susmayacak. bir kere atarlandı sonuna kadar gidecek... gitmezse hurma dan farkı kalmayacak....

Yorum

• İlk olarak Tayfun Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Çocuk Hastaliklari doktoru kesin bilgi hocamdı kendisi.
                          Derslerde Trabzonspor konuşurdu sürekli. Çok da sevilen bir hocaydı. Ey gidi günler ey. Ne oldu hocama anlamadım o zaman tanıdığım Yakup hoca bizim kadar fanatik Trabzonspor luydu. Bence hala da öyle ama hayatındaki en büyük hayalini yanlış adamın yanında gerçekleştirdi.
                          Çocuk hastalıkları doktoruysa durum daha da vahimmiş gerçekten...İyi niyetli çalışabilir Trabzonspor'u çok sevebilir lakin milyon dolarlık futbolcuların olduğu kulübe bir spor doktoru nasıl alınamıyor hayret ediyorum... Ben futbolcu olsam mesela kenarda bir spor hekimi yoksa sahada kendimi riske edecek hareketlerden kaçınırım yani bu insanın fıtratında var ve performans düşüklüğüne sebep olur...

Yorum

• İho 3 banko maç verimde bütçeyi oraya bas bari satmayız kimseyi

Yorum

• İlk olarak ataullah-ı sani tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Başkan adayı olmanın kriterleri neler acaba bilen var mı?
                              Trabzonsevdalisi
                              Çoban
                              Yalanci
                              Dönek v.b ozellikler varsa
                              '' İnsan için önüne çıkan bütün yollar ´yürünebilir´ yollar ise, o insan artık kaybolmuştur. " /İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Mert' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Rezillik resmen kulüp yöneticileri evden taraftar aldırıyor
                                "Taraftarını ne kadar seviyor. Onlar için servis hizmeti sunuyor" diye savunurlar bunu bence...

Başkandan beklenir çünki en büyük Trabzonspor'lu O. Dozer Cemil, Güngör, İskender, Ali Kemal hikaye kendisinin nazarında...
                                HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

Yükleniyor...
                                X