Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu ne vizyonsuzlukdur arkadaş kulüp yönetici taraftarı tehdit ediyor! Bu iş bu kadar küçüldümü koskaca Trabzonspor'umu ne hale getirdiniz şeref yoksunları Allah sizi bildiği gibi yapsın Allahınızdan bulun
    # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• İlk olarak taita tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Trabzonspor u desteklediğimi biliyorsunuz da neyi desteklediğimi neden bilmiyorsunuz? Ciğerim olmadığını iddia ediyorsunuz bana TS için bu zamana kadar yapıcı işlerden ne yaptınız onu yazn biz de görelim ciğerinizi?
      Yazılarınn sonuna öyle gülücükler koyarak sakin havalara vermeye çalışıyorsun ya. Neyse.
      Seninle burada sidik yarışına girecek adam yok, dikkat ettiysen hala adam diyorum, kim benden iyi trabzonspor taraftarıysa elini öper başıma koyarım, keşke herkes benden iyi taraftar olsun.
      Ama sen, sen ne olduğunu yazılarınla ortaya koydun, tekrar ediyorum, ciğerin varsa neyin kimin adamı olduğunu şuraya yazarsın.

Yorum

• [QUOTE=taita;1920168486]
        İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sen tutacak TAKIM bulursun çok takım var

Tutacak adam bulamazsın tayta.[/QUOTE

İnsanlara göre takım tutulmaz... Bunu bir türlü anlayamıyorsunuz... 13. sandık ve üstü nasıl körü körün iho yu destekliyorsa, siz de Onur u körü körüne destekliyorsunuz. Farkınız yok anlayacağın. Farkı yapmak için, Onur un doğru yaptıklarını alkışlamalı, yanlışlarını eleştirmeli... Olay bu kadar sade...
        Hocam takımları karıştırmıssın sen cidden. Hamama git terle bi bişiler yap

Onur trabzonspordur su anda. Şenol gibi istanbul yalağı olmamştır.

Zorunuza gitmesin. Hepsi s olup gidecek onur kalacak sizinde zorunuza gidecek

Yorum

• Bunlarin isi gücü tehdit. Bu saatten sonra bu yönetimi savunan benim gözümdr gavattir
          Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            taita
            Sende çok berraksın o kadar berraksın ki için dışın gözüküyor ne olduğun ortada
            Olmayan birşeyi uydurup, olması muhtemel birşeyi körü körüne yok saymak mı taraftarlık. Eew bu zihniyetteki taraftara da İHO yakışır. Aynı onun kafasındansınız.

Yorum

• burda halen "transfer olursa hersey düzelir" diyenler sapitmis.
              transfer mansfer yok anlayin artik.

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                http://www.tvarsivi.com/trtspor-29-0...-2096754y.html

Nasıl da güveniyor seçimi kazanacağına. Kim bilir son 10 yılda kaç bin fason üye yaptı. Eskiden kulübe üye olanların listesi yayınlanırdı o da yalan oldu...
                İnsan hafiften tırsıyor, her şey beklenir bu çakallardan. Tehdit, şantaj, para yedirme...

Yorum

• Biz bu seneyi Ersun'u gönderirken bitirdik. Yerine Shota geldi ona da destek olduk. Başta çok eleştirsem de sonra destek oldum. Şimdi Şhota'ya saldırmak takıma zarardan başka bir şey vermez. Şhota iyi veya kötü bu sene takımın başında tamamen durmalı.

Ben kendimden şüphe duyarım Onur'dan duymam. Egosunun olduğunu da sanmıyorum.
                  Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                  Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak Ali Kolancı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Öğrenci kaç paraymış ?
                    Arif Bey bakıyor hesap işine...
                    HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• Bu Yakup Aslan denen salagi kim doktor yapmis? Zaten hep antipatik gelmistir bana ruh suratli uyuz.
                      "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Biz bu seneyi Ersun'u gönderirken bitirdik. Yerine Shota geldi ona da destek olduk. Başta çok eleştirsem de sonra destek oldum. Şimdi Şhota'ya saldırmak takıma zarardan başka bir şey vermez. Şhota iyi veya kötü bu sene takımın başında tamamen durmalı.

Ben kendimden şüphe duyarım Onur'dan duymam. Egosunun olduğunu da sanmıyorum.
                        Şotada gidecek hocam o da gidecek. Gerekirse ekici özer hepsi gidecek gerekirse bu takım küme düşer ama o şota hurma hepsi gidecek

Yorum

• İlk olarak Terzioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu Yakup Aslan denen salagi kim doktor yapmis? Zaten hep antipatik gelmistir bana ruh suratli uyuz.

Biz hala bu adamı konuşturuyoruz ya yazıklar olsun bize
                          # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• Biz nasıl kurtulacaz bunlardan?

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi
                              bu lafı çok koydu ucu iho'ya kadar dokundu demek ki
                              #

Yorum

• İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Keşke gelseler
                                Gece geç saatlere kalırsa İzmir İstanbul arası çok sürmez. Geliriz...

Kavga var dediler, geldik...
                                HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

Çalışıyor...
                                X