Kulübün başkanı Aziz olsaydı vallahi bu kadar zarar vermezdi yahu.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
trabzonda yıne hıc bı halt olmayacagı ortada yalakalıkdan baska tabı..onun ıcın agırlıgı ıstanbula vermelıyız..ımkanı olan herkes gıtmelı..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
Bu taraftar gruplarından öğreniyorum ey gidi çocukluğumuzda ki taraftar sen olsan bu yönetim 1 yıl zor dayırdı Trabzonspor içten içe çürümüş kokuşmuş çakalların yuvası olmuş yazıklar olsun sizin kalıbınızaAyşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu taraftar gruplarından öğreniyorum ey gidi çocukluğumuzda ki taraftar sen olsan bu yönetim 1 yıl zor dayırdı Trabzonspor içten içe çürümüş kokuşmuş çakalların yuvası olmuş yazıklar olsun sizin kalıbınıza1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa arkadaş Şotaya sarmayı bi kesin ya.ulan adama etmedik hakaret bırakmadınız,ne günahı var adamın.
Yorum
-
İlk olarak lazoviç6154 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe mi yaptı nursuz uğursuzun biri kaptanını kadro dışı bırakıyor adam sesini çıkarmıyor kaptanı destekleyen kim varsa bugün 11 de yok daha ne yapsın eğer delikanlıysa şota çıkıp demeliydi ki onuru satmak istiyolar o da itiraz etti o yüzden kadro dışı bırakıldı desin o zamn canımızı yesin öyle çizgi aştı demekle anca yönetimin uşağı olur
Yorum
Yorum