Mbia-Okay-Özer'li orta sahaya kendimizi alıştırsak iyi olur.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak yatmaztara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDünya kupasında arka arka düşen teknik direktör gibi oldum
Yorum
-
Bursaspor, Belçikalı futbolcular Tom De Sutter ve Geoffrey Mujangi Bia ile anlaşmaya vardı.
Bursaspor, Belçikalı futbolcular De Sutter ve Bia'yı renklerine bağladı.
De Sutter ve Bia'nın kulüpleriyle küçük pürüzlerin giderilmesi için Belçika'ya giden Bursaspor Kulübü Asbaşkanı Kemal Güler, iki futbolcu ve kulüpleriyle el sıkıştı.
Belçika ekiplerinden Club Brugge'un golcüsü De Sutter ile Standard Liege'de oynayan Demokratik Kongo asıllı Belçika vatandaşı Bia, Güler ile birlikte Bursa'ya gelecek.
Kaynak: Ntvspor
" bursa iyi işler yapıyor , bizim yönetim uyuyor."
Yorum
-
İlk olarak Berkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMbia-Okay-Özer'li orta sahaya kendimizi alıştırsak iyi olur.
Yorum
-
İlk olarak batuhanTs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleözer mi
Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !
Ne mutlu Türküm diyene !
Yorum
-
İlk olarak Berkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeçen ki avrupa ligi maçında oyundan çıkması takımı nasıl etkilediğini gördük. Eldeki oyunculara bakınca Özer seviyemizi düşürmeyen oyuncu.
Yorum
-
Bizimle adi gecen topculari bursa aliyor
Bizimle adi gecen topcular bjk'nin da ilgisi vardi
Bjk'nin ilgilendigi ndoye'yi biz aldik
Gecen senelerde hep ayniydi
Bu tek su demektir: tüm kulüpler menajer önerisiyle transfer yapiyorlar...vu kadsr profesyonel yö etiliyor türk futbolu...tam rezillikForvete: Tencere Hill
Sidober: Bud Spencer
Yorum
-
İlk olarak batuhanTs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledüşürmüyor ama arttırmıyor da hiç bir pozitif etkisi yok boş koşmayı seven birisi hiç bir yeteneğinin olmamasıda cabası tabi beni tatmin etmiyor onun yerine en azından yetenek olarak ondan bilmem kaç kat üstün constant ı tercih etmek daha doğru olabilirMaçın ortasında cebinden sigara çıkartıp içecek diye korkuyorum.
Tabi Kevin kalitesinin 10da birini yansıtsa Özer'den faydalı olur.Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !
Ne mutlu Türküm diyene !
Yorum
-
Rizenin aldığı Patryk Tuszynski adlı zor okunan ada sahip polonyalı futbolcuyu geçen sezon birçok maçta 90 dakika izledim. Takımının yaş ortalaması ve ligdeki başarısı ilgimi çektiği için takip edebilmiştim. Oyuncunun rize'ye transferini yeni gördüm, epey de olmuş üstelik. Bence uyum vesaire sorun yaşamazsa çok başarılı olur. Çok güçlü, mücadeleci bir oyuncu. Bitiriciliği de çok iyi. Ben polonya ligi koşullarında bir mandzukic havası görüyordum oyuncuda. Aynı takımdan aldıkları gürcü oyuncu da fena oyuncu değil. Bu transferler pek menejer transferine benzemiyor doğrusu. Hikmet'i her ne kadar çok itici bulsam da -izliyorsa kendisi, izletiyorsa ekibi- çok doğru yoldalar.İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...
Yorum
-
İlk olarak Ünal Er tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOzan gerekli değildir. Alınmalımıdır? evet alınmalıdır. zarar etmezsiniz, iyi paraya pazarlayabilirsiniz ve ayrıca silahı da herhangi bir rakibe vermezsiniz. bir sponsor ile bu iş halledilebilir alamıyorsanızda kim alacaksa en yüksekten alması için strateji yapılabilir.Şahıslardan önce kafalar değişmeli.
Yorum
-
İlk olarak Berkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKevin'de çok umursamaz beMaçın ortasında cebinden sigara çıkartıp içecek diye korkuyorum.
Tabi Kevin kalitesinin 10da birini yansıtsa Özer'den faydalı olur.
Yorum
Yorum