Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Mbia-Okay-Özer'li orta sahaya kendimizi alıştırsak iyi olur.
    Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• İlk olarak yatmaztara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Dünya kupasında arka arka düşen teknik direktör gibi oldum

Yorum

• benfica djuricic için 12.5 milyon euro bonservis bedeli istiyorsa yapılacak tek sey satın alma opsiyonlu sözlesme. kira bedelinin biraz yuksek tutarsınız olma ihtimali vardır. tabi.

İngiltereden istiyorlar oyuncuyu.

Yorum

• Bursaspor, Belçikalı futbolcular Tom De Sutter ve Geoffrey Mujangi Bia ile anlaşmaya vardı.

Bursaspor, Belçikalı futbolcular De Sutter ve Bia'yı renklerine bağladı.

De Sutter ve Bia'nın kulüpleriyle küçük pürüzlerin giderilmesi için Belçika'ya giden Bursaspor Kulübü Asbaşkanı Kemal Güler, iki futbolcu ve kulüpleriyle el sıkıştı.

Belçika ekiplerinden Club Brugge'un golcüsü De Sutter ile Standard Liege'de oynayan Demokratik Kongo asıllı Belçika vatandaşı Bia, Güler ile birlikte Bursa'ya gelecek.

Kaynak: Ntvspor

" bursa iyi işler yapıyor , bizim yönetim uyuyor."

Yorum

• İlk olarak Berkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Mbia-Okay-Özer'li orta sahaya kendimizi alıştırsak iyi olur.
            özer mi

Yorum

• de sutter ve bia net olarak çöp. bu adamlar bizi ileriye taşıyamaz...
              hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak batuhanTs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                özer mi
                Geçen ki avrupa ligi maçında oyundan çıkması takımı nasıl etkilediğini gördük. Eldeki oyunculara bakınca Özer seviyemizi düşürmeyen oyuncu.

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• hep beraber Marin diyelim en iyisi )

Yorum

Geçen ki avrupa ligi maçında oyundan çıkması takımı nasıl etkilediğini gördük. Eldeki oyunculara bakınca Özer seviyemizi düşürmeyen oyuncu.
                    düşürmüyor ama arttırmıyor da hiç bir pozitif etkisi yok boş koşmayı seven birisi hiç bir yeteneğinin olmamasıda cabası tabi beni tatmin etmiyor onun yerine en azından yetenek olarak ondan bilmem kaç kat üstün constant ı tercih etmek daha doğru olabilir

Yorum

• Bizimle adi gecen topculari bursa aliyor
                      Bizimle adi gecen topcular bjk'nin da ilgisi vardi
                      Bjk'nin ilgilendigi ndoye'yi biz aldik
                      Gecen senelerde hep ayniydi

Bu tek su demektir: tüm kulüpler menajer önerisiyle transfer yapiyorlar...vu kadsr profesyonel yö etiliyor türk futbolu...tam rezillik
                      Forvete: Tencere Hill
                      Sidober: Bud Spencer

Yorum

• İlk olarak batuhanTs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        düşürmüyor ama arttırmıyor da hiç bir pozitif etkisi yok boş koşmayı seven birisi hiç bir yeteneğinin olmamasıda cabası tabi beni tatmin etmiyor onun yerine en azından yetenek olarak ondan bilmem kaç kat üstün constant ı tercih etmek daha doğru olabilir
                        Kevin'de çok umursamaz be Maçın ortasında cebinden sigara çıkartıp içecek diye korkuyorum.

Tabi Kevin kalitesinin 10da birini yansıtsa Özer'den faydalı olur.

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• Rizenin aldığı Patryk Tuszynski adlı zor okunan ada sahip polonyalı futbolcuyu geçen sezon birçok maçta 90 dakika izledim. Takımının yaş ortalaması ve ligdeki başarısı ilgimi çektiği için takip edebilmiştim. Oyuncunun rize'ye transferini yeni gördüm, epey de olmuş üstelik. Bence uyum vesaire sorun yaşamazsa çok başarılı olur. Çok güçlü, mücadeleci bir oyuncu. Bitiriciliği de çok iyi. Ben polonya ligi koşullarında bir mandzukic havası görüyordum oyuncuda. Aynı takımdan aldıkları gürcü oyuncu da fena oyuncu değil. Bu transferler pek menejer transferine benzemiyor doğrusu. Hikmet'i her ne kadar çok itici bulsam da -izliyorsa kendisi, izletiyorsa ekibi- çok doğru yoldalar.
                          İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
                          ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

• İlk olarak Ünal Er tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ozan gerekli değildir. Alınmalımıdır? evet alınmalıdır. zarar etmezsiniz, iyi paraya pazarlayabilirsiniz ve ayrıca silahı da herhangi bir rakibe vermezsiniz. bir sponsor ile bu iş halledilebilir alamıyorsanızda kim alacaksa en yüksekten alması için strateji yapılabilir.
                            Abi Ozan transferine kim sponsor olur Allahaşkına. Sponsor olan ne kazanabilirki bu transferden. Hani reklam filmi falan olsa Ozan anca Mennan rolü oynar. Hem sponsor bulunabilse ist takımları kralını bulup çoktan alırlardı zaten.
                            Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• Dzsudzsak yarın kesin kararını verecekmiş,bence kabul etmez..
                              #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

Kevin'de çok umursamaz be Maçın ortasında cebinden sigara çıkartıp içecek diye korkuyorum.

Tabi Kevin kalitesinin 10da birini yansıtsa Özer'den faydalı olur.
                                orası öyle ama adamın kaliteli olduğu çok belli maalesef çok umursamaz olduğunu konusu doğru kaale almıyor ama takımda ekici de dahil arasa söyle pas atıp kaleciyle karşı karşıya bırakabilecek o ince noktayı görebilecek tek adam bana göre constant

Yorum

Çalışıyor...
                                X