Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bi ceza yemeden rahat edemeyeceğim az kaldı...

İho hit Allah aşkına....

Yorum

• Yazmıştım , tekrar yazıyorum. Böyle basit bir meseleden dolayi kadro dışı bırakılan takım kaptanına sahip çıkmayan teknik direktör ve futbolcuların hepsinin canı cehenneme. Onur , hepsine bedeldir.

Yorum

• iho DEFOL şu kulüpten artık....

Yorum

• Taraftar bir sey yapmak istiyorsa ayaklanma durmamali baskani da indirmeli ama akilli mantikli hamleler yapmak lazim..En azinda su ara ise yaramayanlari yollayalim yeter..Aralik ta da baskani indirmeli ki su hareket anlam kazansin..

Cardozo ya üzülüyorum. .Mbia dan gel de profesyonellik bekle...Adami futboldan sogutur bunlar..

Yorum

• İlk olarak atomania tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            zeki uzundurukan diyorku eger kulüp özel ucakla Onuru makedonyadaki maca getirmiyorsa Baskan Onuru üyük ihtimalla satacak dedi
            Inanırım bu üzerinde durulması gereken bir konu. Sattıktan sonra da “Onur zaten gitmek istiyordu elinden geleni yaptı bunu için, biz de gitmek isteyen birini tutamayız” gibi bir açıklama yapacak pardon yalan söyleyecek.

Yorum

• İlk olarak Kazım Bostan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ben 200 kişi ana bacı küfür ettiğinde serin kanlı olabilirdim diyorsun yani
              Renkdaş adamlar profesyonel. Böyle ufak şeyleri aşmışlar. Çoğunun telefonuna bile mesaj olarak atanlar olur küfürlü cümleler. Benim bi kaç futbolcudan gördüğüm kendilerinin ti ye bile almamasıydı bu durumu.
              Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• Hurma'nın istifası kabul edildi mi acaba?

Yorum

• İlk olarak elohim_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bjk ozan tufanı almış, onuruda alırlarsa hocaya rağmen şampiyon olabilirler
                  beşiktaşta ozanı alacak kadar para yoktur

Yorum

• İlk olarak elohim_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bjk ozan tufanı almış, onuruda alırlarsa hocaya rağmen şampiyon olabilirler

Senin rağmen dediğin hoca afedersin de sorunlu Engin'i, ayyaş Jaja'yı, gittikten sonra ah vah edilen ama o zamanlar torpilli denilen Selçuk'u, Giray'ı, dikiş tutturamayan Burak'ı, her maç ağız dolusu küfre maruz kalan Umut'u takım yapmıştı hatırlatırım.
                    ÇoCukLaR iNaNıN, iNaNıN ÇoCukLaR GüZeL GüNLeR GöReCeĞiZ GüNeŞLi GüNLeR

Yorum

• yönetim kabul etmezse Hurma nın istifayı onlarda gider

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        O da her meselede böyle küfürle olmaz. Ben bırakayım o zaman diyor. Bu hareketiyle belki taraftar bazı şeylerin farkına varır.
                        ozaman biraksin
                        ne diyim
                        bugün bütün trabzonmu sota icin degisecek
                        bindigi arabanin ferrari olmadigini sanki bilmiyordu

iyice canimi sikti simdi
                        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Trt sporda alt yazı geçti Hurma nın istifası kabul edilmedi diye

Yorum

• ...
                            En son Trapezunt tarafından düzenlendi; 29.07.2015, 19:46.

Yorum

• İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu olayın perde arkası falan yok. Süleyman Hurma egosuna yediremeyip Onur’u paketlemek istemiştir. Elinde patlamıştır.
                              En azindan boyle dusunmek ruh saglimiz icin daha faydali...

Yorum

• İlk olarak cınar#7 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Trt sporda alt yazı geçti Hurma nın istifası kabul edilmedi diye
                                Eğer doğruysa yandık ki ne yandık.
                                Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

Çalışıyor...
                                X